• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün eş nasıl bulacağız ?

Ne yorum yapacağımı bilemedim yazdım yazdım sildim. Kim niye kapsın ki sizin doğru insanınızı elbette bir gün karşınıza çıkar.
Kaparlar ya niye kapmasınlar ? Maddiyat için evlenen kadın çok :( çıkar için evlenen çok :( en yakın arkadaşım boşanma avukatı, kadınlar öyle bi şekilde adamları kandırıp evlenmiş ki adamlar boşanmak için tüm malı mülkü bırakıyor diyor ...

Kaparlar ya niye kapmasınlar ? Maddiyat için evlenen kadın çok :KK43: çıkar için evlenen çok :KK43: en yakın arkadaşım boşanma avukatı, kadınlar öyle bi şekilde adamları kandırıp evlenmiş ki adamlar boşanmak için tüm malı mülkü bırakıyor diyor ...
Tamam işte sizin doğrunuzda boşanmıştır belki yine sizi bulur o bi şekilde

Arkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
cevabın sorunun içinde önce git çevrenden başla bacım kem gözlüleri bir bir çıkar hayatından şahsen benimde bi arkadsım vardı farkettimde o hayatımdan çıktığından berii ben sevgili buldum ve asla kaybetmedim herşey yolunda gitti ve evlendim bende faceden tanıstım kısmet bu işler özellikle aratıpta bulunmazki sabırlı ol derim :))) insallah yüreğine göre hayırlı bir eşin olur :)))

Tamam işte sizin doğrunuzda boşanmıştır belki yine sizi bulur o bi şekilde

cevabın sorunun içinde önce git çevrenden başla bacım kem gözlüleri bir bir çıkar hayatından şahsen benimde bi arkadsım vardı farkettimde o hayatımdan çıktığından berii ben sevgili buldum ve asla kaybetmedim herşey yolunda gitti ve evlendim bende faceden tanıstım kısmet bu işler özellikle aratıpta bulunmazki sabırlı ol derim :))) insallah yüreğine göre hayırlı bir eşin olur :)))

İnşallah bulur beni doğru kişi :)

Bunları çıkarsam kimse kalmayacak :(

Bunları çıkarsam kimse kalmayacak :KK43:
valla ben herkezii cıkarttım ve aslaaa pişmanlık duymadım çook şükür vee hepsine bedel eşimin dostluğu :) çünkü benimde böyle bi çevrem vardı ama aşk hayatım berbattı arkamdan işmi cevrlmezdi birisi gidip bişilermi anlatmazdı ne ararsan fark ederdim ama yalnız kalma korkusundan hep böyle gecerdi bigün tak etti canıma önce arkadaşlarımı tek tek bıraktım üstelik cocukluk arkadslarımdı sonra kendimi değitirdim işimi çevremi cok daha iyi arkadslarım oldu :)) senin seçimin tabiki ama bigün deneyip görürsen hak vericeksindir kafana takma zaten bi şekilde Allahın dediği olcak o kişi gelip seni bulcak ne şartta olunursa olunsun :))) bunlar öneri sadece

Arkadaşlar bu sıralar aynı konular var, ya benim arkadaş çevrem işe yaramıyor , kimse kimseyle tanıştırmaz, zaten mutlu olsan bozulurlar. Biri benden hoşlandı diyelim, çevrede fark eden kızlar adama gidip yalan bilgiler iletiyor. Napmak lazım ? Nasıl buldunuz veya nereden buldunuz ?
O beni buldu :)

Aramakla bulunmuyor düzgün eş ve bunun bir formülü de yok.
Bununla birlikte kaliteli ve tatminkar bir yaşam sürmek için yapabileceğiniz şeyler var.
1-Öncelikle kendinize yatırım yapın ve eğitiminizi tamamlayın bu illa üniversite olmak zorunda değil, üniversite kazanamamış,okuyamamış olabilirsiniz, bir sürü sertifika programları,meslek edindirme kursları var, kişisel gelişiminizi ihmal etmeyin.
2-Elinizde hayatınızı idame ettirecek bir mesleğiniz olsun.
3-Çevrenizi kendini geliştirmiş, olumlu kişilik özellikleri ve davranışları olan insanlarla donatın.
4-Aile bağlarınızı sıkı tutun.
5-Çok okuyun ve etrafınızı iyi gözlemleyin.
6-Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı koruyun.

O gidip yalan bilgiler veren kızlar senin çevrende arkadaşsa onlardan uzak dur.. O çocuklar da kendisi tanımadan başkasının lafıyla hareket ediyor hemen başkasının lafına bakıyorsa o çocuktan da hayır gelmez zaten..

Arkadaş seçememeişsiniz doğru adamı nasıl seçersiniz bilemiyorum
Ayrıca bi erkek olsun bi arkadaş olsun birinden duyduğuyla seni yargılıyorsa eğer xaten uzak dur. Çünkü önce sana sorması gerekli

Ya problem adam kalmayacak yakında hani millet aşka bakmıyor nasıl nikah masasına oturturum diye bakıyor benim doğru insanım kapılmış olabilir :KK43:
Doğru insanınız kesin kapıldı ben size diyeyim...
Medyum size yerini söylesin, gidin kolundan kapın geri getirin.
Vurun kırbacı sonra.

Doğru insanınız kesin kapıldı ben size diyeyim...
Medyum size yerini söylesin, gidin kolundan kapın geri getirin.
Vurun kırbacı sonra.

Fıstık benim olacak:bicak:

Aramakla bulunmuyor cidden. ‘Benim artık hiç kimseyle olmaz, ayy böyle de mutluymuşum yaa’ diyip kendimle gül gibi geçindiğim bir dönemde karşıma çıktı. Hiç kimsenin de aracı olduğu bir şey değildi. Sonuç olarak anladım ki insan önce kendisi tam olmalı, tatminkar olmalı. Gerisi geliyor bir şekilde.

e şu mantığa göre sen de nasıl nikah masasına oturturum diye bakıyorsun
Yok alakası yok, ben çok sevdiğim ve çok seven biri olsun, hayatımda kalıcı olsun istiyorum. Diğer kadınlar sevmese de adamın evi arabası mesleği varsa tak diye aşık oluyor adamlara, rezil kadınlar :(

Düzgün eşten önce düzgün arkadaşlar bulmalısın bence.
Şimdiki arkadaşlarını çöpe atmakla işe başlayabilirsin.

Back
X