• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün eş nasıl bulacağız ?

arkadaş çevreniz haset fesat kıskanç bencil insanlardan oluşuyor sanırım. değiştirin acilen o kısmı. o arkadaşlar sizi bir adım öteye götürmez daha da geriye götürürler, eş konusuna gelince bu devirde her adam a güvenmek çok zor, samimi insan bulmak çok zor, ve zorlaşıyor da. iyi erkekler çoktan kapılmış kısacası, söylemesi ayıp ben 1 tane kaptım, :)) kötüleri de az biraz bir derdim var kısmından görüyorsunuz, aldatan, döven, küfür eden, sevmeyen, aşk tan romantizm den bi haber olan, sevişme delisi, bir dolu örnekler mevcut konularda, o yüzden, şans işi, kader kısmet derler ama, kader nasip kısmet işleri çaba ile olur. aman ya da boşverin mutsuz bi beraberlik yapmaktansa yalnız olun daha iyi, kötü bi evlilik yapmaktansa yalnız kalın daha iyi.

edit: imla, (kaptım).

arkadaş çevreniz haset fesat kıskanç bencil insanlardan oluşuyor sanırım. değiştirin acilen o kısmı. o arkadaşlar sizi bir adım öteye götürmez daha da geriye götürürler, eş konusuna gelince bu devirde her adam a güvenmek çok zor, samimi insan bulmak çok zor, ve zorlaşıyor da. iyi erkekler çoktan kapılmış kısacası, söylemesi ayıp ben 1 tane kaptım, :)) kötüleri de az biraz bir derdim var kısmından görüyorsunuz, aldatan, döven, küfür eden, sevmeyen, aşk tan romantizm den bi haber olan, sevişme delisi, bir dolu örnekler mevcut konularda, o yüzden, şans işi, kader kısmet derler ama, kader nasip kısmet işleri çaba ile olur. aman ya da boşverin mutsuz bi beraberlik yapmaktansa yalnız olun daha iyi, kötü bi evlilik yapmaktansa yalnız kalın daha iyi.

edit: imla, (kaptım).

Kendi ugrasmayip ayagina gelen hatta israrci olan kisiler var ve gayet iyi adaylar kizlar da memnun kalip cok seviyorlar yani kismet olunca oluyor.

Yok alakası yok, ben çok sevdiğim ve çok seven biri olsun, hayatımda kalıcı olsun istiyorum. Diğer kadınlar sevmese de adamın evi arabası mesleği varsa tak diye aşık oluyor adamlara, rezil kadınlar :KK43:

Sizin gibi düşünmüyorlar diye mi reziller ?
Ya da doğru ( ! ) adamınızı kaptılar ( ! ) diye mi ?
Hayat böyle zor olmuyor mu ? Sürekli alakasız insanları suçlayarak günleriniz nasıl geçiyor ?

Yalnız kalcam korkusuyla o arkadaş çevresinden kopamıyorsanız bazı şeyleri yaşamaya mahkumsunuz..
Bi süre kendinizle başbaşa kalın en azından, öyle kıskanç çevre de durup napıyosunuz Allah aşkına!!

Konu sahibi esi tarafindan aldatilan kadinlar vardir ya bazilari sadece kadini suclarlar sanki esleri saksi gibi hicbir sey yapmiyorlar.

Sizin ki de o hesap o kizlar oyle davraniyor kotuler de o kisilerle evlenen veya o kisilerin soylediklerine inanlar ne yapiyor onlar da yap ma sin lar.

Kadinlar degil erkekler de suclu anlattiklariniza gore..

Umarim kendinize gore gonlunuze gore kisilerle karsilarsiniz.

bunun bir formülü denklemi yok.

arkadaşlarının ağzına bakıp seni tanıma girişiminde bulunmuyorsa zaten o kişiden hayır gelmez.

geç olsun güzel olsun. hızlısını değil hayırlısını dileyin.

Dün arkadaşımla konuşuyoruz biz nerede yanlış yaptık. Ünideyken paramız yok talibimiz çoktu, şimdi paramız var talibimiz yok ☺️

Back
X