- Konu Sahibi ArtemisAsigi
Duzgun eşten önce düzgün cevre edinmelisin galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar çocukluk arkadaşı idi bi deDüzgün eşten önce düzgün arkadaşlar bulmalısın bence.
Şimdiki arkadaşlarını çöpe atmakla işe başlayabilirsin.
arkadaş çevreniz haset fesat kıskanç bencil insanlardan oluşuyor sanırım. değiştirin acilen o kısmı. o arkadaşlar sizi bir adım öteye götürmez daha da geriye götürürler, eş konusuna gelince bu devirde her adam a güvenmek çok zor, samimi insan bulmak çok zor, ve zorlaşıyor da. iyi erkekler çoktan kapılmış kısacası, söylemesi ayıp ben 1 tane kaptım, :)) kötüleri de az biraz bir derdim var kısmından görüyorsunuz, aldatan, döven, küfür eden, sevmeyen, aşk tan romantizm den bi haber olan, sevişme delisi, bir dolu örnekler mevcut konularda, o yüzden, şans işi, kader kısmet derler ama, kader nasip kısmet işleri çaba ile olur. aman ya da boşverin mutsuz bi beraberlik yapmaktansa yalnız olun daha iyi, kötü bi evlilik yapmaktansa yalnız kalın daha iyi.
edit: imla, (kaptım).
Yok alakası yok, ben çok sevdiğim ve çok seven biri olsun, hayatımda kalıcı olsun istiyorum. Diğer kadınlar sevmese de adamın evi arabası mesleği varsa tak diye aşık oluyor adamlara, rezil kadınlar![]()
O saatten sonra isteselerde kapamazlarherkes sizin eş adaylarını kapmış. ilerde bir gün evlenince eşinizi kaparlarsa ne olacak
Ben güldümDüzgün eşya nerden bulacağız diye okudum
İkiçeşmeliğe hiç bakma izmirdeysen diyecektim :/
Geçmişte tam olacak gibi olup havada kaldı çöm yoruldumNasibinde varsa gelir bulur. Çekecegin varsa da gelir bulur.![]()
Haklısınız ama telaş oldum.bunun bir formülü denklemi yok.
arkadaşlarının ağzına bakıp seni tanıma girişiminde bulunmuyorsa zaten o kişiden hayır gelmez.
geç olsun güzel olsun. hızlısını değil hayırlısını dileyin.