düzgün giyinemiyorum

esiy

Her aşk ölümü tadacakk..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
32
323
İstanbul
arkadaşlar merhaba benim bir derdim var ve nasıl yapsam bir türlü güzel giyinemiyorum mesela etek giymek istiyorum ama kendimi etek giyince tuhaf hissediyorum farkli ve güzel giyinmek istiyorum ve yapamıyorum :43: sizce nasıl bir yol izlemeliyim?.. :43:

kendine yakıstırdıgın seyleri giy ..
sevdiğin renklerden başla mesela ..
mutlu olduklarını giyy :34::34:

bol bol internetten kombinlere bak videolar izle ki fikrin genişlesin...daha sonra zevkini çok beğendiğin yakın bir arkadaşının yardımıyla kendine alışveriş yapabilirsin...yeter ki bu değişimi iste

birde etek giymek istiyorum ama kombin yapamıyorum çorabı ayakkabısı derken moralim bozuluyor ve giymekten vazgeçiyorum

birde etek giymek istiyorum ama kombin yapamıyorum çorabı ayakkabısı derken moralim bozuluyor ve giymekten vazgeçiyorum

netten kombinlere bak canım fikir edin. :6::6:
annenin,kız kardesinin,arkadasının fikirlerini al :34::34:
yeterki iste yanii.canını sıkmaa :24::24:

çok teşekkür ederim internetten videolara bakıcaam mutlakaa :54:

Gir mangonun sitesine, orda kombinler yapılıyor ona göre ayarla bir şeyler:16: Klasik her zaman iyidir, hoştur, asildir :1: beyaz şifon gömlek üzerine ceket altına kot onun da altına bir stiletto topuklu :16: yüksel bel etek, eteğin içine sokulmuş gömlek tamamdır yalnız çok zayıfsan üstünde asılı kalır. ortalama bir kiloya bu dediğim şeyler gayet yakışıyor. Düşük bel giyiyorlar sinir oluyorum bildiğin simit yapma aracı onlar yüksel bel çok güzel kotlar var içine sıkıştırılmıs bej bir kazak şu sıralar moda olan kolyelerden de taktın mı tamamdır. Fizik güzelde her şey oluyor ya:16: Bak ya anlattıkça gıcık oldum kendime acil zayıflayıp şu dediğim şeyleri giymem lazım:43:

Belki giydiklerin sana çok yakışıyodur da sen kendini iyi giyinemiyorum pisikolojisinin içine soktugun için kendini öyle görüyosundur.Yinede internetten kombinlere bak derim bi iki kıyafet içine sinince bence bu piskolojiden çıkıp gayet güzel giyindiğini hissedersin ve devam edersin :1:

Ya cidden çok teşekkür ederim şimdi bakıyorum kombinlere ve aslında benzer kıyafetlerim var ve ben kendim giyince beğenmiyorum sanırım :44: birde biraz bacaklarım ince o yüzden sanırım etek güzel durmuyor gibi geliyor

Moda blogları falan var. Google'a yazsan bile bir sürü çıkar. Etek konusunda belki yardımcı olabilirim. Nasıl giymek istiyorsun? Uzun, kısa?

Canim dolabinda olani olmayani ve imkanlarini kendin daha ii bilirsin.bencede google yada internetten yardim al... ornegin hangi renk etek giymek istiyosun soyle yinede yardimci olmaya calisayim.elbise ve etek hastasi biri olarak az biraz anlarim...

$tesettür-lacivert-etek-kombini.webp $247241_292524617518321_538503252_n.webp $1614480_426951364105267_1577415309_o.webp $uzun-etek-modelleri-ve-kombinleri.webp $tesettür-lacivert-etek-kombini.webp

Canim dolabinda olani olmayani ve imkanlarini kendin daha ii bilirsin.bencede google yada internetten yardim al... ornegin hangi renk etek giymek istiyosun soyle yinede yardimci olmaya calisayim.elbise ve etek hastasi biri olarak az biraz anlarim...

canım mesela çiçekli bir eteğim var pembe çiçekleri var hafif krem rengine dönük gibi ayrıca mavi bir kadife eteğim var

canım mesela çiçekli bir eteğim var pembe çiçekleri var hafif krem rengine dönük gibi ayrıca mavi bir kadife eteğim var
tarif ettigin tarzda pembe cicekli acik renk bir etegin uzerine kesinlikle ekru renk duz bir badi yada gomlek giymelisin.desen asla olmamali.goguslerinden asagi sarkan uzun bir kolye ile tamamlayabilirsin.flar seviyorsan pembe ciceklere uygun tonda flar kullanabilirsin.

tarif ettigin tarzda pembe cicekli acik renk bir etegin uzerine kesinlikle ekru renk duz bir badi yada gomlek giymelisin.desen asla olmamali.goguslerinden asagi sarkan uzun bir kolye ile tamamlayabilirsin.flar seviyorsan pembe ciceklere uygun tonda flar kullanabilirsin.

çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim :16:

Canım güzele herşey yakışır bayanı gösteren saçlarıdır. Saçlarına bakım yap güzel model ver ve fiziğinde güzelse yani kilolu değilsen hafıf zayıfsan çok güzel kombınler yaparsın kendin karar verme güzel değil diye başkalarına da sor :3:

Canım güzele herşey yakışır bayanı gösteren saçlarıdır. Saçlarına bakım yap güzel model ver ve fiziğinde güzelse yani kilolu değilsen hafıf zayıfsan çok güzel kombınler yaparsın kendin karar verme güzel değil diye başkalarına da sor :3:
ben 1.68 boyundayım canım suan 53 kilo falanım :44: biraz daha söylediklerine dikkat etmeye çalışacağım canım :16:

ben bayanlarda elbise ve etek giyilmesi taraftarıyım ki kendimde genellikle elbise giyerim çünkü çok seviyorum.elbise bir kadını çok güzel gösteriyor bence.pantalonda giyerim ama çok az.sevmiyorum.nedense bana kolaya kaçmak hissini veriyor.
siz etek değilde elbiseyle başlasanız nasıl olur.eteyi kombinlemek dikkat gerektiriyor.siz ilk elbiseyle başlaya bilirsiniz işe.diz üstü elbiseler çok güzel duruyor.
tabi boyunuz kaç ve kaç kilosunuz?:34:

sana kış için çok kolay bir kombin söyleyeyim o zaman.. ben de etek ve elbise hastasıyımdır... geçenlerde saydım 23 tane eteğim var:) bazen sabahları ne giyeceğimi kestiremiyorum bir türlü...o zaman hemen bir siyah kazak(v yaka olur-bisiklet yaka olur-düz boğazlı olur farketmez ama dümdüz siyah olsun) altına herhangi bir etek...rengi falan hiç farketmiyor inan...siyah bot ve siyah çorapla gayet şık olabiliosun... hele giydiğin eteğin renginde bir yüzük ya da kolyen de varsa tamamdır o iş.... .

fiziğine göre de etek seçmelisin mesela ben tam kum saati tipiyim o yüzden hep kalem etek modeli giyerim..pileli etekleri çok sevsem de bana hiç yakışmıo malesef:(

yani zayıf ve düz basenli falansan pileli etekler al kendine.hem de en renklilerinden:) ya da tam tersi fizikteysen kalem etek al... dediğim gibi baştan aşağıya siyah giyinip sadece renkli bir etekle çok şık olunabiliyor

hepinize teşekkür ederim :54: bugün düz bir siyah kazak giydim ve altına siyah çiçekli eteğimi giydim siyah külotlu çorap üstüne de siyah çizme cidden kendimde beğendimm :16:

Back
X