Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde etek giymek istiyorum ama kombin yapamıyorum çorabı ayakkabısı derken moralim bozuluyor ve giymekten vazgeçiyorum
birde etek giymek istiyorum ama kombin yapamıyorum çorabı ayakkabısı derken moralim bozuluyor ve giymekten vazgeçiyorum
Canim dolabinda olani olmayani ve imkanlarini kendin daha ii bilirsin.bencede google yada internetten yardim al... ornegin hangi renk etek giymek istiyosun soyle yinede yardimci olmaya calisayim.elbise ve etek hastasi biri olarak az biraz anlarim...
tarif ettigin tarzda pembe cicekli acik renk bir etegin uzerine kesinlikle ekru renk duz bir badi yada gomlek giymelisin.desen asla olmamali.goguslerinden asagi sarkan uzun bir kolye ile tamamlayabilirsin.flar seviyorsan pembe ciceklere uygun tonda flar kullanabilirsin.canım mesela çiçekli bir eteğim var pembe çiçekleri var hafif krem rengine dönük gibi ayrıca mavi bir kadife eteğim var
tarif ettigin tarzda pembe cicekli acik renk bir etegin uzerine kesinlikle ekru renk duz bir badi yada gomlek giymelisin.desen asla olmamali.goguslerinden asagi sarkan uzun bir kolye ile tamamlayabilirsin.flar seviyorsan pembe ciceklere uygun tonda flar kullanabilirsin.
ben 1.68 boyundayım canım suan 53 kilo falanım :44: biraz daha söylediklerine dikkat etmeye çalışacağım canımCanım güzele herşey yakışır bayanı gösteren saçlarıdır. Saçlarına bakım yap güzel model ver ve fiziğinde güzelse yani kilolu değilsen hafıf zayıfsan çok güzel kombınler yaparsın kendin karar verme güzel değil diye başkalarına da sor![]()