Saç Şekillendiriciler düzleştirici ve maşa bir arada

frikadelle

Ümitsizlik semtine gitme, ümitler vardır.
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
341
324
658
merhaba, benim sinbo düzleştiricim var ama memnun değilim, çünkü seramik değil ilk çıkanlardan. dolayısıyla saçımı matlaştırıyor ve kırıyor. yeni bir tane almak istiyorum, maşalara da bakıyordum ki araştırırken ikisi bir arada ürünler gördüm. rowenta ve arzum'un var. ikisini ayrı ayrı almaktansa daha hesaplı gibi geldi bana. kullanan var mı aranızda bu ürünleri? hangisini tavsiye edersiniz?

not:msj sayım az olduğu için link ekleyemiyorum, üzgünüm. artık ayrıntıları teker teker yazıcam. özellik olarak üçü de seramik, maşa kalınlıkları aşağı yukarı aynı. ama kalite farkı var mı bilmiyorum.

rowenta cf 7270 fiyatı :120 tl civarı

arzum siena: 50-60 tl arası

arzum sorella: 40-50 tl arası

Eklentiler

• $sgrowcf7270.webp
    $sgrowcf7270.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 1.084
  • $sgar545.webp
    $sgar545.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 991
  • $sgar548.webp
    $sgar548.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 666
bende bugün markette arzum sorella'yı gördüm indirim yapmışlar 39.90 tl'ydi.
ınternetten baktım da şimdi,25 mm maşa diyor,25 bana kalın olur
bir de bu 2si 1 arada olanlar,tek tek olanlardan daha kullanışlı mı yani gidip tek maşa alsam onun verimiyle bununki aynı olurmu acaba? :uhm:

Rowenta'nın maşası ve düzleştirici bir arada satılan setini aldım 99TL. Düzleştirici çok başarılı ama sanırım ben maşayı kullanmayı beceremiyorum :kedi:

Bende arzum sorellayı gördüm, alsam mı almasam mı gidip geldm ama almadım, çünkü 180 derecede iyi düzleştirmez gibi geldi..Benim ztn düzleştiricim var ama memnun değilim değiştirmek istiyorum.Bunu gördüm ama bi deneyen varsa soraym dedim..Eeee kimse denememiş mi yanii??kaydirigubbakcemile

Back
X