Saç Şekillendiriciler düzleştirici ve maşa(Straight & Cur) mı? yoksa sadece maşa mı?

sel90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
291
233
merhabalar,
saç maşası almaya karar verdim ancak internette araştırmalarım sonucunda hem düzleştirici hemde maşa olarak kullanılabilinen ürünleri :
(Rowenta Straıght Curl CF 7270 Saç Düzleştirici Maşa
BABYLISS ST 70 E Pro 230 Straight & Curl Saç Şekillendirici vb...) gördüm ve aklım karıştı.:uhm:
Belime kadar uzunan, kalın telli, boyasız ve kolay kabaran arkaları katsız sadece yanlarında katları olan saçlarım var.(umarım gözünüzde canlanmıştır :)

İlk olarak sorum şu: sizce bu ikisi birarada hem düzleştirici hemde maşa olan ürünler kullanışlı mı? yoksa sadece maşa almak daha mı yararlı olur? bir fark yaratır mı? yani 2 si bir arada ürünlerin maşası ile normal maşa arasında performans farkı olur mu?
ikinci sorum ise; bir ürün almayı planlıyorum ancak ne gibi özelliklere sahip olmalı, hangi marka daha iyi sonuç verir? olması gereken özellikleri belirtirseniz çok sevinirim.
ayrıca fiyat olarak sınırım 200 tl'dir :)
şimdiden teşekkür ederim...:eek:
 
kimse yardım etmek istemiyor sanırım :KK43:
 
Slm

Benim saç maşam tam senin dediğin gibi. Bence böyle bir ürün alman daha mantıklı olur. ıki özelliği de gayet güzel çalışıyor. Sadece maşa olması ile arasında performans olarak hiçbir fark yok bence. Hatta iki özellikliler daha üstün. Çünkü saç düz bile olsa maşadan önce hafif fönler gibi yapmak daha güzel sonuç veriyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir
 
çok tşkler! 2'li olandan vazgeçtim. saçlarım baya uzun maşa zor olur diye düşündüm daha doğrusu üşendim.
şimdi remington s9903 aldım ama yine memnumum :)
yine tşkler!
 
X