• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maşa ve düzleştirici mi satıyorum.

pelinyaman28

bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.095
2.708
83
35
Merhaba Arkadaşlar;
Çok az kullandığım maşa ve düzleştiricimi satıyorum.
Düzleştiricinin markası Braun satin hair Colour Özellikleri:
Braun Satin Hair 7 Colour boyalı saçlar için Saç Düzleştirici saçınızın canlılığını ve sağlığını korur. IONTEC’li Eşsiz Renk Koruma Teknolojisi, sıcaklığın eşit olarak dağıtılmasını ve aşırı yükselmemesini sağlayarak, şekillendirme esnasında renk solmasını % 70'lere* varan oranlarda azaltır ve önemli ölçüde daha parlak bir renk sağlar.

*Renk Koruma Teknolojisi, orta ayarda iken, 230°C derece sıcaklıktaki saç düzleştirici ile karşılaştırılmıştır.

Maşanın markası ise babyliss seramik tabanlı ikisi 160 lira.

(Not: Hediye geldiler denemek amaçlı kullandım. $IMG-20140518-WA0001.webp$IMG-20140518-WA0005.webpSaçlarım kolay şekil aldığı için maşa, düzleştirici kullanmıyorum.)

Merhaba Arkadaşlar;
Çok az kullandığım maşa ve düzleştiricimi satıyorum.
Düzleştiricinin markası Braun satin hair Colour Özellikleri:
Braun Satin Hair 7 Colour boyalı saçlar için Saç Düzleştirici saçınızın canlılığını ve sağlığını korur. IONTEC’li Eşsiz Renk Koruma Teknolojisi, sıcaklığın eşit olarak dağıtılmasını ve aşırı yükselmemesini sağlayarak, şekillendirme esnasında renk solmasını % 70'lere* varan oranlarda azaltır ve önemli ölçüde daha parlak bir renk sağlar.

*Renk Koruma Teknolojisi, orta ayarda iken, 230°C derece sıcaklıktaki saç düzleştirici ile karşılaştırılmıştır.

Maşanın markası ise babyliss seramik tabanlı ikisi 160 lira.

(Not: Hediye geldiler denemek amaçlı kullandım. Eki Görüntüle 1123061 Eki Görüntüle 1123062 Saçlarım kolay şekil aldığı için maşa, düzleştirici kullanmıyorum.)

Sadece maşa ne kadar

Back
X