dvit

tub833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
240
2
96
Çorum
slm kızlar aklıma takılan birşey var ben oğluşuma günde 1kaşık polivit veriyorum ama başka bi doktor günde 3damla dvit vermemi söyledi siz neler veriyorsunuz birde sadece anne sütüylemi besliyorsunuz onun dışında başka verdiğiniz birşeyler varmı of kafam çok karışık kendi doktorumuz başka şehirde

ben emziriyorum birde takviye olarak kızım doymuyor bir biberon mama veriyorum aptamil 1den

günde 4 damla dvit veriyorum.

colınox veriyorum günde 3 defa 10 damla (gaz damlası) cok yararını gördüm

cnm bende anne sütü ile besliyorum sadece başka bişi vermiyorum devit 3 kullanıyorum günde 3 damla çok gazı olursada metsil kullanıyorum

doktor bizede devit 3 verdi. zaten sağlık ocaklarındada devit3 veriyorlarmış. başka bir doktor multitabs diye bir damla önermişti. onun içinde A vitamini falanda varmış. devitten daha iyi demişti ama ben ilk kızımdada devit3 kullanmıştım, sanırım birazda ona bağlı olarak gelenekçi bir yapı sürdürerek şimdiki bebeğimdede devit 3 kullanıyorum. onun dışında bişey vermiyorum ilk 6 ay sadece anne sütü

ilk 4 ay sadece anne sütü ve sadece devit3 (1gündeX3damla) idi. bu ay bide ferrum demir takviyesi ilave oldu. ek gıda vermiyorum, arada 1-2 kaşık elma suyu ile içme suyu veriyorum, o da 2 haftadır 2-3 günde bir.

bizde monovit d3 veriyorum 4 damla anne sütü veriyorum başkada bişey vermiyorum arada sırada su veriyorumm

ilk 4 ay sadece anne sütü ve sadece devit3 (1gündeX3damla) idi. bu ay bide ferrum demir takviyesi ilave oldu. ek gıda vermiyorum, arada 1-2 kaşık elma suyu ile içme suyu veriyorum, o da 2 haftadır 2-3 günde bir.

bana ferrum vermedi doktor unuttumu acaba bizde 4. ayı bitirdik bi sorayım bari...

bizimki 3 saatte bir -bir mama bir anne -sütü alıyor
her biri yaklaşık 120-150cc
ek gıda henüz vermiyorum
artı davitamon adlı d vitamini günde 4 damla

bende ogluma 3 ay k vitamiini verdim..d vitamin hala dogdugundan beri kullaniyoruz..bana 5 damla demisti doktor dvit....4 ay sadece anne sutu verdim simdi hafta bir,ek gida olarak havuc,balkabagi,elma buharda piisiriyorum doyurmadan tadina baktiriyorum sadece 6 ayina kadar..yemek aliskanligi olsun diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…