az poponu kaldirip spor yapsan isyan etmek yerine?
İnan daha cok ise yarar.
batiklara cozum var,arastirman gerek.
burnunu makyajla bile istedigin gibi gosterebilirsin,dogru konturleme ile.
bak gordunmu herseyin bir yolu var.
isyan yok!!
Ya ne alakası varki engelle falan.Benim hayatım engel zaten herşeyim engel daha ne gelebilir benim başıma.Yemin ederim bıktım tükendim artık.Hadi diyorum şansım yok kaderim gülmemiş hiç bari allah bana birazcık boy pos falan verseymiş en azından.Yani kendime baktığımda hep nefret ediyorum
Ya ne alakası varki engelle falan.Benim hayatım engel zaten herşeyim engel daha ne gelebilir benim başıma.Yemin ederim bıktım tükendim artık.Hadi diyorum şansım yok kaderim gülmemiş hiç bari allah bana birazcık boy pos falan verseymiş en azından.Yani kendime baktığımda hep nefret ediyorum
Amaan herkesin bir kusuru var. 2014 yilindayiz, artik herseye care var. Paraniz varsa Adriana Lima'ya bile cevirebilirler sizi yani.
Siz dogru duzgun bir iste tutunabilmeye, ayaklarinizin ustunde durabilmeye bakin. Guzellik de parayla cunku.
Bir de spor, bol su icmek, bakim kremleri vs gibi daha masrafsiz seyler oneririm.
Aranızda bana kızan arkadaşlar olabilir ama o kadar doluyumki artık kimseye tahammül edemiyorum.Şükretmek bende istiyorum ama olmuyo çünkü hiç bir istediğime sahip değilim.Ucundan bari bişeyleri yakalayabilseydim.yaşım 23
canım benim , biz sana kızmıyoruz öyle bir hakka sahip değiliz. ama biraz bakış açını değiştirebilmek için sana destek olmak istiyoruz.
mutlaka ki kendinde farklı olmasını istediğin yerlerin vardır ama bunu kendinden nefret edecek hatta "neden Allah bana doğuştan vermemiş ki" diyecek kadar kafana takma..
kendini daha iyi hissetmenin yolları var inan bana. yaşın da çok küçük değil ama sadece biraz karamsarsın. eminim sende başkalarının sende olup neden benimde böyle değil dediği güzelliklere sahipsindir.
Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen
Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?