Dyecek birşey bulamıyorum artık kendimede yaşadıklarımada..

sesli güldümm canım ama biraz ağır olmuş sanki sonuçta arkadaş şuan bir depresyon yaşıyo gibi ve yardıma ihtiyacı var..

Vallahi arkadaş ergenlik çağında değilse şu kiloluyum çirkinim muhabbetine deli oluyorum. Etrafımda da var bunlardan o yüzden. Spor yapmaz ha bire abur cubur yer " ya ufff selülitlerim var kiloluyom diye ağlar" arkadaş sen bi spor yap o abur cuburu kes zaten o bacaklara sahip olursun. Ya saçını taramaz keçe gibi diye afallanır. Önce bi tara sonra konuşalım diyesim gelir ki derim de. Hele de şu allahın verdiği vücutta olan kusurlar şikayet etmiyotlar mı o daha fena. İnsanların kolları bacakları yok hayata direk bunlarsız başlayanlar var. Ne bileyim burnum eğri kulağım kepçe demek bana sadece şımarıklıktan geliyor gibi. O yüzden kızıyorum. O nedenle de acımasızım.

çok haklısın canım ne deyim..

Ayyy kolay kolay sinirlenmem de sana ne kadar sinirlendim yaa!

Eminim anlattığın kadar kötü değildir hiç bir şey ama sen hayatın için
yakınmaktan başka hiç bir şey yapmayan birine benziyorsun..

Çeneyle, karamsarlıkla da düzelen bir şey olmaz kusura bakma..

Bir şey daha soracağım en son ne zaman dua ettin?
Samimi bir şekilde inanarak, sabırla..

Mesleğin ya da diğer dertlerin değil de, umrunda olan tek şey fiziksel özelliklerinmiş gibi
hissediliyor burdan bilgin olsun..

Bazıları da doğuştan senin sahip olduklarına da sahip değil ona bakarsan.
Tepeye değil yere bak biraz..

Başıma daha kötü ne gelebilir ki diyorsun..
Saysam okumazsın sen başlarsın yine ne alakası var ühüü diye..

Ağla sen en iyisi canımmmm ühüüü burnumm ühüüüü bacaklarım diye..

ilahiyatci bir yazar gecen tvde bunlari dusundurenin seytan oldugunu soylemisti.hatta boyutu ilerletip (Allah beni sevmiyo) kimse beni sevmiyo (Allah yok)bunalima surukleyip intihara kadar goturuyomus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

basima ne gelebilirki bundan baska demissin (Allah korusun) o begenmedigin bacaklarini bir kazada kaybedebilirsin iste ozaman anlarsin necok degerli olduklarini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…