Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende dyson, ablamda philips var. bu güne kadar “keşke philips alsaydım” düsüncesindeydim çünkü ablam çok memnundu. dyson fazla hassas. istediğim gibi haldır huldur temizlik yapamıyorum. ama philips daha dayanıklı. hatta dyson’ı anneme verip philips almaya bile karar vermistim.
ama ablam sın bir aydır philipsten hiç memnun değil. servisine vs defalarca ulaşmaya calisti.. aradı, mail attı vs. asla sorun kabullenilmiyor. bir yıldır kullanıyor ve son bir aydır pislikleri çekmek yerinde toplayıp makineyi durdurduğu an hepsini kusuyor. hazneye çekmiyor yani.
philips kılı tüyü çok güzel topluyor. temiz sandığım yataktan bile toz topluyor valla. bir kedi ve bir bebekle bence iyi gidiyor. evet bazı parçaları çok hassas olduğu için kırıldı ama en azından teknik servis ilgili ve hızlı. bende v15 var. 2.5 senedir kullanıyorum valla. çekişinde hiç değişim görmedim. ama bi kablolu süpürge de alma niyetindeyim. en azından haftalık detaylı temizliği onla yaparım
Merhaba bende v12 var evde kedi olduğu için bana çok iyi geldi üstelik ağır da değil çok memnunum çok iyi bir çekim gücü var phılıps için birşey diyemiyorum
Ben de az önce araştırırken tineco markasını gördüm ama daha önce hiç görmemiştim. Fakat gövde kısmı fazla büyük gibi geldi bana. Fiyatı da çok düşük değil. Onun yerine rowentanın x force 9.60 - 11.60 tercih edilebilinir mi sizce ? Büyüklük ve ağırlık açısından en azından ?
Ben de az önce araştırırken tineco markasını gördüm ama daha önce hiç görmemiştim. Fakat gövde kısmı fazla büyük gibi geldi bana. Fiyatı da çok düşük değil. Onun yerine rowentanın x force 9.60 - 11.60 tercih edilebilinir mi sizce ? Büyüklük ve ağırlık açısından en azından ?