- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
HarikaaGünaydınlar 30 ad tam çömelme squat + 25 ad. sumo squat toplam 55 tane tamamlandı
Çok iyi canımHarikaa
Ben dün 100 tam squat, bugun de 110 tam quat yaptım:)))
KesinlikleeeHarika bir his değil mi kızlar :)))))
Yok cnm ara vererek yapıyorum ben,zamanla yaptığın sayı artıyorTek seferde mi yapıyorsunuz 100 leri 110 ları
Maşallah diyim
ben 10 tane de kilitleniyorum
Herkes istediği gibi ama gebel olarak başlangıç seviyesiyiz:)))Vaaaav tam bana göre en sevdiğim squattir bu yüzden dizlerimde kireçlenme bile oldu 35 kilo ile yapardım 2 yıl önce
Bu arada bar ve ya dumbell ile mk yapacaksınız kendi vücut ağırlığının ile mi?
Pazartesi bildirimler başlıyor ama squata şimdiden başlıyoruz ki,pazartesi verdiğimiz rakamlar daha fazla olsun:)))
Sağlıklı beslen squat yap yeterli,poponun sarkık görüntüsü düzelir,bunun dışında bacaklar daha şekilli olur,zayıfta olsan bu görüntü yakışacaktır
Farkli yerleri calistiriyor ama sumo squat ve normal squat. Sumo daha cok ic bacak calistiriyor.ve 160 squat . Çoğunluğu sumo squat. Kolaya kaçıyorum daha kolay geliyor bana sumo.
Yok katilmayacagimHerkes istediği gibi ama gebel olarak başlangıç seviyesiyiz:)))
Yarısmaya katılacak mısınız
Listeye ekleyeyim mi
Daha iyi benim için iç bacak kısmım pek bi rezil gerçi heryer rezilFarkli yerleri calistiriyor ama sumo squat ve normal squat. Sumo daha cok ic bacak calistiriyor.
İyi bari şoka girmeme engel oldunYok cnm ara vererek yapıyorum ben,zamanla yaptığın sayı artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?