ヅsquat yarışmasıヅ

Vaaaav tam bana göre en sevdiğim squattir bu yüzden dizlerimde kireçlenme bile oldu 35 kilo ile yapardım 2 yıl önce
Bu arada bar ve ya dumbell ile mk yapacaksınız kendi vücut ağırlığının ile mi?

Kızlar genel olarak tüm egzersizlerde asla kendimizi zorlamayalım,yapabildiğimiz kadar yapalım, zamanla yapabildiklerimiz artacak,hiçbir şey için acele etmeye gerek yok.
Squat yaparken sırt bükük olmayacak,boyun da dik olacak ve çömelirken nefes alıp, kalkarken verin.
Son olarak dizlere asla yüklenmeyin,spor yaparken çalıştırdığınız kasları hayal edin, hafifçe eğilip kalkın, kalmanızı sağlayan güç; kalça kasları ve topuktan gelsin.
Ben başlangıçta popomun altına sandalye koyuyordum,popom sandalyeye hafif değince kalkıyordum.şimdi güçlendiğim için tam oturarak yapıyorum.zamanla daha iyi olur inşallah

Vaaaav tam bana göre en sevdiğim squattir bu yüzden dizlerimde kireçlenme bile oldu 35 kilo ile yapardım 2 yıl önce
Bu arada bar ve ya dumbell ile mk yapacaksınız kendi vücut ağırlığının ile mi?
Herkes istediği gibi ama gebel olarak başlangıç seviyesiyiz:)))
Yarısmaya katılacak mısınız
Listeye ekleyeyim mi

Popom sarkık değil.Belim ince oldugu için biraz daha büyurse daha hoş duracağını düşünüyorum.Ama kilo almadan sadece squatla büyüme elde etmem mümkün olur mu acaba diye düsünüyorum.

Yok cnm ara vererek yapıyorum ben,zamanla yaptığın sayı artıyor
İyi bari şoka girmeme engel oldun
Beni de dahil eder misiniz
ben genelde tek seferde on tane yapıyorum
ama bu sabah yaparken farkettim ki 10 tanede eskisi kadar zorlanmıyorum
sanırım artırma zamanı geldi
Beni de dahil eder misiniz yarışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…