e ben hala babet ve converse mi giyicem ????

rahell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
354
20
28
İstanbul
Kizlar siz fikir verirsiniz biliyorum size o yuzden aciyorum derdimi. esim topuklu ayakkabiya cok karsi gecen gun ayakkabi almak icin alisverise ciktik tabi benim gozum kizken giydigim babetlere artik uzaktan bile bakmiyor hep hafif topuklulara bakiyorum esim de tam tersine az da olsa topuklulara bakmami istemiyor. ben artik babet giymek istemiyorum ki ama esim de sevmiyor topukluyu e ben napicam simdi onu kirmak istemiyorum ama topuksuz ve babet olmayan ayakkabi bulamiyorum bana yardimci olur musunuz ?

bzdede durum aynı canım..babetten enfret ederim ama topukluda giyemem hiç..spor ayakkabı giyiyorum sürekli desem yeridir :))

hala derken?
evlendikten sonra babet ve converse giyemeyecek miydik?
eşinizin boyu mu kısa, siz mi çok uzunsunuz takıntısının sebebini bulursak belki alternatif yollar geliştirebiliriz.
o da içten topuk ayakkabı alabilir mesela

Tarz meselesidir ben 26 yasima gircem 3 yasini gecmis oglum var spor giyiniyorum converse tek tercihim haricen babet bez ayakkabida giyerim simdi yazin mantar topuk aksamlari platfrom giyerim
Insan ilk evlendiginde bir tribe giriyor biliyorum ama hafif topuklu dedigin seyler bana cok kadinsi geliyor bir arkadasim kizken cok guzel giyinirdi evlendi daha klasik takildi her daim , kocasi ondan 6 yas buyuk biri olmasina ragmen arkadasima neden kadinsi giyiniyorsun begenmiyorum demeye basladi arkadasimi o psikolojiden kurtarmak kolay olmadi evlendim yuvami kurdum diye tarz degisikligine gitmisti icten ice sonra simdi ise bebegi oldu bir yasinda tayt badi bantolon bluz babet kisa kapri babetler giyiyor eside memnun kendiside simdi daha iyi diyor

tam olarak sebep ne istememesinde ?
spor ayakkabisi giyyorum ben çok rahat oluyor

Yok ya ne alaka elbette giyilir :) ama ben sevmiyorum artik biktim cunku evlenmeden once surekli babet spor ayakkabi ve converse giydim. esimin boyu benden 15 cm uzun takintimiz o olsa keske ama degil yuruyusum degisiyormus hani topuklu giyince insan daha ozenli yurur ya onu diyor iste ne dediysem ikna edemedim

aynı sorun bende de var......düğünde bile topuksuz ayakkabı bulana kadar ne dolanmıştım......ve korkunç bır fotoğrafçı yüzünden o gunu hıc unutamıyorum......

eşimle boylarımız arasında 5 cm olduğundan müsaade etmıyor bana da....topuklu ayakkabı gıymek daha zarıf gösteriyor bayanı....bende maalesef yıllardır babet ve converse gıyıyorum......

Evet iste bende de o durum var evlendim daha klasik takilayim gibisinden :) halbuki hep spor giyinen biriydim... bunu atlatirim herhalde.

bende 5 yıllık evliyim babet giyerim sürekli.. eşim karşı olduğu için değil, kendim öyle rahat ediyorum.. eşim de kızar bana, e bunun hiç topuğu yok.. kızımızın patiklerine benzio der napim öle rahat ediorum diorum ben.. düğün dernek hariç düz ayakkabılar vardır hep ayağımda..

Benim nişanlımla aramda 20cm falan var.
Ama beyefendi yürürken çıkardığı ses yüzünden topuklu ayakkabı sevmiyormuş.
Birde benim boyum 170 fiziğim de düzgün olunca biraz dikkat çekici oluyor o yüzden kesinlikle hayır diyordu.
Ben nişanlımı kaynanama şikayet ettim anne bana topuklu giydirmiyo diye.
Kaynanamda nişanlımın yanında 'Ona mı sorcakmışsın giyeceğin ayakkabıyı' dedi ve bir daha giyme lafını duymadım

hangi ayakkabıyı giyeceğine bile müdahale eden bir adamla evli olmak ne kötüdür kimbilir

Bence kocan seni kiskaniyor :) topuklu giyince cekici olursun gözler senin üzerinde olmasindan korkuyor bence (bu benim düsüncem)

bizde de aynı sorun var bu cok can sıkıcı oluyor bazen. düğünümde babet +converse giydim :26:

özel bir yere gitmemiz gerekse sıkılıyorum hep babet giymekten ama topuklu giyince eşim çok kötü hissediyor kendini.

ne güzel topuklular var içim gidiyor bazen.

canım eşine de hak ver ya eger sen topuklu giydiginde gösterişli göz alıcı bi bayan oluyosan elbette ki kıskanır istemez. bi tek evde eşine giy bence hevesini almış olursun iki taraf da memnun olur

Ben hep topuklu giyiyorum
Benim erkek arkadaşım da biri hariç tüm ayakkabılarıma laf ediyor, aramızda 40 cm boy farkı var.
Beğendiği ayakkabımın topuğu 9 cm, diğerleri 13-13,5 cm
Erkeklerin bu topuk takıntısı ne acaba ya?

bekarken babam giydirmezdi banada :) topuklu giyince yürüyüşünüz değişiyor derdi, hatta sivri burun modaydı ben bekarken, allahım ne dil döktüysem kabul etmedi, sinir olurdu sivri burunlu ve topuklu ayakkabılara :)
bende hep derdim evlenince giyicem tadını çıkaracam diye, :)
ama malesef şimdide giyemiyorum, çünk topuklu giyince eşimden uzun oluyorum, :) hoş bi görüntü olmuyor..
bende yazın babet giyerim, kışın da düz çizme veya spor model bot giyerim...
ama ben babeti gerçekten çok seviyorum, hele şu son moda babetler çok hoş...

Dolgu topuklu espadriller giysen ?
Açık ayakkabıya da mı karşıdır eşin ?
Ayrıca önü kapalı espadriller de var.

ayy bu konu tam benlik
benim eşimde topuklu sever..ben her türlü takılırım kıyafete göre babet,converse,topuklu(yarım/dolgu/platform)değişir ama eşimde platforma kızıyor ve çok uzun topuğu olan ayakkabılara...
ben evlenirken siyah platform aldım 1 yıldır toplasan 5 kere bile geymedim çünkü eşim kıskanıyor biliyorum bahane uyduruyor yürüyemiyorsun diye ben de bu neyse diyorum ama dolgu giysem topuk sesi geliyor ya herkesin gözü üstünde olunca izim ki deli oluyor
ben seviyorum topukluyu eşimde yarım topuklu aldırıyor yada dolgu ama ses çıkmayan tik tak sesini fazla duymak istemiyor ağzıyla itiraf etti herkes o sese dönüp bakıyor diye..
bence de eşin seni kıskanıyor yoksa bu kadar küçük topuğun lafını etmezdi..
ayrıca bence çok küçük minicik topuğu olan ayakkabılr var gizlce al giy karşısına çık bakalım ne diyecek u sefer 1 kereliğine böyle olsun de

ayyy bendede topuklu takıntısı var boyumda kısa değil ama yine de illa ki topuklu giyecem
kendimi çok seksi hissediyorum,bacaklarım düzgün dar paça pantolon altına topuklu bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…