Kizlar siz fikir verirsiniz biliyorum size o yuzden aciyorum derdimi. esim topuklu ayakkabiya cok karsi gecen gun ayakkabi almak icin alisverise ciktik tabi benim gozum kizken giydigim babetlere artik uzaktan bile bakmiyor hep hafif topuklulara bakiyorum esim de tam tersine az da olsa topuklulara bakmami istemiyor. ben artik babet giymek istemiyorum ki ama esim de sevmiyor topukluyu e ben napicam simdi onu kirmak istemiyorum ama topuksuz ve babet olmayan ayakkabi bulamiyorum bana yardimci olur musunuz ?
hala derken?
evlendikten sonra babet ve converse giyemeyecek miydik?
eşinizin boyu mu kısa, siz mi çok uzunsunuz takıntısının sebebini bulursak belki alternatif yollar geliştirebiliriz.
o da içten topuk ayakkabı alabilir. mesela
Tarz meselesidir ben 26 yasima gircem 3 yasini gecmis oglum var spor giyiniyorum converse tek tercihim haricen babet bez ayakkabida giyerim simdi yazin mantar topuk aksamlari platfrom giyerim
Insan ilk evlendiginde bir tribe giriyor biliyorum ama hafif topuklu dedigin seyler bana cok kadinsi geliyor bir arkadasim kizken cok guzel giyinirdi evlendi daha klasik takildi her daim , kocasi ondan 6 yas buyuk biri olmasina ragmen arkadasima neden kadinsi giyiniyorsun begenmiyorum demeye basladi arkadasimi o psikolojiden kurtarmak kolay olmadi evlendim yuvami kurdum diye tarz degisikligine gitmisti icten ice sonra simdi ise bebegi oldu bir yasinda tayt badi bantolon bluz babet kisa kapri babetler giyiyor eside memnun kendiside simdi daha iyi diyor
aynı sorun bende de var......düğünde bile topuksuz ayakkabı bulana kadar ne dolanmıştım......ve korkunç bır fotoğrafçı yüzünden o gunu hıc unutamıyorum......
eşimle boylarımız arasında 5 cm olduğundan müsaade etmıyor bana da....topuklu ayakkabı gıymek daha zarıf gösteriyor bayanı....bende maalesef yıllardır babet ve converse gıyıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?