hangi ayakkabıyı giyeceğine bile müdahale eden bir adamla evli olmak ne kötüdür kimbilir
Bencede yukaridaki arkadas cok hakli demis. Esinize ne ki giyeceginiz ayakkabidan. Birincisi kendisi bayan degil bayan olan sizsiniz bayanlara ozgu olan, ic camasiri, etek, topuklu ayakkabi mayo boyle seylerin zevkine varin. Topuklu ayakkabi sevilmezmi hic insani kadin gibi hisettirir zarif gosterir farkli bir hava verir. Ayak sizin ayaginiz ayakta size ait olduguna gore ne giyeceginize siz karar vermelisiniz.
O kendi ayagina ne giyecegine dusunsun. Benim erkek arkadasim taktigim kupeye gicik olmustu sana ne oluyo ki dedim kulak benim kulagim ne takacagima ne yapacagima kendim karar veririm. Bencede kendinizi ezdirmeyin evli olabilirsiniz ama vucudunuz hala size ait bunu unutmayin caniniz nasil istiyorsa oyle giyinin.Ayrica yukaridaki uyeye avanak demeniz hic yakisik olmamis. Siz kocaniza kizacaginiza buradaki uyelere kiziyorsunuz.Farkindamisiniz ayaginiz hakkinda bile baskalari karar veriyor oysaki ayak sizin!
Belliki durumdan rahatsizsiniz basliginiz bile belli ediyor. Ben hep converse babet mi giyecegim? E giymek istiyorsunuz topuklulara da bakiyormussunuz. Resmen icinizde kaliyor esinize karismamasini soyleyin.Yazik bu hayata bi kere geliyor insan ,herseyden once bu kadar basit birseyde bile hevesinizi alamamissiniz.
Benim nişanlımla aramda 20cm falan var.
Ama beyefendi yürürken çıkardığı ses yüzünden topuklu ayakkabı sevmiyormuş.
Birde benim boyum 170 fiziğim de düzgün olunca biraz dikkat çekici oluyor o yüzden kesinlikle hayır diyordu.
Ben nişanlımı kaynanama şikayet ettim anne bana topuklu giydirmiyo diye.
Kaynanamda nişanlımın yanında 'Ona mı sorcakmışsın giyeceğin ayakkabıyı' dedi ve bir daha giyme lafını duymadım
Konuyu anlamadiysaniz cevap yazmayin rica ediyorum. eger evlendiysek ve bazi seylere birlikte karar veriyorsak esimin bana karismasi en dogal hakki. tabi bu dozu asmiyorsa... benim istedigim sadece esimi ikna etme konusunda yardim ya da ayakkabi secme konusunda yardim. Evli degilseniz eger beni anlamaniz mumkun degil. evlendiginiz adama da sevgilinize dediginiz gibi sanane sen karisma gibi cumleler soylerseniz surekli kavga edersiniz ve gecinmeniz mumkun olmaz. sevgilinizin karismaya elbette hakki yok ama esinizle herseyinizi paylasicaksaniz ve ailem diyebileceginiz insan o olucaksa ona karisma diyemezsiniz. eger derseniz surekli problem olur aranizda...
Kizlar siz fikir verirsiniz biliyorum size o yuzden aciyorum derdimi. esim topuklu ayakkabiya cok karsi gecen gun ayakkabi almak icin alisverise ciktik tabi benim gozum kizken giydigim babetlere artik uzaktan bile bakmiyor hep hafif topuklulara bakiyorum esim de tam tersine az da olsa topuklulara bakmami istemiyor. ben artik babet giymek istemiyorum ki ama esim de sevmiyor topukluyu e ben napicam simdi onu kirmak istemiyorum ama topuksuz ve babet olmayan ayakkabi bulamiyorum bana yardimci olur musunuz ?
Valla cvp vermeyeyim dedim ama olmadi. benim sorunum bu degil adam gibi sorunuma cevap verseydin de kocam hakkinda sacma sapan dusunceni kendine saklasaydin iyi olurdu... iste illa ki cikiyor boyle birkac avanak...
Konuyu anlamadiysaniz cevap yazmayin rica ediyorum. eger evlendiysek ve bazi seylere birlikte karar veriyorsak esimin bana karismasi en dogal hakki. tabi bu dozu asmiyorsa... benim istedigim sadece esimi ikna etme konusunda yardim ya da ayakkabi secme konusunda yardim. Evli degilseniz eger beni anlamaniz mumkun degil. evlendiginiz adama da sevgilinize dediginiz gibi sanane sen karisma gibi cumleler soylerseniz surekli kavga edersiniz ve gecinmeniz mumkun olmaz. sevgilinizin karismaya elbette hakki yok ama esinizle herseyinizi paylasicaksaniz ve ailem diyebileceginiz insan o olucaksa ona karisma diyemezsiniz. eger derseniz surekli problem olur aranizda...
biraz iddialı bir cümle edeceğim kimse kırılmasın ama bana göre süslü kokoş bir bayan asla converse giymez. yani normal rahat halindede spor halindede giymez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?