E nabızdan gebeliği sildirmek

edanur23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
22
2
1
19
Hastaneye gidip gebe olduğumu öğrendim sonra özel bir muayenede kürtaj oldum e nabızdan gebeliği nasıl silebilirim

Bildiğim kadarıyla e nabızda bilgi ve tahliller beş sene kayıtlı kalıyor. Sistemden bilgi silmek mümkün mü, sanmıyorum. 🤔

Belki beta hch bakılıp, gebelik sonlandı şeklinde bir bilgi girilebilir.

Ama sonuçta yapılan bir test yada sisteme girilmiş bir hastalık oradan silinmez 🙄

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla e nabızda bilgi ve tahliller beş sene kayıtlı kalıyor. Sistemden bilgi silmek mümkün mü, sanmıyorum. 🤔

Belki beta hch bakılıp aktif devam eden gebelik sonlandı şeklinde bir bilgi girilebilir.

Ama sonuçta yapılan bir test yada sisteme girilmiş bir hastalık ordan silinmez 🙄
Şimdi e nabıza girdim ve hastalık geçmişine baktım. Mart 2015e kadar gidiyor kayıt.

Ayrıca akıllı asistan kısmında hamilelik takvimi işliyor. Yani gebeliğin sonlandığı sisteme girilmediği sürece, hamile görünmeye devam edeceksin. Sağlık ocağından takip ve rutin aşı vb şeyler için aranman muhtemel.

Z.33 gebelik durumu yazar tanıda. Kimsenin tanilarina bakacağını sanmıyorum ama ileride evlendiğinde ve çocuk istediğinde kadın doğum doktoru eşinin yanında çat diye söyleyebilir bu tarz bir sıkıntı olur ya da rutin jinekoloji kontrolunde de söylenir hasta öyküsü olduğu icin. Gebeliğin sonlandigi devlet kayıtlarında olmadığı için asmdeki görevli ebe de arayacaktır. Maalesef kendi kendine silmenin imkanı yok. Sadece yetkili o işlemi yapabilir ki tanıyi yazan doktorla gorusmen gerekiyor. Konuşursan belki silebilir. Keşke beta hcgyi de özel klinikte olcturseydin.

Yavrum, profilindeki bilgi doğru ise 19 yaşındasın. Bu yaşta korunmasız ilişki ile hamile kalıp bi de kürtaj oldun. 😣

Sağlık kayıtlarından öte bunlar vücudun ve psikolojin için de iyi değil. İns bi daha aynı hataya düşmezsin. 😣

Bu durumda devlet hastanesinde beta hcg tahlili vermek yapılabilecek en kötü şey.

Aile hekiminde ki ebeyle görüşüp duzelttirebilirsiniz, ya da kürtaj olduğunuz yere gidip duzelttirebilirsiniz, yoksa öyle kalıyor malesef bir yeri arayıp düzeltilecek bı islem değil, iki kürtaj oldum gidip oralarda duzelttirdim.hatta birini duzelttikleri halde düşmedi kayıttan, 46.haftaya kadar da düzelmedi sonra kendisi düştü kayittan

Sistemden ailenin numarasını sil önce sonra da aile hekimini değiştir ailenle aynı olmasın silinmez kolay kolay belki gizlenir bilmiyorum aranırsın zaten

Evli misiniz ? reşit değilseniz aileniz
bilgilendirilir

Saglık ocağından aşı yada rutin takip için size ulaşılmazsa ailenizi ararlar o yüzden gidin ve hekiminizle görüşün

Çok sıkıntılı ve üzücü bir durum. İnsanın önündeki yaşantısında her zaman huzursuz eder. Keşke bu tür hataları yapmadan önce ilerisi düşünebilse, hissettiklerini hissetmeye çalıştım. Ailenizden korkuyorsunuz sanırım onlarda bunu rahatlıkla e nabız uygulamanızda isterlerse görebilirler. İnşallah en yakın zamanda bu işten kurtulma durumunuz olur, sizin adınıza endişelendim.

.

Eklentiler

• IMG_0510.webp
    IMG_0510.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 43
Siz yine de doktorla görüşün ailenizden biri aile hekimine gidince kızınızın gebeliği nasıl falan die boş boğaz biri olabilir
Evet aile hekimimiz boş boğaz zaten o yüzden e nabızdan aile hekimimi değiştirdim bir tarih verdi onun değişmesini bekliyorum en kısa zamanda konuşucam

ben silinmiyor diye biliyorum.
tekrar beta baktırın negatif olunca orda negatif sonuc durur en azından. yalana karşıyım ama aileniz sizin hayatınızı riske atacak bir durumla karşınıza çıkarsa eğer diye söylüyorum şey dersiniz yanlış çıkmış aradılar tekrar verdim bakın negatif gibi vs.

ben silinmiyor diye biliyorum.
tekrar beta baktırın negatif olunca orda negatif sonuc durur en azından. yalana karşıyım ama aileniz sizin hayatınızı riske atacak bir durumla karşınıza çıkarsa eğer diye söylüyorum şey dersiniz yanlış çıkmış aradılar tekrar verdim bakın negatif gibi vs.
Teşekkür ederim

Z.33 gebelik durumu yazar tanıda. Kimsenin tanilarina bakacağını sanmıyorum ama ileride evlendiğinde ve çocuk istediğinde kadın doğum doktoru eşinin yanında çat diye söyleyebilir bu tarz bir sıkıntı olur ya da rutin jinekoloji kontrolunde de söylenir hasta öyküsü olduğu icin. Gebeliğin sonlandigi devlet kayıtlarında olmadığı için asmdeki görevli ebe de arayacaktır. Maalesef kendi kendine silmenin imkanı yok. Sadece yetkili o işlemi yapabilir ki tanıyi yazan doktorla gorusmen gerekiyor. Konuşursan belki silebilir. Keşke beta hcgyi de özel klinikte olcturseydin.
Asm den arayıp ne diyorlar ki ?

Düşük yaptım dersiniz bir şey olmaz. Gidin şimdi kan testi verin diyin ki yoğun kanama oldu betama bakar mısınız diyin baksınlar düşmüş olacak zaten

Back
X