Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel muayenede oldumÇok pardon yanlış bilgi verdim kürtajı yapan doktorun bildirmesi gerekiyordu
Tamam ama onların da sağlık sistemine erişimi var sonuçta. O zaman şöyle yapın bulunduğunuz ilin şehir hastanesine gidin onlarda silebiliyor diye biliyorum.Özel muayenede oldum
Nasıl yaptınız bende yapıyımSiliniyor geri alman için anca sağlık bakanlığına gitmen gerekiyor ben silmiştim kimse görmesin diye seçenek var
Konu sahibi kayıt dışı bir yerden kurtaj oldu büyük ihtimalle belge alamazo da olmazsa elinizde kürtaj olduğunuza dair belge varsa il sağlık müdürlüğüne dilekçe vermeniz gerekir. Belge yoksa kan testi yaptırıp gebelikyoktur diye belgeleyip yazabilirsiniz
Nasıl kapatıcamKonu sahibi kayıt dışı bir yerden kurtaj oldu büyük ihtimalle belge alamaz
Zaten belgeye de gerek yok düşük yaptim der olur biter
Ayrica konu sahibi , e nabiz da ayarlarinizdan bilgilerinizin görunurlügünu kapatin aile hekiminiz de göremez böylelikle
E nabiza girin orada ayarlardan bulabilirsinizNasıl kapatıcam
E nabiza girin orada ayarlardan bulabilirsiniz
Tahlileri hekimim görmesin bölümünü isaretleyin
Tekrardan gidip kan verin isterseniz hcg için çıkan sonuçta düşük yaptığınızı söylersiniz. Kaç haftalık kürtaj oldunuz ben 6 haftalık gebelik kaybı yaşadığımda sağlık Ocağı aktif gebe görünmemen için bunu bize bildirmen gerek demiştiBilmiyorum ama bir şekilde silinmesi gerekiyor
6 haftalıkTekrardan gidip kan verin isterseniz hcg için çıkan sonuçta düşük yaptığınızı söylersiniz. Kaç haftalık kürtaj oldunuz ben 6 haftalık gebelik kaybı yaşadığımda sağlık Ocağı aktif gebe görünmemen için bunu bize bildirmen gerek demişti
Ben en son 52 haftalık gebe görünüyordum düşük yapmıştım sağlık ocağında silmeme rağmen özeldeki doktorumun kayıtlarında hala gebe görünüyormuşumAile hekiminde ki ebeyle görüşüp duzelttirebilirsiniz, ya da kürtaj olduğunuz yere gidip duzelttirebilirsiniz, yoksa öyle kalıyor malesef bir yeri arayıp düzeltilecek bı islem değil, iki kürtaj oldum gidip oralarda duzelttirdim.hatta birini duzelttikleri halde düşmedi kayıttan, 46.haftaya kadar da düzelmedi sonra kendisi düştü kayittan
Bilgilerinizi gizlediniz ama tekrar kan verip düşük oldu diye sisteme girdirtin onu bence, ne olur ne olmaz garanti olsun:)6 haftalık
Asmdeki ebe görebiliyor benim henüz tani girilmeden beta hcg'yi görüp aramıstı. Ebeye bildirim gitmeden işlemi yapması lazim konu sahibinin. Ya da asmden arandığında gebeliğin sonlandigini söylemesi lazım. Gebeliğin sonlanması durumunda da ebe bittiğine dair işlem yapıyor diye biliyorum. Z.33 gebelik durumu tanısı girilmediyse halledilebilir negatif test girerek. Tani girildiyse is zorlasır. Tabi uygulamadan ayarları değiştirmesi ne kadar etkili olur bilemiyorum çünkü devletin sisteminden silinmiyor. Yani her şekilde gebeliğin sonlandiginin bildirilmesi lazım.Isaretleyin dedim ama yazida isaretlerseniz görebilir diyor galiba
Tmm bu halde kalsin göremez aile hekiminiz tahlil sonuclarinizi şuan
Ama ilk kan tahlili yaptiginiz dr gebeliginizi bildirmişse sistemde hamile görünuyor olabilirsiniz
Bunu asm hemşireniz görebilir mi bilmiyorum, emin degilim
En güzeli ve kesin sonuç kan tahlili yaptirdigin dr gidip tekrar kan verip önceki tahlil sonucunu sildirmek
Bende hastaydım acile gittim, hamile değilim diyorum adam emin misin diyor, sonra baktı 46hafta diyor düşmemiş heralde falan dedi, yani dedim fil yavrusu dogurmayacaksak mantıksız olmuş biraz, sonra ne zaman düştü bilmiyorum en son acilde 46.haftaydiBen en son 52 haftalık gebe görünüyordum düşük yapmıştım sağlık ocağında silmeme rağmen özeldeki doktorumun kayıtlarında hala gebe görünüyormuşumözeldeki doktorum öyle demişti
![]()
Kimse görmesin diye seçenek vardı sanırımNasıl yaptınız bende yapıyım