Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben paylaştım az geçti aklıma geldi karaladim ama almislarmalesefBöyle paylaşımlar yaparken mutlaka tc karalanmalı![]()
Sınıf öğretmeniyle konuşsam acaba bı yolu varmidirÖğrenciler TC ve okul numarasıyla giriyor ya şifreleri yok öğretmenlerin şifresi var
O neymiş ya deli mi ne ciddi rahatsız böyle bir şey olamaz kadına bak
Nasıl düzelir bilmiyorum ki TC varsa öğrenir maalesef
Ne psikopatlık buBen paylaştım az geçti aklıma geldi karaladim ama almislarmalesef
Bu güzel bir fikirWhatsapp grubunda şöyle yazın:
Kızımın e okuluna başka bir cihazdan giriş yapılmış. Gerekirse şikayetçi olup,bulduracağız deyin. Bir de çıkışın. Tcsini kim ele geçirmiş olabilir diye. G.tü alev alır. Bir daha girmez manyak.
Okul numarası değişse ona çok kolay ulaşır zaten orda önemli olan TC bir yolu olduğunu düşünmüyorum ama idareye bir sorun isterseniz belki bir çözüm sunarlarSınıf öğretmeniyle konuşsam acaba bı yolu varmidir
Aynn bu şekil yazsam tirsarmi acabaWhatsapp grubunda şöyle yazın:
Kızımın e okuluna başka bir cihazdan giriş yapılmış. Gerekirse şikayetçi olup,bulduracağız deyin. Bir de çıkışın. Tcsini kim ele geçirmiş olabilir diye. G.tü alev alır. Bir daha girmez manyak.
Ben onu sonradan akıl Edip karaladim birdahami tovbeSizde de suç var ne diye paylaşıyorsunuz özelse..
Dene sen,deneeAynn bu şekil yazsam tirsarmi acaba
Çok ama çok sasirdimİlk defa okuyorum böyle bir şeyi . Okul idaresine bildirin evet öğretmenlerin değişebiliyor ama yapılacak bi şey vardır muhtemelen .
Bir yaşıma daha girdim
Slm arkadaşlar beşinci sınıfa giden bır kızım var.bugun kızımla notlar hakkında konuşurken kızım matematikten 92 almışım anne dedi.bende gece bakmistim 97 ydi.hayir kızım 97 dedim.ogretmeninmi dedi sana dedim yok anne x dedi dedi.enyakin arkadaşı.e okuldan bakmış dedi.e okuldan x nasıl bakmiski dedi.birkeresinde watsapta kızımın takdir belgesiyle fotosunu paylasmistim.kiz ordan tcsini almış annenin durumundan aldım demiş.vede hep sürekli kızın annesine seninki bu notu almış benimki bu notu almış diyor bende sasiriyordum nasıl benim çocuğumun notlarını biliyor diye şimdi ben eokul şifresini değiştirmek istiyorum ama mumkunmu öğretmen arkadaşlar nasıl yapabilirim.tamam baksın birşey değişmez ama bu özel bir konu değil mi takip etmesini istemiyorum
E okul için şifresiz tc no ve numara ile giriliyor.Denedim ama olmuyor bir türlü.ogretmenler için var ama öğrenciler için değişim yok sanirim
Müdür yardimcisi dediki TC değişmez ama okul numarasında bir değişiklik olsa.sonra karşı taraf ümidi kesince yine aynı numarayı kullanırsınız dedi.bu şekil olabilirmi acaba
Diğer arkadaşlar üzerine alınmadan nasıl yazabilirim biliyorum yapan kişiyi de.birebir zitlasmak istiyorum kiziminenyakin arkadaşı olduğu için çok aağlıyor ben kizdigimdan beriDene sen,denee![]()
Şimdi bunu yapan ilerde neler yapar degilmiNeden üstü kapalı?
Ben olsam açık açık rezil ederim.
Bu başka insanın özel hayatına taciz resmen ve suç.
Sizin bildiğinizi o bilmiyorsa sorun yok.Diğer arkadaşlar üzerine alınmadan nasıl yazabilirim biliyorum yapan kişiyi de.birebir zitlasmak istiyorum kiziminenyakin arkadaşı olduğu için çok aağlıyor ben kizdigimdan beri
Aynı sınıfta değil mi bunlar yine girer ki.Müdür yardimcisi dediki TC değişmez ama okul numarasında bir değişiklik olsa.sonra karşı taraf ümidi kesince yine aynı numarayı kullanırsınız dedi.bu şekil olabilirmi acaba
Ben onu sonradan akıl Edip karaladim birdahami tovbe
Şimdi bunu yapan ilerde neler yapar degilmi