E okul hakkında bakarmisiniz arkadaslar

Yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Tcsini biliyor. Okul numarasını da her halükarda öğrenir.

Öğrenciler TC ve okul numarasıyla giriyor ya şifreleri yok öğretmenlerin şifresi var
O neymiş ya deli mi ne ciddi rahatsız böyle bir şey olamaz kadına bak
Nasıl düzelir bilmiyorum ki TC varsa öğrenir maalesef
Sınıf öğretmeniyle konuşsam acaba bı yolu varmidir

Whatsapp grubunda şöyle yazın:
Kızımın e okuluna başka bir cihazdan giriş yapılmış. Gerekirse şikayetçi olup,bulduracağız deyin. Bir de çıkışın. Tcsini kim ele geçirmiş olabilir diye. G.tü alev alır. Bir daha girmez manyak.

Whatsapp grubunda şöyle yazın:
Kızımın e okuluna başka bir cihazdan giriş yapılmış. Gerekirse şikayetçi olup,bulduracağız deyin. Bir de çıkışın. Tcsini kim ele geçirmiş olabilir diye. G.tü alev alır. Bir daha girmez manyak.
Aynn bu şekil yazsam tirsarmi acaba

Slm arkadaşlar beşinci sınıfa giden bır kızım var.bugun kızımla notlar hakkında konuşurken kızım matematikten 92 almışım anne dedi.bende gece bakmistim 97 ydi.hayir kızım 97 dedim.ogretmeninmi dedi sana dedim yok anne x dedi dedi.enyakin arkadaşı.e okuldan bakmış dedi.e okuldan x nasıl bakmiski dedi.birkeresinde watsapta kızımın takdir belgesiyle fotosunu paylasmistim.kiz ordan tcsini almış annenin durumundan aldım demiş.vede hep sürekli kızın annesine seninki bu notu almış benimki bu notu almış diyor bende sasiriyordum nasıl benim çocuğumun notlarını biliyor diye şimdi ben eokul şifresini değiştirmek istiyorum ama mumkunmu öğretmen arkadaşlar nasıl yapabilirim.tamam baksın birşey değişmez ama bu özel bir konu değil mi takip etmesini istemiyorum

Denedim ama olmuyor bir türlü.ogretmenler için var ama öğrenciler için değişim yok sanirim
E okul için şifresiz tc no ve numara ile giriliyor.

Müdür yardimcisi dediki TC değişmez ama okul numarasında bir değişiklik olsa.sonra karşı taraf ümidi kesince yine aynı numarayı kullanırsınız dedi.bu şekil olabilirmi acaba

Neden üstü kapalı?
Ben olsam açık açık rezil ederim.
Bu başka insanın özel hayatına taciz resmen ve suç.

Diğer arkadaşlar üzerine alınmadan nasıl yazabilirim biliyorum yapan kişiyi de.birebir zitlasmak istiyorum kiziminenyakin arkadaşı olduğu için çok aağlıyor ben kizdigimdan beri
Sizin bildiğinizi o bilmiyorsa sorun yok.

Müdür yardimcisi dediki TC değişmez ama okul numarasında bir değişiklik olsa.sonra karşı taraf ümidi kesince yine aynı numarayı kullanırsınız dedi.bu şekil olabilirmi acaba
Aynı sınıfta değil mi bunlar yine girer ki.

Şimdi bunu yapan ilerde neler yapar degilmi

Yani arkadaşım kesinlikle.
Burada %100 haklısın sen, sinmemen gerekir.
Resmen kendilerinde başkasının hayatına tecavüz etmeyi hak görüyorlar.
Kimse kimsenin e devletine, e okuluna bilmem neyine giremez.

Back
X