E okul hakkında bakarmisiniz arkadaslar

Müdür yardimcisi dediki TC değişmez ama okul numarasında bir değişiklik olsa.sonra karşı taraf ümidi kesince yine aynı numarayı kullanırsınız dedi.bu şekil olabilirmi acaba

Valla diyecektim onu.Numarasi degisse ama bu kadar takinti yapmissa hadi bu seneyi gectim,seneye sinif defterindeki listeden bakar ve yine girer.

Valla diyecektim onu.Numarasi degisse ama bu kadar takinti yapmissa hadi bu seneyi gectim,seneye sinif defterindeki listeden bakar ve yine girer.
Tamam,amaç da bu zaten. Haddini bilsin geri zekalı. Kızınıza neden kızdınız?
Yok kızıma kızmadım duyunca diğer tarafa kızdım Arıcam annesini dedim.oda en yakın arkadasi olduğu için ağladı

Lütfen çocuğunuzun kimlik bilgilerini açıkça içeren fotoğrafları sosyal medya aracılığıyla paylaşmayın.Ne yazık ki şu an yapabileceğiniz fazlaca birşey yok en fazla çocuğun ailesi ile iletişime geçip çocuğun farkına varmadan bilişim suçu işlediğini ,resmi bir kurumun veliler için oluşturulmuş bölümüne çocuğunuzun velisiymis gibi girerek kişiye özel bilgilere ulaştığını ,bundan rahatsızlık duydugunuzu soylersiniz

E okul şifrenizi okul idaresine başvurarak değiştirebilirsiniz. Belge ile fotoğraf atarken mutlaka tc kimlik no'su vb. numaraları fotoğraf düzenleyerek yok etmeyi unutmayın. Bu basit bir örnek ama ileride başınıza daha ciddi şeyler gelebilir.

E okul şifrenizi okul idaresine başvurarak değiştirebilirsiniz. Belge ile fotoğraf atarken mutlaka tc kimlik no'su vb. numaraları fotoğraf düzenleyerek yok etmeyi unutmayın. Bu basit bir örnek ama ileride başınıza daha ciddi şeyler gelebilir.
Değiştiremez çünkü şifre yok e okula sadece tc no ve okul numarasıyla giriliyor şifresiz.

Değiştiremez çünkü şifre yok e okula sadece tc no ve okul numarasıyla giriliyor şifresiz.
Ben öğretmen girişi kullanıyorum. Biz idareden şifre değiştirebiliyoruz. Şifre nasıl değiştirilir deyince konu sahibinin şifresi var sandım. Dediğiniz gibiyse yapacak birşey yok.

Kimlik bilgilerini ele geçirmiş olmalı yada birbirlerine vermişler aile sıra no okul no vs. İdare ile konusursaniz onlar bı çaresine bakarlar diye umut ediyorum..

Kimlik bilgilerini ele geçirmiş olmalı yada birbirlerine vermişler aile sıra no okul no vs. İdare ile konusursaniz onlar bı çaresine bakarlar diye umut ediyorum..
Bunların hiçbirine gerek yok canım e okul için tc no ve okul numarası ile giriliyor tc noyu durumdan görmüşler.

Konu bu olmayabilir fakat tadir belgeleri felan paylasilmasini çok yanlis buluyorum.
Evet, bir ebeveyn olarak çok gurur duyabilirsin çoçugun ile, fakat çoçugun sadece "bir numara" degil.
Okulda o takdiri alip, ilerde çok mutsuz yada basarsiz hayatlar yasayan çok çoçuklar var.

Üstelik bu çoçuklarada ayri bir baski veriyor. Cocuklar herseyin farkinda.
Ve yüksek puan alamayan çoçuklarin ebeveynleride üzüyor böyle seyler.

Yani kisacasi, çoçuklari böyle yaris ati olarak görmeyi toplum olarak birakmak lazim.
Nice çoçuk bu sekilde travma yasadi.

Ve kadinin yaptigi elbette piskopatlik, fakat böyle özel Bilgi paylasirsan sonuçlar böyle olur.

Sifre yokki. Tc ve okulno yeterli. Siz tc yi vermis olmussunuz. Bu tarz seyleri paylasmak cidden risklim. Yapabileceginiz birsey yok. Bir daha dlkkat edin paylasim yaparken. Ozel bilgilerin ustunu cizin. Daha kotu olaylar gelmesin basiniza. Ve arkadasiniza da soyleyin rahatsizliginizi bilsin ya. Ne terbiyesizlik.

Back
X