O şuan benim bildiğimden habersiz ama anlar kızı ve kendinin girsiginiSizin bildiğinizi o bilmiyorsa sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şuan benim bildiğimden habersiz ama anlar kızı ve kendinin girsiginiSizin bildiğinizi o bilmiyorsa sorun yok.
Tamam,amaç da bu zaten. Haddini bilsin geri zekalı. Kızınıza neden kızdınız?O şuan benim bildiğimden habersiz ama anlar kızı ve kendinin girsigini
Müdür yardimcisi dediki TC değişmez ama okul numarasında bir değişiklik olsa.sonra karşı taraf ümidi kesince yine aynı numarayı kullanırsınız dedi.bu şekil olabilirmi acaba
Valla diyecektim onu.Numarasi degisse ama bu kadar takinti yapmissa hadi bu seneyi gectim,seneye sinif defterindeki listeden bakar ve yine girer.
Yok kızıma kızmadım duyunca diğer tarafa kızdım Arıcam annesini dedim.oda en yakın arkadasi olduğu için ağladıTamam,amaç da bu zaten. Haddini bilsin geri zekalı. Kızınıza neden kızdınız?
Anladım canım. Zannettim ki 92 ya da 97 herneyse...Notu azımsadın zannettim.Sana da Allah ne verdiyse iyice kızacaktım.Yok kızıma kızmadım duyunca diğer tarafa kızdım Arıcam annesini dedim.oda en yakın arkadasi olduğu için ağladı
Fikrini söylesin diyedir.
Değiştiremez çünkü şifre yok e okula sadece tc no ve okul numarasıyla giriliyor şifresiz.E okul şifrenizi okul idaresine başvurarak değiştirebilirsiniz. Belge ile fotoğraf atarken mutlaka tc kimlik no'su vb. numaraları fotoğraf düzenleyerek yok etmeyi unutmayın. Bu basit bir örnek ama ileride başınıza daha ciddi şeyler gelebilir.
Ben öğretmen girişi kullanıyorum. Biz idareden şifre değiştirebiliyoruz. Şifre nasıl değiştirilir deyince konu sahibinin şifresi var sandım. Dediğiniz gibiyse yapacak birşey yok.Değiştiremez çünkü şifre yok e okula sadece tc no ve okul numarasıyla giriliyor şifresiz.
Bunların hiçbirine gerek yok canım e okul için tc no ve okul numarası ile giriliyor tc noyu durumdan görmüşler.Kimlik bilgilerini ele geçirmiş olmalı yada birbirlerine vermişler aile sıra no okul no vs. İdare ile konusursaniz onlar bı çaresine bakarlar diye umut ediyorum..
Şikayet edeceğiz diye de yazsaydınız.Şimdi sınıfın grubuna yazdım eokuluma başka cihazdan giriş yapılıyor idareye bildirdim diye yapan kişide gordu
Güvenlik kontrolü için aile sıra no da isteniyor bende öğretmenimBunların hiçbirine gerek yok canım e okul için tc no ve okul numarası ile giriliyor tc noyu durumdan görmüşler.