E okul hakkında bakarmisiniz arkadaslar

Sifre yokki. Tc ve okulno yeterli. Siz tc yi vermis olmussunuz. Bu tarz seyleri paylasmak cidden risklim. Yapabileceginiz birsey yok. Bir daha dlkkat edin paylasim yaparken. Ozel bilgilerin ustunu cizin. Daha kotu olaylar gelmesin basiniza. Ve arkadasiniza da soyleyin rahatsizliginizi bilsin ya. Ne terbiyesizlik.
Ahhh ben onu düşünemedim bı daha asla.surekli kendi çocuğuyla kiyasliyordu bende saairiyordum

Nasıl bir fantezi şaşırdım.
Allahı bu kadar Ruh hastası insanlar var mı yahu?
El kadar bebenin tcsini bir yere kaydetmiş düzenli olarak bakıyor demek ki ruh haftası.

Benim tıpkı bu hikayedeki arkadaş gibi bir arkadaşım vardı.Tc'mi almış nereden almışsa,kendi notuyla beraber benimkine de bakıp karşılaştırırdı.Karne gününde gelip bir şey değişmiş mi diye kontrol ederdi bir de.Hırsın aşırısı çok kötü gerçekten,insanı soğutuyor o kişiden.

aaa ruh hastası.kişisel veri ihlali resmen.korkutsaydın baya hakkında işlem başlatılacak bilmemne diye.

Slm arkadaşlar beşinci sınıfa giden bır kızım var.bugun kızımla notlar hakkında konuşurken kızım matematikten 92 almışım anne dedi.bende gece bakmistim 97 ydi.hayir kızım 97 dedim.ogretmeninmi dedi sana dedim yok anne x dedi dedi.enyakin arkadaşı.e okuldan bakmış dedi.e okuldan x nasıl bakmiski dedi.birkeresinde watsapta kızımın takdir belgesiyle fotosunu paylasmistim.kiz ordan tcsini almış annenin durumundan aldım demiş.vede hep sürekli kızın annesine seninki bu notu almış benimki bu notu almış diyor bende sasiriyordum nasıl benim çocuğumun notlarını biliyor diye şimdi ben eokul şifresini değiştirmek istiyorum ama mumkunmu öğretmen arkadaşlar nasıl yapabilirim.tamam baksın birşey değişmez ama bu özel bir konu değil mi takip etmesini istemiyorum
Bazı anneler gerçekten çok abartabiliyor kızının karnesini paylaşırken tc kısmını ya da okul numarasını karalamalıydınız şifreyi değiştirmek gibi bir imkan yok anca okul değiştirirse okul numarası değişir bu da biraz gereksiz olur en iyisi siz gidin yüz yüze konuşun bu konuyu

Öğrencilerin değişmez, tc ve okul no başka bilgi ya da şifre yok çünkü. Ama siz giriş saatleri görünüyor, orayı kontrol edin devamlı yakalarsanız idare veli ne gerekiyorsa yaparsınız.

Iyide sadece tc kimlik numarasıyla olmuyor ki cilt no aile sıra no istiyor onları nerden bulmuşlar. Bence uyarın eşim duydu çok kızdı özel hayata karışmak resmen bu ben iyi köpürürdüm rezil ederdim. Ne demek çocuğumun bilgilerini kontrol etmek. Arkadaşlarım kendileri bana yolladıkları halde da çekip bütün bilgileri sildim banane elalemin çocuğundan ya.

E okula şifreyle girilmiyorki. Başta tc istiyor sonra bazı kimlik ve ya okul bilgilerini istiyor.
Öğretmeniyle bir görüşün isterseniz ama bir sonuç alacağınızı sanmıyorum.

değişim nasıl olacak ki tc ve ya doğum nereli olduğu falan soruluyor ama bu yaptığı suç değil mi ne alaka yani bir daha tc görünen bir şeyi atmayın lütfen başa bela.

Şimdi gördüm whatsap grubuna yazmışsınız ama keşke biraz daha abartarak yazsaydınız korkutucu olurdu. Mahkemeye başvurduk , suçmuş bu yapılan, özel hayata tecavüzmüş, cihaz ıp sinden bulunacakmış falan deseydiniz de ödü bir taraflarına karışsaydı terbiyesizin.

Back
X