Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh ben onu düşünemedim bı daha asla.surekli kendi çocuğuyla kiyasliyordu bende saairiyordumSifre yokki. Tc ve okulno yeterli. Siz tc yi vermis olmussunuz. Bu tarz seyleri paylasmak cidden risklim. Yapabileceginiz birsey yok. Bir daha dlkkat edin paylasim yaparken. Ozel bilgilerin ustunu cizin. Daha kotu olaylar gelmesin basiniza. Ve arkadasiniza da soyleyin rahatsizliginizi bilsin ya. Ne terbiyesizlik.
Sınıfın gurubuna yazdım gitmiştir gereken msjBu arada ogretmene soyleyin demisler. Ogretmenim ben de. Ogretmen anca veliye soyler. Sifre yok. Ogretmenin de yapabilecegi bir sey yok yani.
Yazdım idareye bildirdim kim olduğu tespit edilecek yazdimŞikayet edeceğiz diye de yazsaydınız.
Tam olarak ne dediniz gruptaYazdım idareye bildirdim kim olduğu tespit edilecek yazdim
Bazı anneler gerçekten çok abartabiliyor kızının karnesini paylaşırken tc kısmını ya da okul numarasını karalamalıydınız şifreyi değiştirmek gibi bir imkan yok anca okul değiştirirse okul numarası değişir bu da biraz gereksiz olur en iyisi siz gidin yüz yüze konuşun bu konuyuSlm arkadaşlar beşinci sınıfa giden bır kızım var.bugun kızımla notlar hakkında konuşurken kızım matematikten 92 almışım anne dedi.bende gece bakmistim 97 ydi.hayir kızım 97 dedim.ogretmeninmi dedi sana dedim yok anne x dedi dedi.enyakin arkadaşı.e okuldan bakmış dedi.e okuldan x nasıl bakmiski dedi.birkeresinde watsapta kızımın takdir belgesiyle fotosunu paylasmistim.kiz ordan tcsini almış annenin durumundan aldım demiş.vede hep sürekli kızın annesine seninki bu notu almış benimki bu notu almış diyor bende sasiriyordum nasıl benim çocuğumun notlarını biliyor diye şimdi ben eokul şifresini değiştirmek istiyorum ama mumkunmu öğretmen arkadaşlar nasıl yapabilirim.tamam baksın birşey değişmez ama bu özel bir konu değil mi takip etmesini istemiyorum
Nereden gorunuyorÖğrencilerin değişmez, tc ve okul no başka bilgi ya da şifre yok çünkü. Ama siz giriş saatleri görünüyor, orayı kontrol edin devamlı yakalarsanız idare veli ne gerekiyorsa yaparsınız.
Maalesef hickimse bişey yazmadıTam olarak ne dediniz grupta
Bizi de bilgilendirin:))