• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E-ticaret için fikir istiyorum

Alliswell23

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
6.979
3.078
123
Kızlar merhabalar, ben internet üzerinden bir iş yapmak istiyorum, sizlerden fikir almak istedim, bebek ürünleri ile ilgili bir Instagram hesabı açıp Trendyol üzerinden de satış yapmak istiyorum, bununla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim, bilenler bilgi verebilir mi? Ne kadar sermaye gerekir, trendyola başvuru nasıl yapılır vs.

Trenyol satıcı Web sitelerine gir onlar seni yönlendirir bilgi verir ama iade çok olur bunu göze al

İade ihtimali daha düşük ne yapabilirim, yani illa Bebek ürünleri demiyorum ama ne tutar şuanda bilemiyorum

kesinlikle pet ürünleri satın, çok tutar. benim bile aklımda ne zamandır. özellikle kedilerimizi sahiplendikten sonra oluştu. şu birkaç yıldır evinde hayvan beslemeyen kalmadı, özellikle de kediler. pet shopa ne zaman gitsek tıklım tıklım. marketlerin mama reyonları kıtlık girmiş gibi azalmış vaziyette. hayvan otelleri, hayvan kuaförleri hadsafhada. veteriner olsaydım keşke diyorum bazen :D
doğurganlık oranları da bu kadar düşmüş ve hayvan sahiplenmesi artmışken bence bebek ürünleri yerine hayvana yönelin :D ticarete atılsam bu olurdu.

kesinlikle pet ürünleri satın, çok tutar. benim bile aklımda ne zamandır. özellikle kedilerimizi sahiplendikten sonra oluştu. şu birkaç yıldır evinde hayvan beslemeyen kalmadı, özellikle de kediler. pet shopa ne zaman gitsek tıklım tıklım. marketlerin mama reyonları kıtlık girmiş gibi azalmış vaziyette. hayvan otelleri, hayvan kuaförleri hadsafhada. veteriner olsaydım keşke diyorum bazen :D
doğurganlık oranları da bu kadar düşmüş ve hayvan sahiplenmesi artmışken bence bebek ürünleri yerine hayvana yönelin :D ticarete atılsam bu olurdu.
Sanırım onu yapamam 😂 hiç anlamadığım bir alan ne satarım ne alınır ne yapılır hiç bilmem

Sanırım onu yapamam 😂 hiç anlamadığım bir alan ne satarım ne alınır ne yapılır hiç bilmem
öğrenilir onlar kolay ama temel ürünlerden başlarsınız. kum, mama kabı, su kabı, tasma, isimli tasma, kum kabı, kürek, top, tüy vs. sonraki kademe mamaya geçersiniz. siz bilirsiniz yine de, fikir olarak bırakıyorum :D

Back
X