E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
asicim yeni tedavin nasıl olacak şimdi
canim hic bilmiyorum orayida gormek istemiyorum o yuzden dr gel dedi gitmedim giderim bakalim
ama aynisi olcak
Canım Asim çok üzüldüm mafoldumben
Denebilecek pek bişey yok sabretmemiz gerekiyor biraz daha...
Allah'ım en hayırlı bebekleri verecek sana sadece zaman lazım...
En sonunda kavuşunca bebeklerimize en doğrusu buymuş Rabbim bilirmiş diyeceğiz.Çok şükür ki sen iyisin sağlıklısın bu olmadı bi daha şansın var. Kendine iyi bak canım arkadaşım seni rahatsız eden herşeyden uzak dur lütfen. Seni düşünen senin için dua eden yürekler var burda...:teselli:
canim arkadasim benim ne lkadar icten seyler yazmisin
cok ama cok tsk ediyorum
rabbim sana en kisa zamanda hayirlisiyla evladini gondersin
inanki sende benim aklimdaydin bana yazmadi nerdeki diye
evet canim sabir sabir sabir opuyorumnanaktan
mucksss
canım ya cok üzuldüm bende bundan cok korkuyorum bana 3 asılama yaptılar ılk asılamada e2 fazla yukselmedı ona ragmen asılama yaptı tutmadı.2.asılamada degerım yuksektı yıne tutmadı.3 ilaç kullandıgımda sona dogru e2 degerım dusru ve asılama ıptal edıldı kendılıgınden catlamıs.4. ılaç kullandıgımda e2 degerı cok guzeldı ben catlama oldugunu cok sıddetlı agrılarımdan anlıyorum hemen ozaman e2 ye baktırdım ve bır gunde 2 katı azalmıs yenı catlıyolar dıye asılama yaptı dr ama oda tutmadı.tüp bebege baslarken anotolıadakı bulent beye bole bı endısem oldugunu soyledım ya yıne olursa dıye once baslanan lucrın kendılıgınden catlamasını engellıyo dedı sendede daha once bole olmusmuydu bende cok korkuyorum bırde sen catladıgında agrı hıssedıyomusun
tskler canim
hayir daha once bi defa daha mikro denedik biz
o zamanda e2 cok ciktigi icin hastalanmistim
evet iste o yuzden yani erkekn catlamsin ve kontrollu buyusun diye lucrin gibi igneler yapiliyor
zaten ben onu kullandim yani aksatmadim
ama drun ilk sordugu sey igne yapmadinmi kacirdinmi ama ben yapmistim
neden oldugunu anlamadim
ama dedigin gibi catladigini tahmin ettigim gun kasiklarimda ve rahmimde bir agri olduki anlatama yarim saat surdu ve agladim agridan galiba o zaman catladi
allah yardimcin olsun korkma drlar bisey yapicaktir demekki senin erken catliyor bunu belirtirsen ona gore onlem alirlar
sevgilerrrr