E2 deeri dt ve tedavim iptal dedildi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suan çok panik durumdayım
e2 neden yumurta toplamadan 2 gun önce isteniyor benden
böyle bir tedavi süreci olabilir mi
yaaaaa yardım acaba buraya para vermedim dönsem mi başka bir yere mesela memorial a
beni bilen arkadaşlar şimdi çok kızacaklar en baştada deniz bulut, nur sevgi :) mapavrili

ne kadar farklı prosedürler uygulanıyor... arkadaşım aşılama yapılırken bile e2seviyesine bakılıyor kaldıki tüpbebekte hayli hayli... benim brükselde kısa protokol oldu puregona başladım 2.gün kontrol e2,4.gün kontrol e2, 6.gün kontrol e2, 8.gün son kez kontrol e2...
sonrada yumurtalar toplandı,5.gün tranfer yapıldı... 3saat hastane yatırdılar.. şimdi beklemedeyim.. e2önemli yapılması gereken bir tetkik diye biliyorum.. doktoruma özellikle sorduğumda usgde görüyoruz yumurtaları ama sadece dışını.. içleri dolumu kaliteli sıvı birikimi varmı diye e2ye bakılması gerekiyor demişti..
daha tedaviye başlamadanda e2 seviyesine bakıldı...

arkadaşlar ben ilaçları evde bi dolapta tutuyorum oda sıcaklığında kalabilir dediler
buzdolabına mı koymem gerek
Canım oda sıcaklığı diyorlarda belli derece aralıkları var,şimdi havaar sıcak ben buzdolabında 0 bölmesine koyuyorum.Hatta eczaneden ilaçları aldığımızda bile yanında buz kalıbyla veriyorlar...Sen merkezine bir sor...Bende soracam gidince nerde saklıyım diye,yanlış birşey yapmayalım...

yaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm

yok ist tüp bebek yapmıyor e2 bana da demişti ben de yaşımdan herhalde nasıl olsa ohss olamam ben demiştim ama başka göstergeleri de varmış demekki. e2 her merkezde fiyata dahil değil. almanda her e2 testi 55 milyondu galiba. memorial falan da dahil değil. sanırım istanbulda birtek umutta herşey dahil.

banada isterseniz sebzelik kısmında kabaklı bir yerde tutabilirsiniz dedi ama buzdolabı çok sğutuyor
ya benim kafam allak bullak oldu
ben şimdi memorial ı mı arasam
geleyim diye

Hımmm bunuda ilk defa duydum ben yaa..Ben ilk denememi İnternational hospitalda yaptırmıştım,her muayeneden önce kan alıyorlardı ve pakete dahildi..

bayada pahalıymış yaaa,her seferinde 40-55 tl vermek,vay anasını..Allah yardımcımız olsun kızlar...Ben ilkinde hiç bişey bilmiyordum,öle gidip geliyorduk.Öğrendikçe dertler artıyor sanki...

banada isterseniz sebzelik kısmında kabaklı bir yerde tutabilirsiniz dedi ama buzdolabı çok sğutuyor
geleyim diye

kocan seni vursun sonra! Çok üzgünüm çoookşimdi ben birşey demek istemiyorum. bu hastanede de pozitif netice alan çok kişi var. a.sonlara da e2 ye bakılmamıştır yumurtalar aşırı büyümedikçe. içine sinmiyorsa atla git memorial a ama onlar da diyecekler ki bu tedaviyi iptal edelim bir sonraki ay biz başlarız büyük olasılık devam da edebilirler bir olasılık. bak eşinle konuş. azıcık sakinleş. olan en fazla 4-5 bin liranıza olur. bir de geçen zamana ama yaşınız genç allahtan. ayrıca herkes aynı değil pozitif sonuç da alabilirsiniz. keşke baştan eşinle veya yanlız 2-3 merkez dolaşıp içinize en çok sineni seçseydiniz. şu an kafan rahat olurdu. ama her şerde vardır bir hayır. inşallah sonucun güzel olacak azıcık rahatla kaydirigubbakcemile3

evet doğru söyledin arkadaşım ben bişey bilmiyorken şimdi bi dunya sey öğrendim ve korkularım daha çok arttı
daha çok stres oldum şimdi
benim butun umutlarım suya düştü
sanırım bende boşuna başlamış oldum tedaviye
bu kadar eksiklik görünce yapılması gerekenler yapılmıyor görünce
birde benden her seferinde e2 istemeyeceklermiş
sadece yumurta toplamadan 2 gun önce ve oda 40 küsür müş
offffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben ne yapıcam şimdi
tedavinin başında merkez degiştirmeyi kimse kabul etmez dimi kimse üstlenmez

geleyim diye
Aynen yaa,benim kafama takılanda o..Evler sıcak ama buzdolabıda fazla soğutuyor..

Ben bidahaki aradığımda sorayım bari bunu,yoksam hepten dertlenecem...

Valla canım o karara ben bişry diyemicem ama böyle tam ortasında bırakmakta olmaz sanırım...Şimdi sen bunları okudunda sıkıldın,her şey yolunda gider inşallah...

Daha tecrübeli arkadaşlardan fikir al bence,ben gördüğün gibi pek bir şey bilmiyorum,okudukça öğreniyorum işte...

benim moralim bitti
motivasyon falan kalmadı
olayın başından umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama çok eksiğim var benim
evet merkezin pozitif alan sonuçluları çok ama acaba kaçı saglıklı doğumla sonuç buldu onu bulamadım ben
yani 3. ayında bebeğini aldırmak zorundalarda var
bu tur syelerde hiç merkezlerin hatası olmuyor mu
ben bunun cevabını çok soruyorum kendime :sinifsinif::umursamaz::gitme:

Canım sen şimdi bukadar sıkma kendini,onlarında bir bildiği vardır,belki herhangi bir problem sezerlerse e2 isterler..Her yer aynı prosedürleri takip etmiyor,her merkezin farklı şeyleri var...Allahın izniyle her şey yolunda gidecek diye düşün,böyle en başından bukadar sıkıntı yaparsan günlerin zor geçer canım...

Bu aşamada merkez değiştirmek riskli,başka bir merkez öle ortadan almaz hastayı bence,arkadaşın dediği gibi bidahaki ay başlayım derler bencede...

sıkma canını,hadi bakiiiiimm..yerimseniben

hayır canım öle şeyler düşünme...Onların kime nezaman olacağını kimse başından bilemez...

Bak benim ilk denememde embriyolarımın kalitesi düşüktü yani 8 hücreli değildi..Bende doktora sordum,bu nedemek diye.Yani tutunma ihtimallerimi düşük yoksa tutundukları takdirde herhengi bir problem yaşayacağımamı işaret yada bebeklerin sağlıksız olacağınımı gösterir dedim..
Tutunma ihtimalleri düşük dedi.Ondan sonra sağlıklımı olur sağlıksızmı olur onu biz bilemeyiz ve onu belirleyecek bi teknolojide yok dedi...Yani erken doğummuş,düşükmüş bunlar tüp bebek ,transfer aşamasıyla alakalı değil canım..

Son düzenleme:
Haklısın canım
ben daraldım galiba
çünkü burdan tedaviye başlayanlar, transferi olan, olumlu sonuç almayı bekleyen arkadaşları görünce aynı heyecanı aynı mutluluğu aynı hayal kırıklıklıklarını inan bende yaşıyorum
ben çok fazla karşımdaki insanı düşünen bir insanım ve çok çabuk etkileniyorum galiba
herkes için herşey iyi gitsin istiyorum dua ediyorum

Allah razı olsun canım..

Aynen öyle,burda beraber sevinip beraber üzülüyoruz gerçekten.Ama seninde kendine dikkat edip,moralini yüksek tutman lazım...

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

asicim canım çok geçmiş olsun..............başlıgı görünce şok oldum........
hatırlarsın belki benimde böyle oldu ya.......hemde degerlerimiz birbirine çok yakınmış.benimde 1800den 400e indi.hemde bir günde.doktor yumurtaların çatlamış oldugunu düşünüp test yaptı.ama yok bir alakası........herşeye ragmen yinede yumurta toplamaya girdim....senin için ne dediler...birşey yapılacakmi

ALLAH allaaaaaaaaaaaaa e2 nin ücretli olduğunu ilkkez duyuyorum ya o zaman ne için para alıyorlar bu kadar parayı napıyorlar ben bi kez para ödedim bida e2 için yok kan için sperm için hiç para falan almadılar ya asicim ben merkezime soracam bugün niye düşmüş bakalım bu kadar

asicim geçmiş olsun canım.sakın stres yapma çünkü ne kadar üzülsende hersey olacagına varıyo..haayırlısı bölemiş demekkii.
kıslar herkesin durumu bir deiil.kendinize böle stres yapmayınn.ilaçtan ilaca değişebilir durumlar.birde benim mesela kısa protokol ve farklı ilaçlar kullanıyorum bana da saat cok önemli falan demediler.birde e2 nin yasa göre değiştiğini biliyorum.demekki doktorlar böle uygun görüyo kendinize bu kadar stres yapmayın oluruna bırakın herseyi.benimde dün toplama için biraz düşük demişti bugün cok şükür yükselmiş.herseyin hayırlısı arkadaslar......

cnm benim aşılamada sürekli düşüp yükseldi e2 değerim ama doz ayarlaması yapıyorlardı pko için sonunda uygun doz bulundu ama bu kadar hiç düşmemişti bence makina yanlış ölçüm yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…