ne kadar farklı prosedürler uygulanıyor... arkadaşım aşılama yapılırken bile e2seviyesine bakılıyor kaldıki tüpbebekte hayli hayli... benim brükselde kısa protokol oldu puregona başladım 2.gün kontrol e2,4.gün kontrol e2, 6.gün kontrol e2, 8.gün son kez kontrol e2...:uhmfffff offfffffffff
ben ne yapıcam şimdi e2 testini ben kendim mi isteyip yaptırsam yani aret bey istemiyormuş gerek görmüyoruz dedi yani acaba ultrasonada yumurta buyukluklerini görebiliyor mu diye
e2 testi 40 tl imiş benim gittiğim merkezde
birde bana ilaçları verdiler
çarşamba yani dün ilk iğnemi oldum bu ikinci gunum toplamda beş gun sonra gel dediler bu da doğru mu
yumurta toplamaya yakın iki gunde bir çağırıyorlarmış
Canım oda sıcaklığı diyorlarda belli derece aralıkları var,şimdi havaar sıcak ben buzdolabında 0 bölmesine koyuyorum.Hatta eczaneden ilaçları aldığımızda bile yanında buz kalıbyla veriyorlar...Sen merkezine bir sor...Bende soracam gidince nerde saklıyım diye,yanlış birşey yapmayalım...arkadaşlar ben ilaçları evde bi dolapta tutuyorum oda sıcaklığında kalabilir dediler
buzdolabına mı koymem gerek
ne kadar farklı prosedürler uygulanıyor... arkadaşım aşılama yapılırken bile e2seviyesine bakılıyor kaldıki tüpbebekte hayli hayli... benim brükselde kısa protokol oldu puregona başladım 2.gün kontrol e2,4.gün kontrol e2, 6.gün kontrol e2, 8.gün son kez kontrol e2...
sonrada yumurtalar toplandı,5.gün tranfer yapıldı... 3saat hastane yatırdılar.. şimdi beklemedeyim.. e2önemli yapılması gereken bir tetkik diye biliyorum.. doktoruma özellikle sorduğumda usgde görüyoruz yumurtaları ama sadece dışını.. içleri dolumu kaliteli sıvı birikimi varmı diye e2ye bakılması gerekiyor demişti..
daha tedaviye başlamadanda e2 seviyesine bakıldı...
e2 testinin tüp paketine dahil olması gerekiyor bence...
Sizinkide başka bir ilginç durum yani..Benim ilk merkezimde de şimdiki merkezimde de toplam ücretin içinde...
İlk kontrol olaağı için belki 5 gün demişlerdir canım,ilerleyen zamnlarda daha sık olacaktır kontrolün..
Canım oda sıcaklığı diyorlarda belli derece aralıkları var,şimdi havaar sıcak ben buzdolabında 0 bölmesine koyuyorum.Hatta eczaneden ilaçları aldığımızda bile yanında buz kalıbyla veriyorlar...Sen merkezine bir sor...Bende soracam gidince nerde saklıyım diye,yanlış birşey yapmayalım...
Hımmm bunuda ilk defa duydum ben yaa..Ben ilk denememi İnternational hospitalda yaptırmıştım,her muayeneden önce kan alıyorlardı ve pakete dahildi..yok ist tüp bebek yapmıyor e2 bana da demişti ben de yaşımdan herhalde nasıl olsa ohss olamam ben demiştim ama başka göstergeleri de varmış demekki. e2 her merkezde fiyata dahil değil. almanda her e2 testi 55 milyondu galiba. memorial falan da dahil değil. sanırım istanbulda birtek umutta herşey dahil.
banada isterseniz sebzelik kısmında kabaklı bir yerde tutabilirsiniz dedi ama buzdolabı çok sğutuyor
ya benim kafam allak bullak oldu
ben şimdi memorial ı mı arasam
geleyim diye
Hımmm bunuda ilk defa duydum ben yaa..Ben ilk denememi İnternational hospitalda yaptırmıştım,her muayeneden önce kan alıyorlardı ve pakete dahildi..
bayada pahalıymış yaaa,her seferinde 40-55 tl vermek,vay anasını..Allah yardımcımız olsun kızlar...Ben ilkinde hiç bişey bilmiyordum,öle gidip geliyorduk.Öğrendikçe dertler artıyor sanki...
Aynen yaa,benim kafama takılanda o..Evler sıcak ama buzdolabıda fazla soğutuyor..banada isterseniz sebzelik kısmında kabaklı bir yerde tutabilirsiniz dedi ama buzdolabı çok sğutuyor
ya benim kafam allak bullak oldu
ben şimdi memorial ı mı arasam
geleyim diye
kocan seni vursun sonra! Çok üzgünüm çoookşimdi ben birşey demek istemiyorum. bu hastanede de pozitif netice alan çok kişi var. a.sonlara da e2 ye bakılmamıştır yumurtalar aşırı büyümedikçe. içine sinmiyorsa atla git memorial a ama onlar da diyecekler ki bu tedaviyi iptal edelim bir sonraki ay biz başlarız büyük olasılık devam da edebilirler bir olasılık. bak eşinle konuş. azıcık sakinleş. olan en fazla 4-5 bin liranıza olur. bir de geçen zamana ama yaşınız genç allahtan. ayrıca herkes aynı değil pozitif sonuç da alabilirsiniz. keşke baştan eşinle veya yanlız 2-3 merkez dolaşıp içinize en çok sineni seçseydiniz. şu an kafan rahat olurdu. ama her şerde vardır bir hayır. inşallah sonucun güzel olacak azıcık rahatla kaydirigubbakcemile3
Canım sen şimdi bukadar sıkma kendini,onlarında bir bildiği vardır,belki herhangi bir problem sezerlerse e2 isterler..Her yer aynı prosedürleri takip etmiyor,her merkezin farklı şeyleri var...Allahın izniyle her şey yolunda gidecek diye düşün,böyle en başından bukadar sıkıntı yaparsan günlerin zor geçer canım...evet doğru söyledin arkadaşım ben bişey bilmiyorken şimdi bi dunya sey öğrendim ve korkularım daha çok arttı
daha çok stres oldum şimdi
benim butun umutlarım suya düştü
sanırım bende boşuna başlamış oldum tedaviye
bu kadar eksiklik görünce yapılması gerekenler yapılmıyor görünce
birde benden her seferinde e2 istemeyeceklermiş
sadece yumurta toplamadan 2 gun önce ve oda 40 küsür müş
offffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben ne yapıcam şimdi
tedavinin başında merkez degiştirmeyi kimse kabul etmez dimi kimse üstlenmez
hayır canım öle şeyler düşünme...Onların kime nezaman olacağını kimse başından bilemez...benim moralim bitti
motivasyon falan kalmadı
olayın başından umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama çok eksiğim var benim
evet merkezin pozitif alan sonuçluları çok ama acaba kaçı saglıklı doğumla sonuç buldu onu bulamadım ben
yani 3. ayında bebeğini aldırmak zorundalarda var
bu tur syelerde hiç merkezlerin hatası olmuyor mu
ben bunun cevabını çok soruyorum kendime :sinifsinif::umursamaz::gitme:
selam kizlarrrr
ikinci tup bebek tedaviminde sonuna geldim yani basarisiz
neden bilmiyorum nerede yanlis yaptim onuda bilmiyorum
17 yumurtam var ama tedavim iptal edildisenağlama
nasipten ote yol yok buna iyice karar verdim
yine yikilmiycam ayaktayim ama yoruldum
E2 1100 den 2 gunde neden 300 kusure duser
bu durumu yasayan varmi ve neden kaynaklaniyorCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?