E2 deeri dt ve tedavim iptal dedildi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam kizlarrrr:delphin:
ikinci tup bebek tedaviminde sonuna geldim yani basarisiz
neden bilmiyorum nerede yanlis yaptim onuda bilmiyorum
17 yumurtam var ama tedavim iptal edildisenağlama
nasipten ote yol yok buna iyice karar verdim
yine yikilmiycam ayaktayim ama yoruldum
E2 1100 den 2 gunde neden 300 kusure duser
bu durumu yasayan varmi ve neden kaynaklaniyorCADIARZU

nasıl yaaaaaaaaaaaaaa.................canım anlamadım nasıl...........yum gelışmedımı.................ya ............canım yetrlı buyuyen hıç mı yok...........nasıl ıptal...ne dedı doktorun canım..................cok uzuldum .................yanı nasıl olur kı...........

asıcım acaba dıyorum ığnelerı yaptım sandında ılaç gıtmedımı......................yanı aklıma o gelıyo bazaen anlaşılmıyo ya..............acaba................of ya canım benım...........

Yumurta kalitesindemi oluyor e2 düştünümü gösteriyor bilmiyorumki.. Sen bu sefer farklımı igne kullandın diğer tedaviden asicim

nasıl yaaaaaaaaaaaaaa.................canım anlamadım nasıl...........yum gelışmedımı.................ya ............canım yetrlı buyuyen hıç mı yok...........nasıl ıptal...ne dedı doktorun canım..................cok uzuldum .................yanı nasıl olur kı...........

asıcım acaba dıyorum ığnelerı yaptım sandında ılaç gıtmedımı......................yanı aklıma o gelıyo bazaen anlaşılmıyo ya..............acaba................of ya canım benım...........

yok canim birincide sasirdim ama 13 gundur her defasinda baktim buton ilerledi cok eminim
ama saatini hic ayni saatte uygulamadim
birde gitmese 1100 hic cikmazdi ama neden birden dustu iki gunde onu anlamdim herserde vardir bir hayir ne diyelimki
mafoldumben:Saruboceq:

Yumurta kalitesindemi oluyor e2 düştünümü gösteriyor bilmiyorumki.. Sen bu sefer farklımı igne kullandın diğer tedaviden asicim

evet gonalf kullandim ama daha iyi kaliteli yumos olur demislerdi
yumurta buyumesinde bi sorun oldugunu dusunmuyorum
18 19 17 mm hep yumoslar ve 17 tane yani neden boyle oldu bilmiyorumki
ogleden sonra belli olucak arayacaklar bi daha baktilar kana bakalim bugun ne oldu

evet canım ama çok ılgınç ya............doktor bı acıklama yapmadımı böle olabılıyomu ya .................ama o kadar yum ne olcak yıne ıgneye devam etsen toplasalar yaaaaaa

e2 yükseldiğini duydum ama düştüğünü ilk defa şahit oluyorum
nasıl olur böyle birşey aklım almadı asicim
sınavımız zor ve çetin
sabır diliyorum canımın içi sabır sadece

e2 neyi belirtiyo asi?
düşmesi ne anlama geliyo?

hay allahımmm yaaa iğnelerinmi bzuldu acaba yada bişimi oldu kalitesi düşmüş yada sıvılarımı boşalmış anlama geliyor bu acaba

evet canım ama çok ılgınç ya............doktor bı acıklama yapmadımı böle olabılıyomu ya .................ama o kadar yum ne olcak yıne ıgneye devam etsen toplasalar yaaaaaa

bencede cok ilginc ogleden sonra soyliycekler
israrla bi yerde terslik var diyorlar bence terslik onlarda

e2 yükseldiğini duydum ama düştüğünü ilk defa şahit oluyorum
nasıl olur böyle birşey aklım almadı asicim
sınavımız zor ve çetin
sabır diliyorum canımın içi sabır sadece

hemde ne cetin diptiscim-tatlicadiarzu-
evet aynen basima gelmeyen kalmadi
birincide ohss oldum e2 yuzunden asiri cikmasindan-tatlicadiarzu-
ikincide tedavim iptal edildi ani dusmesinden
bu neydi basima gelen anlamadim
tskler canim

canim benim üzülme
var bundada bi hayir...
benim tedavimdede e2yi bi türlü yükseltemediler,ne kortizonlar ne doz artislari etkilemedi...
birde e2 hormonu FSH la ilgili bir hormon...Fsh ta bi degisiklik vardir büyük ihtimalle canimcim
tamamen hormonlar iste,birini yaparken digeri bozuluyo maalesef

Son düzenleme:
evet gonalf kullandim ama daha iyi kaliteli yumos olur demislerdi
yumurta buyumesinde bi sorun oldugunu dusunmuyorum
18 19 17 mm hep yumoslar ve 17 tane yani neden boyle oldu bilmiyorumki
ogleden sonra belli olucak arayacaklar bi daha baktilar kana bakalim bugun ne oldu

yumurtalar uygun büyüklükte e2 düşünce noluyormuş? içi boş falan mı çıkıyormuş? neden toplanmıyor? e2 neden düşermiş? :1shok: bazı merkezler devamlı e2 kontrolu yapmıyor bile sadece büyüklüğe bakıyor. bu e2 nin önemi nedir ki? :uhm: bir de canım saatten çok birşey değişeceğini sanmıyorum. yani tabii birini öğlen birini akşamüstü birini sabah yapmadıysan. ben akşam 9 ile 11 arası yaptım genelde ama öyle 1-2 saatten hatta 3 saatten böyle birşey olacağını sanmıyorum

kısss asi gonol-f aynı saatte vurulur heeeep sen farklı saate yaptım diyon ooondan kısss Allah seni.................. biz otobanda bile giderken saaati geldimi eşim sağa çekip iğnemi yapıyoduuu

onların makınelerı bozuk bence

keskeeeeeee

e2 neyi belirtiyo asi?
düşmesi ne anlama geliyo?

estrodial hormonu yanlis yazmadiysam
yumurta sayisi ve kalitesini gosteriyor
yani yumurtalarin icinde bulundugu sivi arttikca bu hormonda artiyor
once artti cok guzeldi sonra birden dustu

hay allahımmm yaaa iğnelerinmi bzuldu acaba yada bişimi oldu kalitesi düşmüş yada sıvılarımı boşalmış anlama geliyor bu acaba

imkansiz galiba bu ama ikinci igneye gectikten sonra oldu olabilirmi acabaCADIARZU

canim benim üzülme
var bundada bi hayir...
benim tedavimdede e2yi bi türlü yükseltemediler,ne kortizonlar ne doz artislari etkilemedi...
tamamen hormonlar iste,birini yaparken digeri bozuluyo maalesef

tskler canim uzulmemek elde degil
hic boyle hayal etmemistim
ama hayirlisi buymus diyecek bir seyim yok
allahin takdiri:Saruboceq:

Denizcim iğnelerin saatleri çok önemli bana en fazla 5 dk ileri geri oynatabilirsin oda mümkün mertebe aynı dk vurun dedi doktor
e2 düşmesi iğne saatlerinden olurmu bilmiyorum ama bakalım ne olacak inş iptal edilmez

bencede cok ilginc ogleden sonra soyliycekler
israrla bi yerde terslik var diyorlar bence terslik onlarda

hemde ne cetin diptiscim-tatlicadiarzu-
evet aynen basima gelmeyen kalmadi
birincide ohss oldum e2 yuzunden asiri cikmasindan-tatlicadiarzu-
ikincide tedavim iptal edildi ani dusmesinden
bu neydi basima gelen anlamadim
tskler canim

canım hangi merkezde tedavi oluyordun:uhm:
neden açıklama yapmadılar :mymeka:

ya ne 5 dakikası gülencim saniyesi salisesi önemli ARKADAŞLAR LÜTFEN DıKKAT O KADAR ıĞNE HORMON ALIYOZ saatlerini aynı saate denk getirin

Back
X