E2 deeri dt ve tedavim iptal dedildi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla makineleri bozuk olabilir ,
iğnelerin bozulmuş olabilir ,
iğnenin ucu tıkalı beya bi şekilde boşa vurulmuş olabilri.. esicim çok para harcadınızmı doktorun ne dedi peki bugünkü sonuc kaçta çıkıcakl

canım okuyunca çok üzüldüm, bugün muayenem var, senin için şerife hemşireye sordum. 1100'den çok düşmüş biranda e2, e2 bu kadar düştüğüne göre muhtemelen foliküllerin boş olduğunu düşünmüşlerdir dedi. çünkü e2 normalde 2500 olmalıymış. mantıklı bir açıklama. ama bunu merkezin neden sana açıklamadı anlamadım. böyle muallakta bırakıyorlar. e2 yumurta gelişimini gösteriyor. ortalama bir düzeyde seyir etmeli tedavi boyunca. seninki çok çıkışlı ve inişli olmuş. sağlık olsun. umarım yardımcı oalbilmişimdir. görüşmek üzere.

banada en fazla 5 dk ileri geri oynat dediler ama mümkün oldukca aynı dk da ben 18:00 lucrini 18:02 puregonu vuruyodum

yumurtalar uygun büyüklükte e2 düşünce noluyormuş? içi boş falan mı çıkıyormuş? neden toplanmıyor? e2 neden düşermiş? :1shok: bazı merkezler devamlı e2 kontrolu yapmıyor bile sadece büyüklüğe bakıyor. bu e2 nin önemi nedir ki? :uhm: bir de canım saatten çok birşey değişeceğini sanmıyorum. yani tabii birini öğlen birini akşamüstü birini sabah yapmadıysan. ben akşam 9 ile 11 arası yaptım genelde ama öyle 1-2 saatten hatta 3 saatten böyle birşey olacağını sanmıyorum

genelde 8 di benim saatim bi kere 12 de yaptim gece sonra 1à da sonra 9 da bi kere ikindin 5 te yaptim
olabilirmiki

kısss asi gonol-f aynı saatte vurulur heeeep sen farklı saate yaptım diyon ooondan kısss Allah seni.................. biz otobanda bile giderken saaati geldimi eşim sağa çekip iğnemi yapıyoduuu

nasip hersey o zaman diycek birseyim yok
evime gelmeyen insanlar geldiler bu ara hemde habersiz
mecburen onlar varken kalkip yapamaim
uzak bir yere gittik insanlarin icinde yapamiycam icin yaptim gittim
yani hep olmayan ilginc bahaneler oldu
demekki yasacak gorecek seyler varmis
mafoldumben

Asicim her şerde mutlaka bir hayır vardırr canımm ... ama kafama takılan e2 bu kadar çabuk düşermi yani ialçları kullanırken e2 nin düşmezi bana tuhaf geldi acaba kan tahlilindemi bir hata var ya ...yani yumurtalarda bayağ olmuş büyümüşş anlayamadım doğrusuu .. neyse canım sen sıkma canını , en iisini Rabbim biliyor...:teselli:

genelde 8 di benim saatim bi kere 12 de yaptim gece sonra 1à da sonra 9 da bi kere ikindin 5 te yaptim
olabilirmiki

demekki yasacak gorecek seyler varmis
mafoldumben

Allah seni kıs kim gelirse gelsin git iğneni yap şimdi böle iyuimi oldu kusura bakmada sanada kızdım ya kıss isterse ki gelse lavaboya gidyom derim yaparım iğnemi kıs biz yolda otoban da duruyoduk düşün:enbuyukkk:

neyse nasip dediğin gibi üzülme ama öbür ay sakın aynı hatayı yapma.... çin cumhurbaşkanı gelsede ben iğnemi yapcam deee

Denizcim iğnelerin saatleri çok önemli bana en fazla 5 dk ileri geri oynatabilirsin oda mümkün mertebe aynı dk vurun dedi doktor
e2 düşmesi iğne saatlerinden olurmu bilmiyorum ama bakalım ne olacak inş iptal edilmez

belkide ondandir hormonlar sasirdi galiba
iki gun once kasiklarim felaket egrimisti bir saat kivranmistim
demekki hormonlarda vardi bi sorun

ayyyy çok üzüldüm ya

tsk

canım hangi merkezde tedavi oluyordun:uhm:
neden açıklama yapmadılar :mymeka:

canim ben yurt disinda yaptiriyorum

ya ne 5 dakikası gülencim saniyesi salisesi önemli ARKADAŞLAR LÜTFEN DıKKAT O KADAR ıĞNE HORMON ALIYOZ saatlerini aynı saate denk getirin

bu bana iyi bir ders oldu saatine ve dozuna dikkat edin kizlar
sizlerede ornek olsun

valla makineleri bozuk olabilir ,
iğnelerin bozulmuş olabilir ,
iğnenin ucu tıkalı beya bi şekilde boşa vurulmuş olabilri.. esicim çok para harcadınızmı doktorun ne dedi peki bugünkü sonuc kaçta çıkıcakl

igne bozuk olabilir sadece bu seceneklerden

canım okuyunca çok üzüldüm, bugün muayenem var, senin için şerife hemşireye sordum. 1100'den çok düşmüş biranda e2, e2 bu kadar düştüğüne göre muhtemelen foliküllerin boş olduğunu düşünmüşlerdir dedi. çünkü e2 normalde 2500 olmalıymış. mantıklı bir açıklama. ama bunu merkezin neden sana açıklamadı anlamadım. böyle muallakta bırakıyorlar. e2 yumurta gelişimini gösteriyor. ortalama bir düzeyde seyir etmeli tedavi boyunca. seninki çok çıkışlı ve inişli olmuş. sağlık olsun. umarım yardımcı oalbilmişimdir. görüşmek üzere.

canim cok yardimci oldun tskler evet bi iki tane 9mm yumos gozume carpti ama neden olabilirmis yani ignedenmi dozdanmi iyiki sordun canim tskler bakalim ogleden sonra ne diycekler
peki yumoslar bendemi kalicak
zaten cok yavas cikmisti E2 benim
44 iki gun sonra 170 sonra 300 vardi bastan birsey

Son düzenleyen: Moderatör:
Asicim her şerde mutlaka bir hayır vardırr canımm ... ama kafama takılan e2 bu kadar çabuk düşermi yani ialçları kullanırken e2 nin düşmezi bana tuhaf geldi acaba kan tahlilindemi bir hata var ya ...yani yumurtalarda bayağ olmuş büyümüşş anlayamadım doğrusuu .. neyse canım sen sıkma canını , en iisini Rabbim biliyor...:teselli:

ya bende anlamdim bu isi neden olurki bana sorup duruyorlar yaptinmi yaptinmi onlarda sasirdi evet yaptimmmm

Allah seni kıs kim gelirse gelsin git iğneni yap şimdi böle iyuimi oldu kusura bakmada sanada kızdım ya kıss isterse ki gelse lavaboya gidyom derim yaparım iğnemi kıs biz yolda otoban da duruyoduk düşün:enbuyukkk:

neyse nasip dediğin gibi üzülme ama öbür ay sakın aynı hatayı yapma.... çin cumhurbaşkanı gelsede ben iğnemi yapcam deee

evet canim aynen oyle galiba ondan oldu yani cop benim yumurtalarrrrrrrr
uf ne yapicam ben simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:a015:

Bencede bir daha me olursa olsun vur bak ben tatile gittim biliyosun buz kalıbıyla tekneye gititmiz gün aldık yanımıza saatim geldi gittim teknede vurdum soranlarda insülin dedim ne bilecekler hatta bi kerede dışarıda denk geldi bi magazanın kabininde vurdum

benimde ilk 44 idi sonra 561 oldu sonra 1100 küsür toplamadan önce 3286 16 tane toplandı buna ragmen 12'olgun çıktı

canım böle deme ınş bı çıkış mutlaka vardır mutlaka...............ınş rabbım kolauylık versın..............dua ıle...........ınş duzelır

canim bide su var..bek benimde en yüksek 90 a cikmisti sonra 1 hafta icinde 60a düstü,yumurtalar büyümemis dedi doktor...o haftada dozaj artirmamistik...
1 kezde ignemi unutmustum evde,okulda yapamamistim,aksama kalmisti...
e2 zaten direk Fsh la alakali bi hormon...yumurtalar belkide o an büyümediler ve e2 düstü..

yumurtalar uygun büyüklükte e2 düşünce noluyormuş? içi boş falan mı çıkıyormuş? neden toplanmıyor? e2 neden düşermiş? :1shok: bazı merkezler devamlı e2 kontrolu yapmıyor bile sadece büyüklüğe bakıyor. bu e2 nin önemi nedir ki? :uhm: bir de canım saatten çok birşey değişeceğini sanmıyorum. yani tabii birini öğlen birini akşamüstü birini sabah yapmadıysan. ben akşam 9 ile 11 arası yaptım genelde ama öyle 1-2 saatten hatta 3 saatten böyle birşey olacağını sanmıyorum

Aynen benim de 2 saat kadar geciktiği oldu ve bi problem olmadı, herşey yolunda gitti...O kadar önemli değil bence...

Gülencim sana dk bile önemli demişler ya şaşırdım şimdi, bana hiç öyle denmedi...Benim merkezdekiler o kadar detaycı değildi valla...Seninkiler ne kadar titiz...

Bencede bir daha me olursa olsun vur bak ben tatile gittim biliyosun buz kalıbıyla tekneye gititmiz gün aldık yanımıza saatim geldi gittim teknede vurdum soranlarda insülin dedim ne bilecekler hatta bi kerede dışarıda denk geldi bi magazanın kabininde vurdum

benimde ilk 44 idi sonra 561 oldu sonra 1100 küsür toplamadan önce 3286 16 tane toplandı buna ragmen 12'olgun çıktı

en iyisini yapmisin canim
evet benim basta vardi bi terslik cok dusuk yaptilar bence dozu
cok yavas cikti e2 sonrada birden dustu bilmiyorum belkide catlamis olabilirmi
kizlar catlayinca yinede gorunurmu kayipmi olur yumoslar

canım böle deme ınş bı çıkış mutlaka vardır mutlaka...............ınş rabbım kolauylık versın..............dua ıle...........ınş duzelır

amin canim

canim bide su var..bek benimde en yüksek 90 a cikmisti sonra 1 hafta icinde 60a düstü,yumurtalar büyümemis dedi doktor...o haftada dozaj artirmamistik...
1 kezde ignemi unutmustum evde,okulda yapamamistim,aksama kalmisti...
e2 zaten direk Fsh la alakali bi hormon...yumurtalar belkide o an büyümediler ve e2 düstü..

bilmiyorumki canim yaa
unutmadim ama saatine uymadim iste ama buyudu yumoslar az once yine baktilar cok buyuklerde var 14 15 de var ne gicik seymis bu e2 yaaaaaamafoldumben

olabilirmiki

demekki yasacak gorecek seyler varmismafoldumben

bana saatle ilgili birşey dememişlerdi hatta ben sorduğumda 1 saat oynayabilir falan demişlerdi ama ben yanıltmayayım benim ilaç gonal f değildi çünkü. ilaçtan ilaca da fark vardır. eğer bu kadar önemliyse misafir varken başka odaya geçseydin gezmede tuvalete girseydin vs. ama olan olmuş. sen sor bakalım bu yüzden olabilir mi diye. bir dahakinde daha dikkatli olursun :teselli:

canım ya üzülme hakkında hayırlıs buymus demek herseyde bir hayır vardır mutlaka................ins bir hatadır ve düzelir hersey...............

Aynen benim de 2 saat kadar geciktiği oldu ve bi problem olmadı, herşey yolunda gitti...O kadar önemli değil bence...

Gülencim sana dk bile önemli demişler ya şaşırdım şimdi, bana hiç öyle denmedi...Benim merkezdekiler o kadar detaycı değildi valla...Seninkiler ne kadar titiz...

hicbir fikrim yok
ama banada saate dikkat edin demislerdi

sorduk neden diye tek dedikleri yaptiginiza eminmisiniz salakmiyim yada cocukmu ignemi yapmayacak kadarmafoldumben

canım ya üzülme hakkında hayırlıs buymus demek herseyde bir hayır vardır mutlaka................ins bir hatadır ve düzelir hersey...............

bu saatten sonra pek duzelmez galiba canim az degil epeyce dustu
nasip ikincide de nasip degilmis
hakkimizda hayirlisiiiiiii buymus mevlam nasip etmemis

Back
X