E2 deeri dt ve tedavim iptal dedildi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asicim Allah yardimcin olsun canim
Benim doktorum yurtdisindaki doktorlara hic guvenmiyo
Insallah bir dahaki denemen icin sana israrla MAYAyi tavsiye ediyorum
Benim gibi sende 3.de basaracaksin insallah
AMA sakin umudunu kaybetme olacak de olsun
Benim umutsuz oldugum zaman doktorum
RABBIM iSTEYIN vereyim diyor isteyeceksin demisti.
istemekten sakin bikma canim
Hepimiz yanindayiz:Saruboceq::olmaz:

tskler canim amin
insallah olsunda 3 de olsun onada raziyim ben
baksana saka maka iki tup bebek yatirdik bi gelisme yok

offfff offfffffffff
ben ne yapıcam şimdi e2 testini ben kendim mi isteyip yaptırsam yani aret bey istemiyormuş gerek görmüyoruz dedi yani acaba ultrasonada yumurta buyukluklerini görebiliyor mu diye
e2 testi 40 tl imiş benim gittiğim merkezde
birde bana ilaçları verdiler
çarşamba yani dün ilk iğnemi oldum bu ikinci gunum toplamda beş gun sonra gel dediler bu da doğru mu
yumurta toplamaya yakın iki gunde bir çağırıyorlarmış

sen kendine bosuna stres yapma herkes bir degil bu olay yuzde bir ihtimal oda bana denk geldi
ben gerizekali gibi kac gundur temizlik yapiyorum sanki evi mok goturcek
dr bana sakin hareket etme demisti yani yorucu ben kendim hakettim gibi kendimi sucluyorum
ayrica bu merkez hakkinda sasirdim dogrusu nerden kisalim diye dusunuyorlar bence E2 olmazsa olmaz ona gore bakiyorlar sayisina kalitesine cok ilginc ama stres yapam cunku demekki catlamiycandan cok eminler
bana bakildida ne oldu ani dustu iste

canim cok yardimci oldun tskler evet bi iki tane 9mm yumos gozume carpti ama neden olabilirmis yani ignedenmi dozdanmi iyiki sordun canim tskler bakalim ogleden sonra ne diycekler
peki yumoslar bendemi kalicak
zaten cok yavas cikmisti E2 benim
44 iki gun sonra 170 sonra 300 vardi bastan birsey
[/QUOTE

canım bilemiyorum ki. bence bugün doktoruna da sor iyice. muhtemelen kalır. atılır, ama bir sonraki ay kist olma ihtimali yüksek olabilir. bunusor doktoruna. eğer tedvin doğru uygulandıysa, hormonal bir sorun oalbilir canım. doktorun daha iyi yorumlayacaktır. biz bilemeyiz. geçmiş olsun.

galiba catladi benim yumoslar ve bende kalicaklar canim 17 taneeeeee
ne yapcam ben ya onlariiii

Offff yaaa hergün bir şey öğreniyorum...N çok detayı varmış bu işin..

Geçen gün başka bir arkadaş aşırı yükseldi tedavi iital demişti,şimdi sen düştü tedavi iptal diyorsun..

Ben hiç bilmiyordum böyle şeyleri...

Asicim,nekadar üzgün ve strasli olduğunu tahmin edebiliyorum ama sana sabırdan başka bir şey diyemem sanırım...Her işte bir hayır vardır diyip sabredicez...Rabbim işlerini kolaylaştırsın yardımcın olsun canım...

Ben anlamadımki nedir,nedendir bunlar böyle...Offffff daraldım yaa..

Benimde sıkıntım var,adet olamıyorum,ilaca başlamam için adet olmam lazım gelmiyor sinir şey.Başka zaman zınk diye damlar hemen...Hepten bunaldım..

Bu arada banada ilaç için 1 saatlik oynamalr sorun olmaz demişlerdi ama ben puregon kullanıordum ozaman,farkedermi bilmem..

Ben lucrinleri bile saati saatine vuruyorum.Ne umumi tuvalet kaldı ne okulun boş yemekhanesi kaldı yapmadığım valla..Çantamda koca buz kalıbı taşımaktan kollarım kopuyor...

Offff Asicim Allah sonumuzu hayır etsin bacım..Ne zor iştir bu yaaa...

evet canim hakkimizda hayirlisi olsun
dedigim gibi aksine benim birinci teedavidede cok artmisti ve ben ohss oldum hastanede yattim
o yuzden simdi cok dusuk doz verdiler tedaviyi uzattilar dogal olarakda yumoslar sikildi ve catladi

canım aşılama evresinde benzer olayı yaşadım tıpatıp aynı olmasada.. acaba seninde bundan kaynaklanıyor olabilirmi?
ben gonal-f kullanıyordum ilk hafta gonal-f450 ama.. ilk hafta herşey normal gitti..
2.hafta gonal-f300 bulabildim onu kullanmaya başladım.. tabi benim yumurtalar durdu,büyüyemedi nedendir diye araştırmadı ozamanki doktor,dozu yükseltti vs... ben adetin 25.günü aşılama olabildim o da en büyüğü 17,5mm olan diğerleri 13,11,10,8mm yumurtalardı.. e2değerim çok çok çok düşüktü.. o doktor anlayamadı saolsun aşılamayı yaptı yine tutmadı üstüne 4tane kist sahibi olmuştum.. gonal-f450 enjektörlüdür,300lüğü ise kalemli.. o kalemli olanı uygulayabilmek için ehil olmak gerekiyormuş hemşireler dahi bazen zorlanabiliyormuş onu uygularken.. ve ben 75ünite vuracağıma 37,5vurmuşum..
150ye yükseltildiğinde ise 75ünite vurmuşum bunu sonradan ben çözdüm.. uyguladığım miktarı enjektöre aktardım ve öyle farkettim.. seninde böyle olmuş olabilirmi?

yok canim ben dozdan eminim sonuna kadar asildim her zaman
tabi benimde kistler gelicek

suan çok panik durumdayım
e2 neden yumurta toplamadan 2 gun önce isteniyor benden
böyle bir tedavi süreci olabilir mi
yaaaaa yardım acaba buraya para vermedim dönsem mi başka bir yere mesela memorial a
beni bilen arkadaşlar şimdi çok kızacaklar en baştada deniz bulut, nur sevgi :) mapavrili

bence stres yapma ve devam et

asicim canım çok geçmiş olsun..............başlıgı görünce şok oldum........
hatırlarsın belki benimde böyle oldu ya.......hemde degerlerimiz birbirine çok yakınmış.benimde 1800den 400e indi.hemde bir günde.doktor yumurtaların çatlamış oldugunu düşünüp test yaptı.ama yok bir alakası........herşeye ragmen yinede yumurta toplamaya girdim....senin için ne dediler...birşey yapılacakmi

canim cok tsk ederim
evet galiba ayni olduk
aynen benimde birden dustu
bakalim bana test yapcaklarmi

ALLAH allaaaaaaaaaaaaa e2 nin ücretli olduğunu ilkkez duyuyorum ya o zaman ne için para alıyorlar bu kadar parayı napıyorlar ben bi kez para ödedim bida e2 için yok kan için sperm için hiç para falan almadılar ya asicim ben merkezime soracam bugün niye düşmüş bakalım bu kadar

bencede sacma ayri ucret alinmasi
canim cok iyi edersin degisik yerlerden fikir almak cok guzel olcak
allah razi olsun

asicim geçmiş olsun canım.sakın stres yapma çünkü ne kadar üzülsende hersey olacagına varıyo..haayırlısı bölemiş demekkii.
kıslar herkesin durumu bir deiil.kendinize böle stres yapmayınn.ilaçtan ilaca değişebilir durumlar.birde benim mesela kısa protokol ve farklı ilaçlar kullanıyorum bana da saat cok önemli falan demediler.birde e2 nin yasa göre değiştiğini biliyorum.demekki doktorlar böle uygun görüyo kendinize bu kadar stres yapmayın oluruna bırakın herseyi.benimde dün toplama için biraz düşük demişti bugün cok şükür yükselmiş.herseyin hayırlısı arkadaslar......

evet canim saglik olsun ne diyelim
allah buyuktur gucum oldugu kadarinca bu yola bas koydum ben
o yaramaz cocugu yakaliycam bir gun
gamiba annesine cok benziycek inatciii inat etti gelmiycem diye

cnm benim aşılamada sürekli düşüp yükseldi e2 değerim ama doz ayarlaması yapıyorlardı pko için sonunda uygun doz bulundu ama bu kadar hiç düşmemişti bence makina yanlış ölçüm yapmış olabilir

pek sanmam canim ya yanlis olcsun
dur bakalim az kaldi birazdan belli olur

asi sonucu almaya gitti herhalde.....
neyse hayırlı haberlerle dön inşaallah.........

rabbim yardımcın olsun kardeşim...çok üzüldüm.

mrb asi ben doktorumla konuştum bu durumun olabileceğini söyledi bizde bazen karşılaşıyoruz dedi tamamen bünyeyle ilgiliymiş hormonlardan kaynaklanıyormuş iğnenin saatiyle alakası yokmuş lucrinin saati olabilirmiş bazen lucrinden dolayı yumurtalar erken çatlıyormuş gonal f ile hiç alakası yokmuş cnm bu durumda tedavi iptal ediliyormuş yumurtalar adet görünce zaten atılıyormuş cnm hayırlısı olsun bidahaki ay aynısı olmaz dedi sıkı bir e2 kontrolüyle

asi sonucu almaya gitti herhalde.....
neyse hayırlı haberlerle dön inşaallah.........

yok canim ya esime tlf etmisler onlar soyledi kesinlesti yani
tedavi iptal ignelerden dediler ozelliklede lucrine dikkat etmek gerekmis
yani hersey nasipmis diycek birsey kalamdi hayirlisi artik
bi dahakine
:Saruboceq:

rabbim yardımcın olsun kardeşim...çok üzüldüm.

tsk ederim allah sizlere yasatmasin biseyimi kaybetmis gibi oldum

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/267613-e2-sonucum-surekli-dusuyor.html
aynı sorun geçmişte de yaşanılmış.. belki bir aydınlatıcı yönü olur diye linki ekledim

tskler canim benim cok sagolasin

mrb asi ben doktorumla konuştum bu durumun olabileceğini söyledi bizde bazen karşılaşıyoruz dedi tamamen bünyeyle ilgiliymiş hormonlardan kaynaklanıyormuş iğnenin saatiyle alakası yokmuş lucrinin saati olabilirmiş bazen lucrinden dolayı yumurtalar erken çatlıyormuş gonal f ile hiç alakası yokmuş cnm bu durumda tedavi iptal ediliyormuş yumurtalar adet görünce zaten atılıyormuş cnm hayırlısı olsun bidahaki ay aynısı olmaz dedi sıkı bir e2 kontrolüyle

allah razi olsun canim senden
burda tam aciklayici birsey demediler rdv alip gidip goruscem artik
evet yumoslar kendiliginden catladi sebebi ise ilacimi yapmamism
ama yaptim iste
tedavi gunu uzamisti demekki kendiliginden catladi buyukler yaramazlar
saglik olsun buna sukur
:Saruboceq:

asim canım arkadasım
benim bildigim yumurtalar catladıgında ultrasonda gözükmeyebilirler
catlamıs olduklarını sanmıyorum seninkilerin en azından hepsi catlamamıstır
tr ye gelince bi doktora danısırsın
her türlü tahlilini getir yanında
fikir alırsın danısırsın
ayrıca bazı merkezlere mail ile falan soru sorulabiliyor
mayaya soruluyor sanırım yaz bakalım ne diycekler

asim canım arkadasım
benim bildigim yumurtalar catladıgında ultrasonda gözükmeyebilirler
catlamıs olduklarını sanmıyorum seninkilerin en azından hepsi catlamamıstır
tr ye gelince bi doktora danısırsın
her türlü tahlilini getir yanında
fikir alırsın danısırsın
ayrıca bazı merkezlere mail ile falan soru sorulabiliyor
mayaya soruluyor sanırım yaz bakalım ne diycekler

hii oylemiki bak kafm karisti o zaman neden toplamiyorlar 10 uzeri yumos gorunuyor icleri bosaldi galiba olabilirmi
evet trde dr a gidicem

hii oylemiki bak kafm karisti o zaman neden toplamiyorlar 10 uzeri yumos gorunuyor icleri bosaldi galiba olabilirmi
evet trde dr a gidicem
arastırdım nette söyle yazıyor:
e2 degeri aniden düşerse bu yumurtaların içinin geçtiiği anlamına gelir ve tedavi iptal edilir

canım hızlı düşünce toplamak istememişlerdir
düşünsene sen birde anestezi alacaksın
genelinin toplamaya uygun olmadıgı düşünülmüştür
söyle örnek vereyim
asılamad cıktım dinleniyordum yanımda opu dan cıkan bir kız uyanıyordu
,hemsire geldi sizin yumurtaların hepsi boş çıkmıs dedi
kız ama 1-2 tane var gibi demişti doktor onlarda mı bosmus dedi
evet cevabını aldı ve aglamaya basladı
cünkü anestezide almıstı ve çok umutlanmıstı
bu alınacak bir risk olarak görülmemiştir bence
siz dogal deneyin bu ay kaliteli olanlar mutlaka vardır diyorum ben

hakkında hayırlısı olsun gec olsunda guc olmasın
benımkıde agustosa kaldı

arastırdım nette söyle yazıyor:
e2 degeri aniden düşerse bu yumurtaların içinin geçtiiği anlamına gelir ve tedavi iptal edilir

canım hızlı düşünce toplamak istememişlerdir
düşünsene sen birde anestezi alacaksın
genelinin toplamaya uygun olmadıgı düşünülmüştür
söyle örnek vereyim
asılamad cıktım dinleniyordum yanımda opu dan cıkan bir kız uyanıyordu
,hemsire geldi sizin yumurtaların hepsi boş çıkmıs dedi
kız ama 1-2 tane var gibi demişti doktor onlarda mı bosmus dedi
evet cevabını aldı ve aglamaya basladı
cünkü anestezide almıstı ve çok umutlanmıstı
bu alınacak bir risk olarak görülmemiştir bence
siz dogal deneyin bu ay kaliteli olanlar mutlaka vardır diyorum ben

tskler canim ins vardir sagda solda ici dolu olan yavrukus

canımmm benim yaaa. herşey nasip kısmet ama insan üzülmeden yapamıyor..neden diye soruyor elbet..biz şer gibi görüyoruz ama elbet bi hayır var. belki bebiş kendiliğinden gelecek

canım ya nekadar güçlüsün ve isyan etmedin.maşallah.allah inşallah yüzünü güldürür.ya bişi dicem okadar yumiş var.bnce sen genede bi toplat bakalım kaçı döllenice.döllenirde ii kalite olursa dondurtsan.boşa gtmese.bi sorsan doktoruna daha vakit geçmeden..

canım çok üzüldüm ama vardır bir hayır söyleyecek söz bulamıyorum dualarım seninle

canımmm benim yaaa. herşey nasip kısmet ama insan üzülmeden yapamıyor..neden diye soruyor elbet..biz şer gibi görüyoruz ama elbet bi hayır var. belki bebiş kendiliğinden gelecek

evet canim allah bu nasibimi belki kapatmis olabilir
ama baska bir yerden baska bi nasip gelicek belki her anlamda olabilir bu buyuk kucuk ama benim icin hayirlisi olsun
hep hayirlisini diledim

canım ya nekadar güçlüsün ve isyan etmedin.maşallah.allah inşallah yüzünü güldürür.ya bişi dicem okadar yumiş var.bnce sen genede bi toplat bakalım kaçı döllenice.döllenirde ii kalite olursa dondurtsan.boşa gtmese.bi sorsan doktoruna daha vakit geçmeden..

canim tskler birincide biraz isyan ettim neden allahim dedim durdum
ama sonra cok pisman oldum
kendi kendime diyorum
allah bizim bilemedigimizi bilir goremedigimizi gorur
belkide benim icin bu hayirliydi hayirlisini verdigi icin sansliyim diyorum
cunku hep allahim hayirlisini ver dedim
yani bardagini dolu tarafindan bakiyorum

canım çok üzüldüm ama vardır bir hayır söyleyecek söz bulamıyorum dualarım seninle

tskler canim evet bende cok uzuldum hatta bugun daha cok canim aciyor ama yapacak birsey yok

canim zaten folikullerin icin bosaldi yani catlama erken oldu kendiliginden catladi yumoslar
yani toplamaya gerek yok cunku bos sadece folikul var
evet belki bi kac tane cikabilirdi icinden ama onada tahminim gerek goredilerr

asicim yeni tedavin nasıl olacak şimdi

Canım Asim çok üzüldüm mafoldumben
Denebilecek pek bişey yok sabretmemiz gerekiyor biraz daha...
Allah'ım en hayırlı bebekleri verecek sana sadece zaman lazım...
En sonunda kavuşunca bebeklerimize en doğrusu buymuş Rabbim bilirmiş diyeceğiz.Çok şükür ki sen iyisin sağlıklısın bu olmadı bi daha şansın var. Kendine iyi bak canım arkadaşım seni rahatsız eden herşeyden uzak dur lütfen. Seni düşünen senin için dua eden yürekler var burda...:teselli:

selam kizlarrrr:delphin:
ikinci tup bebek tedaviminde sonuna geldim yani basarisiz
neden bilmiyorum nerede yanlis yaptim onuda bilmiyorum
17 yumurtam var ama tedavim iptal edildisenağlama
nasipten ote yol yok buna iyice karar verdim
yine yikilmiycam ayaktayim ama yoruldum
E2 1100 den 2 gunde neden 300 kusure duser
bu durumu yasayan varmi ve neden kaynaklaniyorCADIARZU

canım ya cok üzuldüm bende bundan cok korkuyorum bana 3 asılama yaptılar ılk asılamada e2 fazla yukselmedı ona ragmen asılama yaptı tutmadı.2.asılamada degerım yuksektı yıne tutmadı.3 ilaç kullandıgımda sona dogru e2 degerım dusru ve asılama ıptal edıldı kendılıgınden catlamıs.4. ılaç kullandıgımda e2 degerı cok guzeldı ben catlama oldugunu cok sıddetlı agrılarımdan anlıyorum hemen ozaman e2 ye baktırdım ve bır gunde 2 katı azalmıs yenı catlıyolar dıye asılama yaptı dr ama oda tutmadı.tüp bebege baslarken anotolıadakı bulent beye bole bı endısem oldugunu soyledım ya yıne olursa dıye once baslanan lucrın kendılıgınden catlamasını engellıyo dedı sendede daha once bole olmusmuydu bende cok korkuyorum bırde sen catladıgında agrı hıssedıyomusun

Back
X