Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim e2 değerlerim 17-160-336-1388-2000-2500-4500-4000 seninki bence çok normal hiç düşünme beni dozumda 112.5- 75-37.5- 75 oldu şimdi e2 ye göre doktorun ayarlar merak etme
asudecim neredeyse aynı gidiyoruz. benimde sagda 7 solda 4-5 tane var. soldakiler daha kucuk sagdakiler daha iyi. sali gunu baktiginda 1011di e2. bugunde bakildi ama aksamustu gittigim icin sonucu yarin sabah soyleyecekler herhalde. yarin aksam tekrar kontrol edecek doktor pazar veya pazartesi toplariz dedi.
sanırım seninle beraber bekleyecegiz. kaydirigubbakcemile5
ben sadece adetin 2.günü e2 ye baktırdım 24 çıkmıştı bi daha bakılmadı cumartesi yumurtalar toplanacak bişey çıkmaz inşallah:Saruboceq:
canım sende tup bebek yaptırıyosun degılmı tedavın nerde yapılıyo e2 onemlı dıye bılıyorum yumurtaların kalıtesını gosterıyomus bence druna sor senın adetının kacıncı gunu bugun hangı ılacı kullanıyosun
Arkadaşlar bende bugün 4.Gonal-f'i vurulacağım. Gonal-f'e başlamadan yapılan ilk e2: 28 , bugün yani 3.Gonal-f ' ten sonra sonra yapılan e2: 103 çıktı. Sizce normal mi?
kızlar benim de tedavinin 2. günü 56 çıktı,4. günü 98 çıktı çok mu az? korkuyorum...300 gonal-f, 150 menegon kullanıyorummmm
kızlar ya benimde bugün 9.iğne günüm. ama benden sadece ilk gün kan aldılar bi daha almadılar. yani e2 değerime falan hiç bakmadı dr. ultrasonda bakıyor herşey güzel diyor. bakılmaması bi sorun yaratır mı?
kızlar,dün transferim oldu.haftaya e2 testi istediler.hormon testi di mi?peki sonuca göre ne belli olacak,hamile oldugum anlaşılır mı?