e2 degerı dusuk olan varmı acıl yardım

ben sadece adetin 2.günü e2 ye baktırdım 24 çıkmıştı bi daha bakılmadı cumartesi yumurtalar toplanacak bişey çıkmaz inşallah:Saruboceq:

cnm benim e2 değerlerim 17-160-336-1388-2000-2500-4500-4000 seninki bence çok normal hiç düşünme beni dozumda 112.5- 75-37.5- 75 oldu şimdi e2 ye göre doktorun ayarlar merak etme

hiramcım ben bugun anotoliadaydım yarın sabahta usg var pazar gunu yumurtalar toplancak ınsaallah sen ne durumdasın

asudecim neredeyse aynı gidiyoruz. benimde sagda 7 solda 4-5 tane var. soldakiler daha kucuk sagdakiler daha iyi. sali gunu baktiginda 1011di e2. bugunde bakildi ama aksamustu gittigim icin sonucu yarin sabah soyleyecekler herhalde. yarin aksam tekrar kontrol edecek doktor pazar veya pazartesi toplariz dedi.

sanırım seninle beraber bekleyecegiz. kaydirigubbakcemile5

asudecim neredeyse aynı gidiyoruz. benimde sagda 7 solda 4-5 tane var. soldakiler daha kucuk sagdakiler daha iyi. sali gunu baktiginda 1011di e2. bugunde bakildi ama aksamustu gittigim icin sonucu yarin sabah soyleyecekler herhalde. yarin aksam tekrar kontrol edecek doktor pazar veya pazartesi toplariz dedi.

sanırım seninle beraber bekleyecegiz. kaydirigubbakcemile5

evet canım sanırım aynı gun toplancak senın adetının kacıncı gunu bugun benım 13. gunum 16.gunu toplıcaklar bıde e2 bıraz dusuk geldı sence nasıl kı bu kucuk yumurtalarıda toplarlar dımı dısarıda olgunlasırlarmı acaba sende bı sorsana druna ne dıycek ya yumoslar az zaten bıde kucukler daha korkuyorum

ben sadece adetin 2.günü e2 ye baktırdım 24 çıkmıştı bi daha bakılmadı cumartesi yumurtalar toplanacak bişey çıkmaz inşallah:Saruboceq:

canım sende tup bebek yaptırıyosun degılmı tedavın nerde yapılıyo e2 onemlı dıye bılıyorum yumurtaların kalıtesını gosterıyomus bence druna sor senın adetının kacıncı gunu bugun hangı ılacı kullanıyosun

kızlar benim de tedavinin 2. günü 56 çıktı,4. günü 98 çıktı çok mu az? korkuyorum...300 gonal-f, 150 menegon kullanıyorummmm

canım sende tup bebek yaptırıyosun degılmı tedavın nerde yapılıyo e2 onemlı dıye bılıyorum yumurtaların kalıtesını gosterıyomus bence druna sor senın adetının kacıncı gunu bugun hangı ılacı kullanıyosun

evet canım tüp bebek benimki ama galiba mikro olma ihtimali de var tedavi maltepe üniversitesi ile çevre hastanesi arasında bugün adetimin 13.günü yumurtalar 14.gün toplanmış olucak yani cumartesi

ilaç olarak da adetin 21.gününden itibaren hormon baskılayıcı olarak suprecur yumurta geliştirici olarakda 2400IU puregon kullandım dr usg de baktı perşembe günü sadece e2 istemedi belkide yeterli gördü ne biliyim Rabbim ters bişey çıkarmaz inşallah

Arkadaşlar bende bugün 4.Gonal-f'i vurulacağım. Gonal-f'e başlamadan yapılan ilk e2: 28 , bugün yani 3.Gonal-f ' ten sonra sonra yapılan e2: 103 çıktı. Sizce normal mi?

Arkadaşlar bende bugün 4.Gonal-f'i vurulacağım. Gonal-f'e başlamadan yapılan ilk e2: 28 , bugün yani 3.Gonal-f ' ten sonra sonra yapılan e2: 103 çıktı. Sizce normal mi?

canım daha senınkı erken yukselır ona gore ılac dozunu ayarlar dr merak etme benımkı adetın 7. gunu154 10, gunu 663 12. gunu 1198 13.gunu 1250 14. gunu 1500 cıktı bakalım yarın kac cıkcak benınde yumurtalar adetın 17. gunu toplanıyor

kızlar benim de tedavinin 2. günü 56 çıktı,4. günü 98 çıktı çok mu az? korkuyorum...300 gonal-f, 150 menegon kullanıyorummmm

yok canım ya bende cok korkmustum artmıcak dıye ama cok sukur guzel gıdıyo drun ona gore dozajı arttırır merak etme

kızlar,dün transferim oldu.haftaya e2 testi istediler.hormon testi di mi?peki sonuca göre ne belli olacak,hamile oldugum anlaşılır mı?

kızlar ya benimde bugün 9.iğne günüm. ama benden sadece ilk gün kan aldılar bi daha almadılar. yani e2 değerime falan hiç bakmadı dr. ultrasonda bakıyor herşey güzel diyor. bakılmaması bi sorun yaratır mı?

kızlar ya benimde bugün 9.iğne günüm. ama benden sadece ilk gün kan aldılar bi daha almadılar. yani e2 değerime falan hiç bakmadı dr. ultrasonda bakıyor herşey güzel diyor. bakılmaması bi sorun yaratır mı?

canım bakılması ıyıdır ama belkı sona dogru bakcaktır senınkıne

kızlar benım salı gunu yumutlatalar toplandı yarın transferım yapılcak benım hala bıraz agrım var bu normalmıdır.benden 12 yumurta toplandı 7 sı olgun cıkmıs ertesı gun aradılar 4 tanesı dollenmıs bugun aradıklarında da 2sı cok hızlı gelısıyo 2 sı yavas gelısıyo ama kalıtelerı cok guzel dedıler bakalım hayırlısıyla yarın ne olcak rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın

Back
X