E2 ve progesteron yüksekliği

esraksm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
62
65
3
35
merhaba kizlar
opu öncesi e2 4700 ve progesteron 10 cıktı transfer iptal edildi önümüzdeki aya ertelendi
hormonlar iğnelerden yükselmiş
sizde de böyle oldu mu nasıl düşürdünüz acaba

Bildiğim kadarıyla bişey kullanmıyorsun. Rahim dinlendirme yapılıyor sadece. Bekliyorsun yani bir adet dönemi.

merhaba kizlar
opu öncesi e2 4700 ve progesteron 10 cıktı transfer iptal edildi önümüzdeki aya ertelendi
Benim sadce merional 75× kullandım 4 gun e2 tahlili yapıldı 5 çıktı ilaç 150 mg yükseltildi bu değerin kaç olrsa normal

merhaba kizlar☺
Benim e2 125 doz ile 4 gunde kullandigim ilaç 5000 çıktı sınırda tabi daha bir anda çıktı indirmek için dostinex kullandım opudan önce oldu iğne iptal edildi yumurta büyütücüye devam edildi
Opudan sonra yeni düşmeyece başladı tabi ohsss riskim de çok yüksek olunca rahim dinlendirme oldum daha iyi dinlenmek vücuduna iyi geliyor bir de bol.bol su transfer iptal oldu dondurulmuş oldu

Son düzenleme:
Benimde e2 1933 falandı opudan önce rahim dinlendirme önerdi doktorum. İlaçların vücuttan atılmasıyla daha sağlıklı olurmus transfer bol bol su iç canım ilaçları atmak için birde formda okumuştum arkadaşlar nar suyu falan demişti rahimi hazırlamak için öyle okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…