- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi zamanyok_75
-
Canım keşke korkmasam soru falan çözüyorum onda sıkıntım yok ama sınavda yapamadıktan sonra hiçbir faydası olmuyordiğer netlerim bayağı iyi ama mat böyle olmaya devam ederse hukuk olmaz çok teşekkür ederim 10.sınıf mısın sen?
evet 10. sınıfım sen hang,i yayın evlerini çözüyosun haftada kaç soru çözüyosun dershaneye gidiyomusun hani netlerin iyiya merak ettim ?
Final çözüyorum genelde.Belli bir planım yok,öyle hiç düzenli çalışanlardan olmadımevet dersaneye de gidiyorum diğer türkçe,tarih,coğ,felsefe,geo kısımları iyi.işte matematikte sınav dışında :2:
ygs netlerin iyi lys de napıcan pskolji demi tm le alıyo
lys de coğrafyam daha yüksek olur heralde.edebiyat tamamına yakın yapmam lazım.evet canım o da tm den alıyor,istediklerimin hepsi tm de.lys de mat da artık 10 11 konularına ağırlık vericem yoksa başka türlü olmaz
offf 10. sınıf zor biraz yaaa matığını oturtman lazım benim gibi oturtamazsan 3 alırsın
Kasma kendini bu kadar ya her şey olacağına varıyor.Bak ben geçen senelerde hiç ders çalışmazdım şimdi yine iyiyim matematiğim berbat derdim hiç yok matematiğim derdim ama kendimde öyle biliyordum kuzenim matematikçi benim beni denedi matematiğin %90 tamam diyor bana yani anlayabiliyorsan yaparsın hem daha iki yılın var :) nerde yaşıyorsun bu arada?
ben İstanbul arnavutköyde yaşıyorum sen ?
Ben de İstanbul.Avrupa daki mi?
ne yazıkki senin kasteetiğin sultançifliği gazi osman paşaya bağlıydı bir ara yeni ilçe oldu sen neresindesin[/QUOTE
Fatih canım.
ne yazıkki senin kasteetiğin sultançifliği gazi osman paşaya bağlıydı bir ara yeni ilçe oldu sen neresindesin[/QUOTE
Fatih canım.
hehheheh yakınmış hangi liseye gidiyosun gittiğin lisede önemli yaaa
Hiç öyle düşünme ben istediğim liseye gidemedim babam sağolsunher şey sen de kendi elinde yani.Meslek falan istemedim ben o zaman bazı farklar vardı.Ama sen şimdiden başlamışsın telaşa?? :44:
canım sen meslek lisesindemisin biz meslek lisesindeyiz ama bütün kültür derslerini görüyoruz hahhah benim kastım bizim buradaki Anadolu lisesi var sadece tane hocası kadrolu bizim hocalarımızn hepsi kadrolu ve çoğu İstanbul boğaz içimezunu filan bn hocalarımı beğeniyorum ama sadece sınıf ortamı iyi değil hocay dxers işlemyelim diy yalvarıyolar senin lise tipin ne
Hiçbir fark yok canım meslekte değilim ama seninkiyle aynısı kurtuluyorum diye öyle mutluyum ki hiç kimseyle ilgilenmem gereksizler bana göre benim onlardan farklı olgun arkadaşlarım bana yetiyor :) onlarla sınanıyorum resmen
teşekkürler ya ben de diyorum sadece bizim sınıftamı boş derslerde test çözüyorum bana diyolar yeter artık çözme , bıkmadın mı , bn hayytta okulda test çözemem , sen insan mısın yaaa , sen çözdün , ama ben yoruldum filan benide soğutuyolar ama yanımda oturan kızı zorluyorum artık oada test getiriyo sanırım 4 kşii olcaz kurtulcam bınların vasat yorumlarında sizinkilerde böyle diyo mu
Alakaları yok canım sadece bu konuda olsa neyse en basit konularda bile öyle saçmalıyorlar ki zekalarından şüphe ediyorum.En nefret ettiğim insan tipidir aptallar.İki farklı insan gibiyim okulda olduğumdan öyle farkluyım ki görse şaşırırdın
kardeş olabilirmiyiz filan yapıcam şimdi ben evde en küçük şeye parlarım okulda kimseye bir şey demiyorum tepkiisz kalıyorum diemi miböyle yapıyolar acaba ya ben kedimi çekiyorum bunlardan sohbetlerine filan işte haftada 4 beş kez katılıyorum 11 lerden arkadaşım var onunla takılıyoruz bu ara zaten teneffüste hep hocaların peşindeyim sana bir şey sorcam şimdi ben hocalara soru çözdürüyorum testten tstti hocamı çözdü ben mi çözdüm anlamıyorum bazen sanada öyle oluyomuydu ilk zamanlarda
Evet oluyor öyle ama böyle düşünme o sadece seni yönlendiriyor :)
yorumun içimi rahatlattı ya yoksa çözdüğüm sorular boşunaymış gibi hissetmeye devam edicektim çooook sağğol teşekkür ederim bir tanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?