çok şekeeeeeeersinopuyorumnanaktan
hadi leeeyn beğenmemişisn eşarp bağlayışımı lülülülülülülülülülülülü
sadece bunu ekleyebildim, şimdilik bu olsun bakalım...
ayyy sen bana kızmışın:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ama öyle canım tek ben demedim ki :mymeka:
tabi sen beğeniyosan sorun yok:lepi:
kaydirigubbakcemile3ben kızmam kendime gülerim ancak ee kötü bağlıyorum napiim iğne de takmayınca 5 dakikada kayıp gidiyor laelaelaelaelaehele bi nikah günü almaya gittiğimdeki resmimi koysaydım eşarbın orta dik kısmı kulağıma yakındı:icecream:
kabul ediyon haaakaydirigubbakcemile3
ben hayatta iğnesiz eşarp takamam uçup gidicekmiş gibi
geliyodelikafadulden
yıllarca saçıma fön çektim bari kapalıyken uğraşmayam diyorum ama herkes de yüzüme vuruyorkaymayan eşarp buldum bi tane gidip onun her rengini alcam kurtulcamlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
tiamo çok şeker görünüyosun canımzemuszemus
papatya88 canım o kadar açık renkli eşarpları hiç sevmiyorumlmaz:
senağlama
kaydirigubbakcemile3ben kızmam kendime gülerim ancak ee kötü bağlıyorum napiim iğne de takmayınca 5 dakikada kayıp gidiyor laelaelaelaelaehele bi nikah günü almaya gittiğimdeki resmimi koysaydım eşarbın orta dik kısmı kulağıma yakındı:icecream:
papatyaeşarbın çok güzell
tiamocanım eşarrbın süper olmuş o ayrı ama kıyafetinle uyumu da çok hoş görünüyo bence bu resmi boydan koy:lepi:
buda benim gecenlerde taktigim esarbim.
pinhan bu eşarbına bayıldım bittim. çok güzel güle güle kullan. acaba yeni sezon mu? nerden ne kadara aldın öğrenebilir miyim, zira gördüğümden beri aklımda. opuyorumnanaktan inşallah bulabilirsem almayı istiyorum
kızlar bu topiği ve diğer topiği aylardır takip ediyorum.alkisalkisalkis özellikle eşarp seçimini beğendiğim arkadaşlar var takipteyim onları. bu topik son zamanlarda şenlendi, katkısı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. mesaj sayımı artırdığım zaman ben de eklerim inşallah kaydirigubbakcemile5
kuzucum bende igne kullanmiyorum, kirk yilda bir yani ama öne gelmiyo nedense :)
topuzunu biraz fazla yukardan yada genis yapiyorsan ondan kaynaklanabilir, olmuyorsa sende tak bi sadan bi soldan igne tamamdir
teşekkür ederim canım..geçen yıl indirimden 40 tl. ye almıştım.Balıkesir 'de birçok markanın satıldığı bir mağazadan almıştım ama adını hatırlamıyorum,üzgünümopuyorumnanaktan
o kadar beğenildi ki şaşırdım canım yok ya salı pazarından almıştım kadıköyden 10lirayakaydirigubbakcemile3zarifecim profilindeki başörtünü beğeniyorum,markası ne canım onun,vismara mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?