ebay dünyanın en güvenli alışveriş sistemi diyebilirim.Satıcıyla problem yaşasanız bile paranızı paypal iade ediyor.Kredi kartı bilgilerinize sadece bir kez paypale giriyorsunuz ve o hesap üzerinden ödeme yapyorsunuz.Şu noktalara dikkat ederseniz hiç sorun yaşamazsınız;
öncelikle satınalmak istediğiniz şeyi burada araştırın,ne almak istediğinize karar verin.yapabiliyorsanız marka modeli net olarak belirleyin.fotoğraftan alışveriş yanıltıcı olacaktır.
satıcının profilini feedbackleri okuyun.bunlar gerçek bilgilerdir.
pahalı bir ürün alıyorsanız satıcıya gift işaretler mi ve fiyatı düşük gösterir mi diye sorun,bazı satıcılar buna yanaşmazlar.
aldığınız ürünü mutlaka ve mutlaka kayıtlı postayla getirtin,bazı bölgelerdeki helal süt emmemiş postacılar kayıtsız postaları çalıyorlar.haram zıkkım olsun çalanların hepsine.
20 günde gelmeyen postanız varsa satıcıyla irtibata geçin,paranızı hemen iade ediyorlar.
Bazı ürünler ebaydan çok ucuza gelebilir bazılarıysa türkiyede daha ucuzdur,ebayda -n almaya değmez.
ben burada teki 3000 tl olan işitme cihazının çiftini 1000 liraya ingiltereden getirttim.Çinden bir sürü aksesuar toka falan getirttim.amerikadan rayban aldım buradakinin üçte bir fiyatına.