- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Diyemiyorum . Uğraşıyorum. Bir şekilde çözerler diyorum ama yok . Onların benim sorunlarıma çözüm bulmaları gerekirken ben onlara ana babalık yapıyorum . Yapmadigimda da vicdan azabı çekiyorumÇok çok çok iyi anlıyorum sizi... Ama içinizden hep şunu deyin lütfen ; " artık benim de bir yuvam var,öncelik kendi yuvam kendi evliliğim ve kendi ailem"
Çok haklısınız. Belki de bunca senedir ben sürekli devreye girdigim için doğru iletişim kurmayı beceremediler. Bu defa da ilgilenmedigimde vicdan yapıyorum acaba bencil bi evlat miyim ben diyeAilemize iyi gelmek istiyoruz ama bazen ne yaparsak yapalım iyi gelemiyoruz. Ben de çok iyi anlıyorum. Onlar ancak kendileri düzelmek isterlerse düzelirler. Her şey kendi ellerinde. Ben o yüzden onları düzeltmeye çabalamayı, huzurlarını düşünmeyi bıraktım. Çünkü benim düşünmemle olacak iş değil, kavradım artık.
Ben de mutlu olduğum zamanlarda bile onların halini düşünüp nasıllar acaba diye mutsuz oluyordum bazen.
Hiçbir şey yapamadığımı ve onlar değişime kapalı olduğu sürece de hiçbir şey yapamayacağımı anladığım an onları kendi haline bıraktım.
Siz de öyle yapın. Onları kendi hallerine bırakın. Önemli olan insanın kendi huzuru inanın. Çünkü bir başkası için bunu asla sağlayamayız, ancak kendimiz için sağlayabiliriz.
Bence hiç aralarına girmeyin, siz evlat rolünüze geri dönün. Tartıştıklarında “siz halledin, ben sonra geleyim” gibi şeyler söyleyin. Daha iyi olur inanın, siz varken yapmazlar ya da belli etmemeye çalışırlar en azından içiniz rahat eder. Bencillik değil bu tabiki.Çok haklısınız. Belki de bunca senedir ben sürekli devreye girdigim için doğru iletişim kurmayı beceremediler. Bu defa da ilgilenmedigimde vicdan yapıyorum acaba bencil bi evlat miyim ben diye
Eve geldigimde icim icimi yiyor acaba cozduler mi konustular mi baristilar mi diyeBence hiç aralarına girmeyin, siz evlat rolünüze geri dönün. Tartıştıklarında “siz halledin, ben sonra geleyim” gibi şeyler söyleyin. Daha iyi olur inanın, siz varken yapmazlar ya da belli etmemeye çalışırlar en azından içiniz rahat eder. Bencillik değil bu tabiki.
Onlar belki çoktan çözmüşlerdir, ya da çözmemiş ama uyumuş dinleniyorlardır, sizin kadar helak etmemişlerdir kendilerini. Öyle düşünün. Takmayın diyeceğim ama insan takıyor biliyorum.Eve geldigimde icim icimi yiyor acaba cozduler mi konustular mi baristilar mi diyebugün bile çözemedim bakın bu saate kadar ayaktayim
Eşime de o yüzden kızdım zaten . Düşünme bunları diyo elimde değil .Onlar belki çoktan çözmüşlerdir, ya da çözmemiş ama uyumuş dinleniyorlardır, sizin kadar helak etmemişlerdir kendilerini. Öyle düşünün. Takmayın diyeceğim ama insan takıyor biliyorum.
Evet, aynen öyleEşime de o yüzden kızdım zaten . Düşünme bunları diyo elimde değil .
Haklisiniz bu onların hayatı onların meselesi anlaşamıyorlarsa maddi olarak birbirlerine bağlı değiller ikisinin de yüksek geliri var boşanır bakarlar yollarına. Deveyi güdeceklerse de kendi başlarının çaresine bakacaklar
Ilişkimiz çok sağlam . Bugüne kadar bir defa bile darda koymadı hep destek oldu allah bin kere razı olsun . Ve inanılmaz bağlıyım . 5 dk ulaşamazsam ortalığı birbirine katarim o kadar da takıntılıyım anneme . Öyle olunca çözüm bulamamak daha da çok üzüyo. Allah basta annenize sonra hepimizin ailesine afiyet versin inşallahEğer bulabilirseniz ‘annenize kafayı bu kadar yormamayı ‘ bana da söyleyin olur mu? Ben de annemin sağlık sorunlarını düşünmekten uykularım kaçıyor . Bu saat oldu hala birşeyler okuyorum . Allah annelerimize , babalarımıza sevdiklerimize sağlıklı sıhhatli güzel ömürler versin . Anne olduktan sonra, zaten düşkün olduğum anneme daha da düşkün oldum . Bebeğimi büyütürken hep anacığımı düşünüyorum nasıl öderim onun hakkını diye .
sanırım bu hem anne-kız ilişkinizden hem de karakterinizden dolayı böyle .
istedikleri kadar şöyle yapın böyle yapın desinler maalesef değişmeyecek bu huyunuz
Ilişkimiz çok sağlam . Bugüne kadar bir defa bile darda koymadı hep destek oldu allah bin kere razı olsun . Ve inanılmaz bağlıyım . 5 dk ulaşamazsam ortalığı birbirine katarim o kadar da takıntılıyım anneme . Öyle olunca çözüm bulamamak daha da çok üzüyo. Allah basta annenize sonra hepimizin ailesine afiyet versin inşallah
Barışmazlsrsa barışmasınlar koca insanların aşk acısı çekecek halleri yok. Demek böyle fırtınalı ilişkiden hoşlanıyolar.Eve geldigimde icim icimi yiyor acaba cozduler mi konustular mi baristilar mi diyebugün bile çözemedim bakın bu saate kadar ayaktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?