ilk ve son merhaba cnm bende bi soru sorayım 27 ocak sat adetim gecti dün kan testi yaptırdım 118,9 cıktı acaba bu deger igimi kaç haftalık oluyo bide bu ay kloman kullandım sadece 5 tane onun bu degeri yüksek cıkarmada bi etkisi varmı
slm arkadaşlar ben 4+5 günlük hamileyim ve 4+3 günlükken yani 2 gün önce BHCG 520 çıktı. Bugün yani 48 saat sonra 1170 çıktı.
TSH 3
T3 2,98
T4 0,73
ANTİ TPO 520,8
ANTİ TG 0,9
şuanda hala 5 gün çeyrek doz levetron 2 gün yarım doz levetron kullanıyorum sizce durum nasıl yorumlarsanız sevinirim saygılar.
Bende 5 aydır bitmeyen yeşil akıntı vardı ara kanama uzun süren adet şiddetli kasık ağrısı falan 4 doktora gittim bir sürü ilaç tahliller falan herşey temiz bişey yok diyip diyip gönderdiler sanki ben uyduruyorum 5 ayda bu sürede 3 smear 2 hpv testi yapıldı hepsi negatifti sonunda jinekolog onkolog buldum 5.gittiğim doktor rahim ağzında lezyonlar gördü hemen ertesi gün kolposkopi yapalım dedi herşey negatif olmasına rağmen gideceğiniz doktor çok iyi olmalı diğer 4 doktor bişiy yok diyip gönderdi ama bu doktor o kadar negatiflere rağmen kolposkopi yaptı yaraya benzemiyor cin 1 olabilir dedi pazartesi belli olacak dua edin bana inşallah cin falan çıkmaz şimdi arkadaşlar birincisi eğer cin çıkacak olursa ben o 4 doktora güvenip peşini bıraksaydım benim sonum kanserdi ikincisi 3 smear 2 hpv negatif çıktı demiştim eğer kolposkopi cin çıkarsa nerde kaldı bu testlerin güvenirliği toplam 5 tane test 4 doktora güvenmeyeceksek biz zaten ölmüşüz