Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

herkeze merabalar.doktor sorun yok diyor ama önerilerinize ve bilginize ihtiyacım var.15 aylık evliyim şubat ayında bir düşüğüm oldu.bu düşükten sonra tekrar hamile kaldım(kazayla diyeblrm)nisan sonu malesef bundada düşük yaptm(ikiside 7 haftalıktı)ikincisinde içerde parça kaldığı için kürtaj oldum.Şuanda sorunum yedi sekiz aydır çok çalışmama rağmen olmuyo.doktora gittim birsürü tahlil yaptı bi sorun gözükmüyo dedi.3 aydır gitmiyrm.sizce ne yapmalıyım.bazıları belini çektir diyolar bende zayıf olduğum için(50 kg)cesaret edemiyorum bi zararı olurmu acaba cevabınızı bekliyorm şimdiden teşekkürler

merhaba bende bi soru sormak istiyorum benimde rahim ağzı yaram vardı orta büyüklükte ilaçla tedavi dedi doktorum ama ilaç tam olarak iyileştiremedi kendini toparlayamadı yara 2 ay öncede yaktırdım ve ben çocuk istiyorum başta yazılan yorumları okudum 4-5 ay topla kendini diye yazmışsınız benim doktorumda yara çocuğa engel değildir dedi ama başka bi doktor zorlaştırır dedi hangisi doğru benimde beklemem gerekiyomu doktorum ama bişey demedi yaktırma işleminden sonra 1 ay ilişki yasakladı 1 ay sonrada kontrole gel dedi kontrole gittiğimde tamam şimdi daha dirençli hale gelmeye başlıyacak direnci artacak dedi hala korunmaya devammı etmeliyim yoksa gerekli değilmi tşk ederim

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

Merhabalar....benim aylardır herkese sorduğum ancak cevapsız kalan bu sorumu yanıtlarsanız o kadar mutlu olucamki...
Dr kontrolu altında çocuk yapmaya çalışıyrum..ancak dr umun uygun gördüğü yumrutlama döneminde ne zaman ilişkiye girsek çocuk yapmaya kalksak ilişki sonrası kan geliyor...dr uma srduğumda önemli bişi olmadığı bilgisini veriyor...
sorum şu....acaba bu kanamalar nedeni ile mi hamile kalamıyorum?
yada bu kanama gebe kalmayı engellermi?
bu arada hormon testlerim yapıldı sadece yumurtalıklarda hafifi tembellik görüldü ama hamile olmama engel olmadığı sölendi....
HSG çekimim de bu ay ki adet kanamasından sonra yapılacak...belki yanıt için gerek duyulabilecek bikaç bilgi...
Teşekkür ederim....

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

merhaba şiddetli kasık ağrılarım vardı adeta bacaklarım tutmaz oldu dr.gittiğimde bana plesanta altta dedi bebeğim ve benim açımdan riski nedir internete baktım ama kafam almadı yardımcı olurmusunuz lütfen 13 haftalığim

selamlar.başlık açmıştım ama kimse cevaplamamış.ne olur siz cevaplayın.ben 17 haftalık gebeyim.6 haftalıkken az bir kanamam oldu rahim duvarında,doktor gebelik ilerledikçe kendiliğinden kaybolur dedi,öylede oldu galiba.geçen salı ultrasona girdim,rahmimde bebeğimin hemen üstünde kalın kısa bir şerit oluşmuş,ipe benzer ama kalın ve kısa bir sıvı.doktorum daha önceki kanamandan kalmış olabilir dedi.bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum dedi ama açıklama yapmadı.tatmin olamadım.meslek hayatınızda böyle birşeyle karşılaştınızmı morelim çok bozuldu korkuyorum bişiy olur diye.biliyorsanız lütfen cevplayın.şimdiden sağolun.Allah herkezin yardımcısı olsun.

cevap veren olurmu bilmem ama 36 haftama yeni girdim bugünkü doktor kontrolünde nst de ağrı çıktı 40 larda falan doktor çok önemli değil dedi ama eve geldiğimden beri karnım ağrıyo erken doğum tedavisi görmüştüm 30 haftamda bu karın ağrısı doğumun habercisimi? lütfen cvp verin hast boşuna gitmek istemiyorum..

İLK VE SON bende ilkini sezeryen yaptım. İkincisinide okuduğum yazılardan normal yapabilirim düşüncesinde idim.Taki bir doktorla konuşana kadar.Oda bana türkiyedeki hastanelerin bu konuda yetersiz olduğunu söyledi.Acaba epidural ile normal doğum yapılsada ayni riski taşirmı yani iç kanama ???

Merhaba.ılıskı sırasında prezarvatıf yırtıldı ve hepsı ıcıme aktı.sabah hemen saglık ocagına gıttım ve ebe bana 4 tane kucuk hap verdı.sızce etkılımıdır.ve ben cocuk emzırıyorum zararı olurmu.cevabınızı beklıyorum

ebe arkadasim ben 20.haftadayim ve kilom 47 filan gibi göbegimde 82 cm doguma kadar kac cm olur? ortalama

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

mrb benım bi sorun olucak çok acil olar cvp verirsenız sevinirim
6aylık evliyim ve 5 ocakda adet oldum ondan sonra kilo alıyourm diye doğum kontrol hap kullanmayı bıraktım bugun ayın 17sı ve tık yok evde test yaptım kan tahlili yaptıdım negetif çıktı ama gene iim rahat etmiyor su anda bebk istemiyouruz
ilacı bıraktığımdan hemen sonra hamile kalmış olabılırmıyım?
birde ilaç biraktıktan sonra başka yollarla korummaya başlamıştık
şimdiden tşk:Saruboceq:

merhabalar ilk ve son,
bir dr iki ay gebe kalamadıgımdan herhangi bir sorunda gozukmuyor ilk bir ay dogum konrtol kullanmamı ve ikinci ay bırakmamı ilk adetten sonra ilk haftadan itibaren esimle beraber olmamı soyledi.d.kontrol hapını bir nay nicin vermis olabilir?bilginiz var mi?ne dersiniz?

Ne olur bana yardım et bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım et çıldıracam ne yapmam gerekiyor

merhaba ;
bir sorum olacak 3 çocuğumuda sezeyanla doğurdum enson 5 ay önce 3. sezeyanımı oldum 4.bebeğide doğurmak istiyorum bunun için ne kadar süre geçmesi gerekir teşekkürler

mrh. ben de bişey sormak istiyorum. bebek sahibi olmak istiyorum. yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayabilirim.cvp yazarsanız sevinirim.

hamıle kalamıyorum gecen sene subatta dusuk yaptım 6 haftalıktı sonrasında 2 ay kadar dogum kontrol hapı kullandım o zmandan beri hamıle kalamadım doktora gıtmekten korkuyorum dusuk sonrası dogum kontrol hapı zaralımıdır yada hamıle kalamamamın nedenı ne olabılır

Merhaba,
Spinal doğum sezeryan olarak oluyor fakat normal doğum da spinal olarak yapılıyor mu?Yani normal doğumun acılarından kurtulmak için iyi olmaz mı?

Arkadaşlar normal doğum yapanlara sormak istiyorum.Hemşire hanımın da cevabını almak isterim.
Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama acılarından çok korkuyorum.2 aylık hamileyim.ve normal doğumdaki acılardan çooook korkuyorum.sezeryanı da istemiyorum.bulunduğum ilçede epidurel doğum yapılmıyor.spinal,sezeryan veya normal doğum yapılıyor.sizler neyi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…