Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

mrhablar.bizde yenı karar verdık bebeğe fakat menı hıç içimde kalımıyo ,,bu sorun mu??hepsı dışarı akıyo ayağa kalkınca...içimde kalması gerekmıyo mu .....ltfen cevappp...

mrhablar.bizde yenı karar verdık bebeğe fakat menı hıç içimde kalımıyo ,,bu sorun mu??hepsı dışarı akıyo ayağa kalkınca...içimde kalması gerekmıyo mu .....ltfen cevappp...

canım merhaba bu bi sorun deil normal bişey hepimizin öyle oluyo ama iyice içine akması için yataktan kalkma bir süre ve yıkanma hemen.umarım en yakın zaman hamile kalırsın...

cok teşekkür edrım bırcan.bişey sorabılırmıyım:ben daha yenı kayıt oldum da bı yere bı soru soruyorum mesajım acevap verılmış mı verılmemış mı dıye yone aynı yeri bulmam mı gerekıyo..unutuyorum nerelere yazmıştım dıye bunun daha kolay bıı yolu yok mu? şimdiden teşekkürler.

ya arkadaşlar benim ggüsleirm çok acıyor elleyince acaba hamile olabilirmiyim ama daha günüme var ...cevap verirseniz sevinirim.

ilk ve son ben 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyo doktor bana bu ay fitil verdi ismini tam olarak hatırlamıyorum ama neg le başlıyo sence bu fitille olma ihtimali varmı

canım ben inanıhyorum oluyo benim 5 yıldr olmuyodu akıntım oluyodu dr gittim biokadin diye bi fitil ve rolex di sanırım onu kullandım hamiş kaldım malesef oda boş gebelik oldu şimdi bende dr danışmadan tekrar kullanmak istiyorum haa bide o ay soğan suyu içmiştim bide intapp akıtsın diye ısırgan suyu papatya suyu içmiştim inşallh olur canım:1hug:

bebim sorum hemşire arkadaşım 5 yıdr bebek özleminin ardından açıklanamayan ilfelite denildi neyse 13 gün önce boş gebelikten düşük yptım hastanede dr bana biokadin die bi fitil vermişti ve sanırım rolekx die bi antibiyotik ondan sonra hamiş oldum düşüğüm daha yeni ve tekrar biraz akıntım oluyıo dr danışmadan bunları alıp kullansam bişi olurmu?ikinci sorum artık düşükte olsa bi hamileliğim oldu şimdi daha kolaymı çocuğum olur yani derlerya artık düşüğün bi ayağı içerde daha kolay çocuğun olur diye acaba doğrumu? çokkkkkkkkk teşekürler
:1hug:

senin fitilinin ve antibiyotiğinin adı neydi?

MERHABA DOKTOR BENİM RAHİM DUVAR KALINLIĞIMIN 42 mm OLDUĞUNU VE DAHA ÖNCE BUKADAR HİÇ GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ HAMİLELİK TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN SADECE FORLUTAL KULLANMAMI SÖYLEDİ DOKTOR

MERHABA DOKTOR BENİM RAHİM DUVAR KALINLIĞIMIN 42 mm OLDUĞUNU VE DAHA ÖNCE BUKADAR HİÇ GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ HAMİLELİK TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN SADECE FORLUTAL KULLANMAMI SÖYLEDİ DOKTOR

11 haftalık gebeyim dün aniden kanamam başladı acil doktora gttik bebişte bişey yok çok sağlılkı va hareketli dedi kanamay dair hiç bişey gözükmüyor dedi.baya bi kahverengi pembe bi pedi dolduracak kadar oldu bu günde hala geliyor.doktor önce rahim ağzında yara varsa hamilelik öncesi ondan olabiliyor dedi bende bi sorunum yoktu deyince birazdaha baktı bu seferde myom var dedi o yapıyor anlamadım şimdi bu myom nerden çıktı daha önceden c-vardıysa niye görülmedi işin can sıkıcı yanı doktorum bana hiç birşey demedi dinlen artarsa kanaman gel veya sorun olur olmaz bana cevap verin lütfen yarında başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

merhaba ben 5 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz çocuğumuz olsun diye ama hala çocuğumuz olmadı regl günlerimi yumurtlama günlerimi takip ediyorum bu arada göbeğimin kaçtığını ve afakanımın kalktığını öğrendim bundan dolayı hamile kalmıyormuşum öyle söylediler.ne yapmam lazım bilmiyorum dr. gittim alttan ultrasonla baktı hiç bir şeyimin olmöadığını söyledi ama hala bebiş yok bu söylediklerimin bir etkisi olabilirmi acaba ne yapmam gerekir bana acil yardım edin

benim sorunum ben geciktirici kullanırken bir kez korunmadan birlikte oldum ve ilişkiden 4 gün sonra normal adetimi oldum.şimdi 3 gün sonra adet olmam gerekiyor..idrar testi yaptım negatif çıktı ilişkiye gireli 4 hafta olmuştu testi yaptığımda..6 gün adette oldum ama yinedne acaba hamile olabilirmiyim sizce?

gobek kacmasi ve afakan patlamasi ne demek ? ilk kez duyduyorumCADIARZU

merhaba ilk gebeliğimde 5haftalıkken kürtaj yaptırdım ondan sonra aylık iğne ve hapla korundum 1 kere adet erteleyici kullandım ve en son iğne yaptırdım kürtajı yaptıralı 1.5yıl oldu şimd 7aydır korunmuyorum ama hala gebe kalamıyorum

ben çok sigara içiyorum ama korunmuyorum...5 aydır...bu kadar çok sigara içmemim gebelik olasılığını azalttığını söylüyorlar doğrumu acaba?

ya lütfen ben bi cvb bekliyorum hamile kalmamam bu kadar korunmalarım yüzünden olabilir mi?yaşım 19

merhaba ben 5 aylık evliyim evlilik öncesi hamile kaldım fakat şartlar gereği aldırmak zorunda kaldık şimdi bir bebeğimi zolsun istiyoruz herşeyi denedik dr .a gittim hiç bir şeyimin olmadığını söyledi fakat şu afakan diye bir şey varmış iki göğüs kafesimin birleştiği yerin biraz altında kalp gibi atan bir şey var korkudan sinir ve stresten olduğunu söylediler bu gebe kalmamı etkiliyormuş böyle bir şey söz konusu olurmu şu afakan dedikleri şeyi kaldırmaya çalıştım göbeğime kadar iniyor fakat tekrar yukarıya eski yerine çıkıyor bu arada göbeğime indiğinde eski yerinden su sesi geliyor ne olur yardım edin bende hamile kalmak istiyorum

ilk test yaptigmda adetimden iki gün önce hcg degerim 48 di 5 gün sonra 660 cikti dr hizli yükselis var dedi yüksekmi gercek bunun anlami ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…