mrhablar.bizde yenı karar verdık bebeğe fakat menı hıç içimde kalımıyo ,,bu sorun mu??hepsı dışarı akıyo ayağa kalkınca...içimde kalması gerekmıyo mu .....ltfen cevappp...
ilk ve son ben 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyo doktor bana bu ay fitil verdi ismini tam olarak hatırlamıyorum ama neg le başlıyo sence bu fitille olma ihtimali varmı
canım ben inanıhyorum oluyo benim 5 yıldr olmuyodu akıntım oluyodu dr gittim biokadin diye bi fitil ve rolex di sanırım onu kullandım hamiş kaldım malesef oda boş gebelik oldu şimdi bende dr danışmadan tekrar kullanmak istiyorum haa bide o ay soğan suyu içmiştim bide intapp akıtsın diye ısırgan suyu papatya suyu içmiştim inşallh olur canım:1hug:
merhaba ben 5 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz çocuğumuz olsun diye ama hala çocuğumuz olmadı regl günlerimi yumurtlama günlerimi takip ediyorum bu arada göbeğimin kaçtığını ve afakanımın kalktığını öğrendim bundan dolayı hamile kalmıyormuşum öyle söylediler.ne yapmam lazım bilmiyorum dr. gittim alttan ultrasonla baktı hiç bir şeyimin olmöadığını söyledi ama hala bebiş yok bu söylediklerimin bir etkisi olabilirmi acaba ne yapmam gerekir bana acil yardım edin
merhaba ilk gebeliğimde 5haftalıkken kürtaj yaptırdım ondan sonra aylık iğne ve hapla korundum 1 kere adet erteleyici kullandım ve en son iğne yaptırdım kürtajı yaptıralı 1.5yıl oldu şimd 7aydır korunmuyorum ama hala gebe kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?