Ebru Polat 1000 TL’ye pedikür yaptırdı

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Ebru Polat 1000 TL’ye pedikür yaptırdı
Şarkıcı Ebru Polat önceki gün Nişantaşı City’s Balıkev’de ayağında terlikle görüntülenince utandı.
31705099.jpg
1
Paylaş
Polat “Biraz önce pedikür yaptırıp, çıktım. O yüzden terlikler var. Ama ayağım üşüyünce bot aldım. Pedikür bana 1000 TL’ye mal oldu” dedi.
31705098.jpg

31705097.jpg

31705096.jpg

Parayı sokağa atmış hiç değmemiş 50-100 liralık pediküre sen git bin lira ver akıl işi mi

ayağı üşümüş terlikle gitmiş kendine bot almış ondan 1000 lira diyor :)
Başlık öyle demiyor ama bin tl ye pedikür yaptırdı diyor ya

ona görüm yaptım içeriği tam okumadan

bu magazin haberleri de bdv deki bazı konular gibi başlık anya içerik konya

iyi madem bot aldıysa güle güle kullansın ayağında paralansın ne diyelim:KK53:

Başlık öyle demiyor ama bin tl ye pedikür yaptırdı diyor ya

ona görüm yaptım içeriği tam okumadan

bu magazin haberleri de bdv deki bazı konular gibi başlık anya içerik konya

iyi madem bot aldıysa güle güle kullansın ayağında paralansın ne diyelim:KK53:

ben başlığı kopyalayıp yapıştırıyorum
ne yazıyorsa o yani :KK51:

Magazinculer varya kelime oyunuyla ortaligi karistiriyo
Hadi bot almis anladm da oraya giderken terlikle gitmedi herhalde giderken giydigi ayakkabi nerde

Bende anladığımı söyliyim. ;Oraya giderken terlikle gitmiş pedikür yaptırınca (artık nekadar deri atıldıysa :KK48::KK48:) çıkışta ayakları üşümüş, bot almış botla birlikte 1000.TL olmuş pedür hanfendiye..Ama bende 1000 TL lik pedükür nasıl bişeymiş ki diyerekten baktım konuya kabul....

bu Demet Akalın ın masaj olayına dönmüş

-----
http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/demet-akalinin-gunluk-masaj-gideri-dudak-ucuklatti/54987

Doğum gününde Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel'de sahne alan Demet Akalın şok edecek bir itirafta bulundu. Üşengeçliğinden spora gitmediğini söyleyen Demet Akalın, zayıflamak uğruna 1200 liralık özel masaj harcadığını söyledi.
------------

Biz buna görmemişlik diyoruz. Bir de tabii YERSEN.

Zaten demet akalin soyluyoki her hafta mi ne yada her gun emin degilim yalan soylemis olmayaym,evine masör geliyomus bi programda soylemisti yine bi yerden izlerken masaj ciktm geldim demisti o bazen davranislarini ayarlayamiyo soyleyis tarziyla da alakali normal bi anlama gelcekken farkli anlam cikmasina sebep oluyo

Zaten demet akalin soyluyoki her hafta mi ne yada her gun emin degilim yalan soylemis olmayaym,evine masör geliyomus bi programda soylemisti yine bi yerden izlerken masaj ciktm geldim demisti o bazen davranislarini ayarlayamiyo soyleyis tarziyla da alakali normal bi anlama gelcekken farkli anlam cikmasina sebep oluyo

ben de günlük diye biliyorum.

zaten gerçekse mesleği bırakıp masörü olalım:) 10 aile doyururuz :KK6:

Back
X