Kekler - Pastalar Ebruli kek (resimli)

çok güzel ellerine sağlık ama ben bu şekli nasıl yaptığını tam anlayamadım
bunun için ebru sanatına gitmek gerekiyor galiba
bana çok zor geldi bu şekli yapmak

tarıf ıcın cok tesekkur ederım denedım cok guzel oldua.s. senınkı kadar olmasada yınede guzeldı
bu arada ben sympathique nın yengesıyım bırlıkte yaptık:sm_cool:

sempatigimin yengeside burdaymis hosgeldiniz hemserim ayrica ilos nan harika olmus be kizim kekin fantastik valla yapacam bende bunu ama gozu kor olasica firinim kekleri pisirmiyor bakacaz bir caresine artik ama yapacam kesin ellerine saglik hamarat gaci

tarıf ıcın cok tesekkur ederım denedım cok guzel oldua.s. senınkı kadar olmasada yınede guzeldı
bu arada ben sympathique nın yengesıyım bırlıkte yaptık:sm_cool:

Saol canim afiyet olsun. Gayet güzel yapmissin. Sympathique kadar hamaratsin desene!!:))) Tanistigima memnun oldum

Hadi yaaa pisirmiyormu:çok üzgünüm: sende az degilsin bulursun çaresini kizzz. Misarfir için bire bir, tadi da çok hos. Yap, resimi ekle olurmu prensesyerimseniben

çok güzel ellerine sağlık ama ben bu şekli nasıl yaptığını tam anlayamadım
bunun için ebru sanatına gitmek gerekiyor galiba
bana çok zor geldi bu şekli yapmak

Hayir hiç te zor dagil canim. Simdi tepsini aliyorsun, bir kepçe beyaz hamurdan alip tepsinin ortasina dökûyorsun. Sonra kakaolu hamurda aliyorsun ve döktügûn beyaz hamurun ortasina döküyorsun, 2 kepçe kullan ayri ayri ki beyaz hamur kakaoya bulasmasin. Bu islemi bitesiye kadar uyguluyorsun. Bitikten sonra, bir kürdanla, pasta keser gibi çizik atiyorsun. Görûntü o sekilde olusuyor. Umarim anlatabilmistirim cokacimcoook

bugün bende yaptım çok güzel oldu arkadaşlar çok beğendicokacimcoook
görüntü yetiyor zaten sonuçta bütün keklerin tadı hemen hemen aynı
teşekkürler arkadaşıma.s. bu yemek bölümünü çok seviyorum
resimli olursa dahada iyi oluyor
kekimin fotosunu inşallah yarın eklerim şimdi uzun sürecek

Gördünmü bak canim, zor degilmis. Sevindim adina vallah. yarin resmi bekliyecem a.s

ilk fırsatta deneyeceğim kızlar. bu bölüm sayesinde süper aşçı oldum desem yeridir. eşim çok memnun durumdan. sürekli farklı şeyler deniyorum ve hepside süper tarifler. görüntü muhteşem. kalpli kalıptada harika olmuş. anam hepiniz birbirinizden marifetlisiniz maşallah. paylaşmak kadar güzel bişey yoktur. marifet bizede bulaşıyor böylelikle.

Ayy çok güzel görünüyor yahu..
Ellerinize sağlık hanımlar..
Şimcik benim sorum olacak..Kusura bakmayın benim daha göz kararı diye bir kavramım yok kaydirigubbakcemile2
Bu 1 paket kakao ne kadrlıkk bir paket?:1ninca:
1 paket boca edip acıdan yiyemez hale gelmeyelim.kafamçokkarıştı.

Birde borcam tepsiyi görünce çok sevindim.Çünkü bizim yuvarlak tepsimiz yok. Dikdörtgen büyük fırın tepsimiz var..İlk sayfalardan beri onu düşünüyordum..Borcamı görünce çok sevindimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…