Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm güzel konu olmuş. Peki nerden ve kaça aldığınıda paylaşırmısın biz de faydalanalım =)
cicekli ayakkabilara bayildimyurtdisinda mi aldin?
Ebay, yani gittigidiyor gibi bir siteden aldim. Fiyati kargo ücreti dahil 7 euroydu, yani 14 TL. Bedava gercekten :)
Begenmenize cok sevdim, elbette linki paylasirim:
bunlar cicekli ayakkabilar. Dedigim gibi ben kargo dahil 7 Euro'ya aldim, cünkü acik arttirmada ucuza buldum. Burde "hemen satin al! secenegi ile 17 euro ama kargo dahil. :/
Bunlarda diger ayakkabilar:
teşekkür ederimm ama pudrası yok sanırım artık araştırıcam bulucam ama çok güzeller güle güle kullann![]()
Begenmenize cok sevdim, elbette linki paylasirim:
bunlar cicekli ayakkabilar. Dedigim gibi ben kargo dahil 7 Euro'ya aldim, cünkü acik arttirmada ucuza buldum. Burde "hemen satin al! secenegi ile 17 euro ama kargo dahil. :/
Bunlarda diger ayakkabilar:
canım benim çok teşekkür ederim. ya benim almancam yok. o yüzden anlayamıyorumtürkiyeye kargo var mı acaba? paypalle alcam mecburen. peki sen bu konuda yardımcı olabilir misin acaba ? shippingde türkiye varsa ve ben almak istesem ücreti senin hesabına yatırsam vs vs.. bu şekilde olabilir mi acaba?ya da başka bir seçenek? ay bir de özelden atamıyorum böyle ulu orta oldu maalesef. yeniyim de