Ebru'nun vitrini :)

ebruzr

dararara :)
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
51
0
36
Diğer
Bende bir alisveris hastaligi var .. ama ne hastalik! O yüzden bu baslik tam bana göre. Yeni aldigim giysileri, makyaj malzemelerini vs bu baslik altinda paylasacagim. Yorumlarinizi bekliyorum:70:

Gecenlerde bir magazanin kapandigini görünce hemen daldim iceriye. Sansima daha o gün indirim baslamisti. Iki canta aldim, ikisi de retro/vintage modasina uygun cantalar. Cok begendim, üstelik cok ucuzlardi!

Bu fotonun kalitesi pek iyi degil maalesef:59:

Son düzenleme:
Bunlarda yine gecenlerde cok ucuza buldugum ve böylece hemen aldigim ayakkabilar :)

Topuklu ayakkabi hic giymem aslinda ama bunlar hosuma gitti, topuk 9 cm ama cok rahat bir ayakkabi. Ayaklarim cok cok cirkindir ama cok güzel duruyor yinede :1: Gördügünüz gibi iki renkte aldim. Siyah ve kahve :)

Son düzenleme:
hımm güzel konu olmuş. Peki nerden ve kaça aldığınıda paylaşırmısın biz de faydalanalım =)

hımm güzel konu olmuş. Peki nerden ve kaça aldığınıda paylaşırmısın biz de faydalanalım =)

Merhaba Elif, yorumun icin tesekkürler öncelikle. ben yurtdisinda yasiyorum ve suan Türkiye'ye tasinmakla mesgulüm :) Hatta tasindim sayilir. Suan belirtsem bile pek bi faydasi olmaz diye düsünüyorum, ama bi kac hafta sonra birseyler paylasinca nerden aldigimi ve kaca aldigimi yazacagim :71:

Bu yüzükleri de cantalari aldigim magazadan aldim. Tanesi 1 Euro / yani 2 TL'ye düsmüstü. Deneme firsatim olmadigi icin ortadaki yüzügün parmagima olmadigini ancak evde farkettim :59: Rengi cok güzel ama maalesef kullanamiyorum. Diger saatli yüzükte parmagima bol geliyor, ama yinede kullanabiliyorum.

H&M'de ucuzluk vardi:52:. 30 TL'den 10 TL'ye düsmüstü bunlarin ikisi. Biraz kisa olsada altina uzun ve dar sifir kollu birsey giyince cok güzel duruyor. (Aldiktan sonra yikadim, ama ütülemedim henüz :1: )

allahımmmm çiçekli ayakkabiların harika ben de istiyorum. ay hala var mıdır ebayde allahım çıldırciim. kardeş olan var olmayan var bak böle paylaşıyosun sonra manyak oluyoruz cık cık:)

Bunlarda yine gecenlerde cok ucuza buldugum ve böylece hemen aldigim ayakkabilar :)

Topuklu ayakkabi hic giymem aslinda ama bunlar hosuma gitti, topuk 9 cm ama cok rahat bir ayakkabi. Ayaklarim cok cok cirkindir ama cok güzel duruyor yinede :1: Gördügünüz gibi iki renkte aldim. Siyah ve kahve :)

bende istiyorum bu modelin pudra renginiii :69::69: çok güzelll :nazar::nazar: nerden aldın:26:

Son düzenleme:
Begenmenize cok sevdim, elbette linki paylasirim:

bunlar cicekli ayakkabilar. Dedigim gibi ben kargo dahil 7 Euro'ya aldim, cünkü acik arttirmada ucuza buldum. Burde "hemen satin al! secenegi ile 17 euro ama kargo dahil. :/

Bunlarda diger ayakkabilar:

Son düzenleyen: Moderatör:

bunlar cicekli ayakkabilar. Dedigim gibi ben kargo dahil 7 Euro'ya aldim, cünkü acik arttirmada ucuza buldum. Burde "hemen satin al! secenegi ile 17 euro ama kargo dahil. :/

teşekkür ederimm ama pudrası yok sanırım artık araştırıcam bulucam ama çok güzeller güle güle kullann :16::16::16:

canım benim çok teşekkür ederim. ya benim almancam yok. o yüzden anlayamıyorum:( türkiyeye kargo var mı acaba? paypalle alcam mecburen. peki sen bu konuda yardımcı olabilir misin acaba ? shippingde türkiye varsa ve ben almak istesem ücreti senin hesabına yatırsam vs vs.. bu şekilde olabilir mi acaba?ya da başka bir seçenek? ay bir de özelden atamıyorum böyle ulu orta oldu maalesef. yeniyim de

Back
X