eccecik'in çeyizleri : )

canım ben de diktirdim..annemlerin istegi ile..
Yün yorgandı benimki..hem sonra cok usuyen bir insan oldugumdan benim de kafama yattı yani..
Babam yaptırdı benımkını sanırım 150 tl odedik..
yün olacak canım benimkide:13:
aslında bende çok üşürüm ama kullanmam gibi geldi elyaf yorganlar yumuşacaık çok hoşuma gidiyor da
bi tane diktirieyim dedim en son
teşekkür ederim canım sağolasınn

hep annelerin isteğiyle yapılıyor demek ki bu yorgan
demek ki fiyatlarda 150 civarında tamam canım aklımda olsun
bi tane yaptırıcam bundan bi tane de elyaf alıcam
çok üşürüm dediğin doğru daha sıcak tutuyor bunlar

porselenlerin dahilse fiyata baya ucuz almışsın cnm

Tencerelerim ve misafir çkb takımım sadece Neyse helal hoş olsun içime sindi yorumlardan sonra.

Anneler her zaman evlatları için en iyisini bilirlermiş. Allah yokluklarını göstermesin size.

1750 ye pahalı da almamışsın canım zaten 1790 mağaza fiyatı 1750 yapıolar yemek takımıyla beraber olan çeyiz seti 2450 lira içine sinsin yani:)

1750 ye pahalı da almamışsın canım zaten 1790 mağaza fiyatı 1750 yapıolar yemek takımıyla beraber olan çeyiz seti 2450 lira içine sinsin yani:)

Oh maşallah :) Şimdilik misafir için yemek takımı almak istemiyorum, kullanmayacağım birsürü parçaya boşuna para vermek istemiyorum. Senede bir bilemedim iki kez çıkıcak yerlerinden.

Pintimiyim ne

tencere takımın çok güzel rengine bittim.pempe mutfak eşyaların ve kahvaltı takımı da çok hoş.güle güle kullan..

Rabbim ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin. Çok hoş.

Evinden mutluluk, huzur eksik olmasın canım

güle güle kullan canım hepside çok güzzel özellikle saatine bayıldım

ben de bu takımı almıştım teflonda,
itici değil ama grisi olsaydı onu alabilirdim o zamanlar. :)
iyi güzel huzurlu günlerde kullan inşallah.

Kızlar bende de ayn tencereler var renginden hiç şüpheniz olmasın kim görse beğendi .. Fotografa aldanmayın :) ama bı kusuru var kulpları cok cikik buzdolabına okyarken ters çevirip kapatmak zorunda kalıyorum kapaklarını

Evet işte ben de gördüğüm an nişanlıma bunu istiyorum bizim olmalı dedim ve aldık :)
Artık o kadar kusurunu da görmicez :)

canım öncelikle hayırlı olsun herşeyin çok güzel benim de tencerelerim hisar rengi de gold ben çok içime sinerek aldım çok güzeller güzel günlerde kullan aldıklarını

Bunlarda dün aldığım cicişlerim :) Çok eksiğim var daha çoooooooook

Sizce neler almalıyım şuan ? Ufukta evlilik yok bu yıl, anca nişan yaparız 2-3 aya kadar.

Eklentiler

• $3496_150021051.500X500.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $4011_157728139.500X500.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $4411_356621278.500X500.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $4873_355560069.500X500.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $4906_157775031.500X500.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $21233-200x3001.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 53
mutlulukla kullan inş canım son eklediklerinde çok güzeller

canım bundan sonra alacakların konusunda da evinizde neleri sıklıkla kullanıyorsunuz bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim :114:
ben böyle yaptım çok rahat oldu

çeyiz listelerinden faydalanabilirsin mesela o listelerden en çok ihtiyaç duyabileceklerine karar verip önceliği onlara vermelisin :126:

böylelikle eksiklerini görmen kolaylaşır ve daha rahat hareket edersin diye düşünüyorum

şimdiden kolay gelsin inş

Bunlarda dün aldığım cicişlerim :) Çok eksiğim var daha çoooooooook

Sizce neler almalıyım şuan ? Ufukta evlilik yok bu yıl, anca nişan yaparız 2-3 aya kadar.
Tatlımm güle güle kullan hepsi çok güzell benim çeyizlerim biter bikaç aya kadar o zaman hepsinn listesini koyucam yardımım olur umarım

Teşekkür ederim canım.
Annemi kaybettim ve ben tek kardeşim, ev işlerinde pek deneyimli değilim bilemedim napsam diye.

Tatlımm güle güle kullan hepsi çok güzell benim çeyizlerim biter bikaç aya kadar o zaman hepsinn listesini koyucam yardımım olur umarım

Allah kolaylık versin canım sanada yolun başında olsamda maddi ve manevi zormuş bu olay.
Bekliyorum fotolarını

Teşekkür ederim canım.
Annemi kaybettim ve ben tek kardeşim, ev işlerinde pek deneyimli değilim bilemedim napsam diye.

çok üzüldüm canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun inş

Eki Görüntüle 545547 canım çoğu arkadaş bu listeden yararlandı buradan tahmini olarak neleri alman gerektiğine karar verebilirsin

genel hatları bunlar ama sen kendince eklemeler çıkartmalar yapabilirsin

inş biraz olsun yardımcı olur bu liste

Allah kolaylık versin tatlım tüm almak istediklerini kolaylıkla alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…