- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Tekirdağda bi çeyiz mağazasından 1750'ye aldım canım güya kampanyadaymış :)
yün olacak canım benimkide:13:canım ben de diktirdim..annemlerin istegi ile..
Yün yorgandı benimki..hem sonra cok usuyen bir insan oldugumdan benim de kafama yattı yani..
Babam yaptırdı benımkını sanırım 150 tl odedik..
Annem yaptırmıştı canım uzun zaman önce. O foto benim yorganıma ait değil çekmek zor geldi, aynı rengini nette buldum ekledim buraya.
100-150 arası değişiyor fiyatları diye biliyorum. En az 1, imkan varsa 2 tane olması iyi olur. Ne varsa eskilerde var :)
Çok üşüyorsan birebir bu yorganlar, temizliğide kuru temizlemeye veririz artık.
porselenlerin dahilse fiyata baya ucuz almışsın cnm
yün olacak canım benimkide:13:
aslında bende çok üşürüm ama kullanmam gibi geldi elyaf yorganlar yumuşacaık çok hoşuma gidiyor da
bi tane diktirieyim dedim en son
teşekkür ederim canım sağolasınn
hep annelerin isteğiyle yapılıyor demek ki bu yorgan
demek ki fiyatlarda 150 civarında tamam canım aklımda olsun
bi tane yaptırıcam bundan bi tane de elyaf alıcam
çok üşürüm dediğin doğru daha sıcak tutuyor bunlar
1750 ye pahalı da almamışsın canım zaten 1790 mağaza fiyatı 1750 yapıolar yemek takımıyla beraber olan çeyiz seti 2450 lira içine sinsin yani:)
ben de bu takımı almıştım teflonda,
itici değil ama grisi olsaydı onu alabilirdim o zamanlar. :)
iyi güzel huzurlu günlerde kullan inşallah.
Kızlar bende de ayn tencereler var renginden hiç şüpheniz olmasın kim görse beğendi .. Fotografa aldanmayın :) ama bı kusuru var kulpları cok cikik buzdolabına okyarken ters çevirip kapatmak zorunda kalıyorum kapaklarını
Tatlımm güle güle kullan hepsi çok güzell benim çeyizlerim biter bikaç aya kadar o zaman hepsinn listesini koyucam yardımım olur umarımBunlarda dün aldığım cicişlerim :) Çok eksiğim var daha çoooooooook
Sizce neler almalıyım şuan ? Ufukta evlilik yok bu yıl, anca nişan yaparız 2-3 aya kadar.
mutlulukla kullan inş canım son eklediklerinde çok güzeller
canım bundan sonra alacakların konusunda da evinizde neleri sıklıkla kullanıyorsunuz bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim :114:
ben böyle yaptım çok rahat oldu
çeyiz listelerinden faydalanabilirsin mesela o listelerden en çok ihtiyaç duyabileceklerine karar verip önceliği onlara vermelisin :126:
böylelikle eksiklerini görmen kolaylaşır ve daha rahat hareket edersin diye düşünüyorum
şimdiden kolay gelsin inş
Tatlımm güle güle kullan hepsi çok güzell benim çeyizlerim biter bikaç aya kadar o zaman hepsinn listesini koyucam yardımım olur umarım
Teşekkür ederim canım.
Annemi kaybettim ve ben tek kardeşim, ev işlerinde pek deneyimli değilim bilemedim napsam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?