- 11 Haziran 2017
- 31
- 26
- 3
- 32
- Konu Sahibi Merveungor
Arkadaslar bu benim ikinci gebeligim bir kizim var adi meva ve 26 haftalik olduk ama bu kizimin ismine karar vermedik sizce ecemi? Meyra mi? Teşekkürler şimdiden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saglıkla adıyla yaşasın kızların canım
ama bu isimleri ilk defa duydum anlamları nedir ,
telaffuzu daha kolay isimler seçseniz daha iyi olmaz mı ,
Ne açmıştın kiGeçenlerde bi konu açtım, bdvye açılmadığı için soruma cvp bulamadım öylece kaldı..
Hata ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum..
eceArkadaslar bu benim ikinci gebeligim bir kizim var adi meva ve 26 haftalik olduk ama bu kizimin ismine karar vermedik sizce ecemi? Meyra mi? Teşekkürler şimdiden![]()
Bir tane evladim var adi meva diger meyra ve eve simdi bekledigim kizima dusunuyorum sizce hangisini koymaliyimKardeşlerin isimlerini benzer koymasanız daha iyi olur bence.
MevaIlkinin ismi Meva mi Neva mi?
Kat kaloriferlerine bağlanan pelet diye bi maddeyle ısıtan, yeni nesil bi soba türü ama çok umursayan olmadı, hani bdvyi meşgul etmeyim demiştim kendimce..Ne açmıştın ki![]()
Teşekkürlerİkisinden biriyse mecbur Ece. Meva ve meyra birbirine çok benziyor
Meva-NevaTesekkur ederim meva cennetin 7. Ismi diye biliyorum meyra mevaya yakin die istiyorum esim ece istiyo bakalim bende size bi sorayim dedim