Doğuma Hazırlık Ece mi? Meyra mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir tane evladim var adi meva diger meyra ve eve simdi bekledigim kizima dusunuyorum sizce hangisini koymaliyim
Benim de kardeşimle ismim çok benzer olduğu için rahatsız edici o yüzden diyorum benzer koymayın diye. Aslında meyra ismi eceden daha güzel ama başka isimlere baktınız mı güzel isimler var anlamlı, hifa mesela, ece istiyorsanız illa yani –örnek olarak yazıyorum bunu–, iki isimli de güzel olabilir; hifa ece gibi...

Biz 3 kardeşiz isimlerimiz kafiyeli, annem babam dahil tüm sülale hala yanlış sesleniyor bazen.

Bence de Ece hoş bir isim ama bu seferde Meva sönük kalacak onun yanında. Ece bilindik bir isimken Meva sıkça yanlış anlaşılıp yanlış telaffuz edilecek, üstüne Ece kraliçe demekken Meva'nın bir kız çocuğunun hoşuna gidecek tarzda bir anlamı yok. Bence Meva'ya sorun o ne istiyorsa yeni bebeğin ismi öyle konulsun.

Benim de kardeşimle ismim çok benzer olduğu için rahatsız edici o yüzden diyorum benzer koymayın diye. Aslında meyra ismi eceden daha güzel ama başka isimlere baktınız mı güzel isimler var anlamlı, hifa mesela, ece istiyorsanız illa yani –örnek olarak yazıyorum bunu–, iki isimli de güzel olabilir; hifa ece gibi...
Hifa mi hira mi

senin isminde mervemi.mevayıda merveye uydurmak içinmi koymuştunuz. ille uyumlu olmasına gerek varmı. uyumlu olsun derken biraz zorlama gibi oluyo. meva ve meyrada birbirinin aynısı gibi zaten. başka seçenekleriniz yokmu

Geçenlerde bi konu açtım, bdvye açılmadığı için soruma cvp bulamadım öylece kaldı..
Hata ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum..
merakımdan açtım baktım 4 sayfa olmuş konun. bdvdede olsaydı aynı olurdu bence. çünkü aksiyon macera görümce kaynana elti yok :)

senin isminde mervemi.mevayıda merveye uydurmak içinmi koymuştunuz. ille uyumlu olmasına gerek varmı. uyumlu olsun derken biraz zorlama gibi oluyo. meva ve meyrada birbirinin aynısı gibi zaten. başka seçenekleriniz yokmu
Evet esim istedi merve meva uyumlu olsun istedi ece var azra var derin var

Back
X