- 11 Haziran 2017
- 31
- 26
- 3
- 32
- Konu Sahibi Merveungor
Siz olsaniz ne koyardinizHiçbiri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz olsaniz ne koyardinizHiçbiri.
26+1 oldum daha karar veremedim ve kizima hazilik yapmak istiyorumHer iki isimde güzel değil.
İlk kızınıza da anlamı cennet olduğu için tuhaf bir isim koymuşsunuz,isim konusunda acele etmeyin bence.
Benim de kardeşimle ismim çok benzer olduğu için rahatsız edici o yüzden diyorum benzer koymayın diye. Aslında meyra ismi eceden daha güzel ama başka isimlere baktınız mı güzel isimler var anlamlı, hifa mesela, ece istiyorsanız illa yani –örnek olarak yazıyorum bunu–, iki isimli de güzel olabilir; hifa ece gibi...Bir tane evladim var adi meva diger meyra ve eve simdi bekledigim kizima dusunuyorum sizce hangisini koymaliyim
doğrudur cnm valla bdv ekşınlı olunca başka yerlere bakmıyolar ben konunla alakalı bilgim yok valla olsa cvp veririmKat kaloriferlerine bağlanan pelet diye bi maddeyle ısıtan, yeni nesil bi soba türü ama çok umursayan olmadı, hani bdvyi meşgul etmeyim demiştim kendimce..
Hifa mi hira miBenim de kardeşimle ismim çok benzer olduğu için rahatsız edici o yüzden diyorum benzer koymayın diye. Aslında meyra ismi eceden daha güzel ama başka isimlere baktınız mı güzel isimler var anlamlı, hifa mesela, ece istiyorsanız illa yani –örnek olarak yazıyorum bunu–, iki isimli de güzel olabilir; hifa ece gibi...
Can'sındoğrudur cnm valla bdv ekşınlı olunca başka yerlere bakmıyolar ben konunla alakalı bilgim yok valla olsa cvp veririm![]()
Benim için zor konu isim,düşünmek gerek. Daha basit naif isimlerden hoşlanıyorun. Meva,meyra vs kulağıma hoş gelmiyor. Zevk meselesi..Siz olsaniz ne koyardiniz
merakımdan açtım baktım 4 sayfa olmuş konun. bdvdede olsaydı aynı olurdu bence. çünkü aksiyon macera görümce kaynana elti yok :)Geçenlerde bi konu açtım, bdvye açılmadığı için soruma cvp bulamadım öylece kaldı..
Hata ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum..
Evet esim istedi merve meva uyumlu olsun istedi ece var azra var derin varsenin isminde mervemi.mevayıda merveye uydurmak içinmi koymuştunuz. ille uyumlu olmasına gerek varmı. uyumlu olsun derken biraz zorlama gibi oluyo. meva ve meyrada birbirinin aynısı gibi zaten. başka seçenekleriniz yokmu
Aynen zevkler ve renkler tartisilmazBenim için zor konu isim,düşünmek gerek. Daha basit naif isimlerden hoşlanıyorun. Meva,meyra vs kulağıma hoş gelmiyor. Zevk meselesi..
Derin,azra,arya daha hoş bence.Evet esim istedi merve meva uyumlu olsun istedi ece var azra var derin var
Internete yazarsaniz meva ece merya vs isimleri nereden bulgumu anlarsiniz teşekkkürlerböyle isimleri nerden buluyorsunuz meva neva hifa gibi
ece olmasın bence
meyra güzel