Doğuma Hazırlık Ece mi? Meyra mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Internete yazarsaniz meva ece merya vs isimleri nereden bulgumu anlarsiniz teşekkkürler

durup düşünürken 2 harfi birleştirip mi yazıyorsunuz internete?

çocuklara anlamını tam bilmediğin isimleri veriyosun bana interneti kullanmamı söylüyorsun

ben günde 9 saat bilgisayar başındayım

durup düşünürken 2 harfi birleştirip mi yazıyorsunuz internete?

çocuklara anlamını tam bilmediğin isimleri veriyosun bana interneti kullanmamı söylüyorsun

ben günde 9 saat bilgisayar başındayım
Aferin sana 9 saat az geliyo sanirim birazdaha vakit ayirirsaniz daha iyi kullanirsiniz diyecem ama kurani kerimde gecen bi isim ve 9 saat bilgisayar basindayim die ovunecegine ac dini kitap oku cennetulmeva yi duyardiniz uydurma bi isim degil

eski ama güzel isimlr dururken bu tür isimler tuhaf geliyor zeynep hatice gülşen fatma gibi isimlrin suyumu çıktı

Merhabalar. Benimde ikinci gebeligim 21. Haftam. Bitane oglun var adi enes. Kızımızada ece ismini koyacagiz in. Benim oyum ece ye

Aferin sana 9 saat az geliyo sanirim birazdaha vakit ayirirsaniz daha iyi kullanirsiniz diyecem ama kurani kerimde gecen bi isim ve 9 saat bilgisayar basindayim die ovunecegine ac dini kitap oku cennetulmeva yi duyardiniz uydurma bi isim degil

rahatsız insan hem allahın adını alıyorsun ağzına hem de hoşuna gitmeyen yorum yapıldı mı rahatsız oluyorsun

buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olacaksın

ne bekliyordun cennetüulmevadan son harfleri aldın diye seni alkışlayacakmıydık

sadece benim yorumumda değil sen genel olarak olumsuz yorumlara kapalısın

ne istiyosan koy soruda sorma

sana burda yazıyoruz sen maruz kalmayacaksın o çocuklar garip isimleriyle yaşayacaklar koyma diyoruz

Merhabalar. Benimde ikinci gebeligim 21. Haftam. Bitane oglun var adi enes. Kızımızada ece ismini koyacagiz in. Benim oyum ece ye
Ayy ne guzel benim kizimin adi meva meyra ondan istiyorum meyrayi eceyi esim istiyo degisik olsun diyo ya bakalim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin:anneadayı:

rahatsız insan hem allahın adını alıyorsun ağzına hem de hoşuna gitmeyen yorum yapıldı mı rahatsız oluyorsun

buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olacaksın

ne bekliyordun cennetüulmevadan son harfleri aldın diye seni alkışlayacakmıydık

sadece benim yorumumda değil sen genel olarak olumsuz yorumlara kapalısın

ne istiyosan koy soruda sorma

sana burda yazıyoruz sen maruz kalmayacaksın o çocuklar garip isimleriyle yaşayacaklar koyma diyoruz
Garip olan siz siniz daha fazlada size cevap vermiyorum cevap vermemin sebebi size daha laf yetistiremiyecegimden degil hamileyim ve sizin gibi basit insanlari dikkate alip kendimi sinir etmek istemiyorum dahada yorum yapmazsaniz sevinirm

Merhabalar. Benimde ikinci gebeligim 21. Haftam. Bitane oglum var adi enes. Kızımızada ece ismini koyacagiz inş. Benim oyum ece ye

Back
X