ecemel Burun Estetiği Ameliyatı

kar1971

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
182
1
643
merhaba ben estetik yaptırmak için araştırma yapıyorum. Fakat bir yandan da çok korkuyorum. Maddi olarak çok rahat değiliz.Ancak 2500 tl. gibi bir miktarı denkleyebiliyorum. İsim yapmış doktorlar çok pahalı. Diğerleri ise daha kötü olurmu diye düşündürüyor. Fizik ve kişilik olarak çok şükür iyi olduğumu düşünüyorum. 37 yaşındayım. Bu güne dek her , ama abartısız , her aynaya baktığımda gözüme ilk çarpan burnum oldu. Girdiğim bir toplumda , burnum ne yazık ki benden önce girdi. Hareketlerim hep kısıtlandı. Kendimi çirkin hissettim. Çevremdekiler klasik olarak sen bilirsin... Gerek yok falan filan ...diyorlar. Gözlük takamıyorum . İğrenç duruyor. Yazın güneşlendiğimde Burnumun yan kısımları asla bronzlaşmıyor. Çünkü ne yaparsam yapayım güneş ışınları oralara ulaşamıyor. Burnumun yan kısımları beyaz olarak yüzüm bronzlaşıyor. Oh be.. rahatladım. Hiç bu kadar net , rahat dile getirmemiştim. Hep içimde saklamıştım. Çook üzülüyorum. Yaşımda 38 olunca acaba diyorum, bundan sonra burnum güzel olurmu? Yada genel görüntüme ne kadar katkısı olur. Özellikle bir yıl öncesi ameliyat olan ve hiç sorun yaşamayan arkadaşların doktor tavsiyelerini ve olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Hoşçakalın. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlarım.

yazdiklarini okuyunca burnunun gercekten cok büyük oldugunu düsündüm ama fotoda hicte öyle anlattigin gibi durmuyo bence hicte o kadar abartilcak bi burun degil
doktorlar öneriler bölümünde doktorlarin fiyatinin yazdigi bi topic var ordan bakabilirsin istersen, umarim hersey istedigin gibi olur

Benim burnum yan profilden sizinkinden büyük :) Bu kadar takmayın bence.ıyice forumu araştırın bencede. Burnunuza fazla bi işlem gerektiğini sanmıyorum.

Burnunuzu kabus gibi bişey bekliyodum ben ya..hiç öle korkunç bi büyüklüğü yok ama sizi üzüyorsa elbette çaresine bakmalısınız...Bildiğim doktor yok ama bu konularda çok dikkatli olmak gerekiyor.Gittiğiniz hiç bi doktor demez,ee ben arada kötü işler çıkarıyorum ondan fiyat düşük diye:)...
siz en iyisini bulmadan harekete geçmeyin...

bence herhangi bir sağlık sorununuz yoksa burnunuza dokunmayın derim
ben de yazdıklarınızı okuyunca benimki gibi kemerli kocaman bişey bekliyordum ama bence gayet makul bi burnunuz var
herşeyin doğalı en güzelidir derim ama tabiki karar sizin
sağlıkla kalın

burun4.jpg
öyle abartmışsın ki burnunu böyle bişi bekliyordumşakkıdı

hiç ama hiç gerek yok!!!
gayet hoş bir burnunuz var.asla toplumda dikkat çekecek,sizin gerçekten rahatsız olmanıza sebeb olacak bir burun değil,hatta hoş bir burun bence.
operasyon illa yaptırcam dersenizde burun ucunuzu askı yöntemi ile biraz kaldırtabilirsiniz...
doğallıgını bozmamak şarti ile ama bence estetik gerektirmeyen bir burun...
sonuçta en iyi dr a bile gitseniz onunda başarısız olduğu operasyonlar olabiliyor.güzel olacagının garantısı yok.bu konuda bilgi sahibi biriyim ...

Valla ben bu burnu görünce içimden acaba arkadaşın burnu benim gibi olsa ne yapardı diye geçti :) Gerçi benim burnumda öyle çook büyük değil ama bu arkadaşın burnu benimkinin yanında küçük kalıyo :)

Valla ben bu burnu görünce içimden acaba arkadaşın burnu benim gibi olsa ne yapardı diye geçti :) Gerçi benim burnumda öyle çook büyük değil ama bu arkadaşın burnu benimkinin yanında küçük kalıyo :)

bu arkadas burnunu tarif ederken fazla abartmis :umursamaz:
bence sende öyle yapiyosun :oklava: :olmaz:
eminim senin burnunda abarttigin kadar büyük degildir ama ufak tefek bozukluklar bile olsa insani cileden cikariyo o konuda bisi diyemicem :kedi:

burun4.jpg
öyle abartmışsın ki burnunu böyle bişi bekliyordumşakkıdı

ahaha sizin büyük burun anlayışınız bu mu?? böyle düşünürseniz bu ülkede %80 kişi estetik olsun yani..:)))) hem bu kadar yakından çekilmiş burun başka nasıl gözükebilirdi ki bence bu burunda sprun yok nese asıl konuya döneyim;

bana göre de burnunuz gayet hoş..ama sizin mutluuluğunuz sizin düşüceniz herkesten herşeyden önemli..yeterki siz mutlu olun bedeninizle alakalı..o yüzden nasıl arzu ederseniz öyle hareket edersiniz..ameliyat olmaya karar verirseniz de şimdiden bol şanslar ve geçmiş olsunlar ;)

hepinize teşekkür ederim. "Burnum benden önce giriyor " derken psikolojik olarak demek istemiştim. boyut olarak büyük değil hatta küçük sayılabilir. Fakat şekilsiz yamru-yumru geliyor bana.

ecemel merhaba,eger bu kadar kafaya taktıysan bence paranı ıyıce denklestırdıkten sonra ıyı bır doktora gıt derım ben cunku sonradan pısman olmaktan ıyıdır.Su anda tam paranın yetecegı ıcıne sınmeyen bır doktora amelıyat olursan sonradan belkı pişman olabilirsin,parayı bırıktırmen bıraz zaman alsada sabret derım ben cunku sonunda ıstedıgın bir buruna sahip olma yüzden çok daha yüksek.sevgiler...

yazdiklarini okuyunca bende cok buyuk bir burun bekliyordum, inan bana o kadarda abartilacak buyuk bir burun deilmis

sevgili eceemel ablacım abla diyorum sana problem olmazsa yine ben :) muhammed barış diyorum biliyorsunki ona oldum ve gerçekten işinin ehli bence kaydirigubbakcemile5

hepinize teşekkür ederim. Daha iyi düşünüp moral bulmama sebep oluyorsunuz. Neredeyse beni vazgeçireceksiniz yani kızlar...:teselli:

ablacım biz ne dersek diyelim sen bu takıntıyı hep sırtında taşıyacaksın, aynı şeyi yaşıyorum ve biliyorum.o yüzden sana ameliyat olma diye gaz vermiycem, bugün kendinle barışsan ve iyi hissetsen, 1 ay sonra yeniden acaba yaptırsam mı diye düşüneceksin.ben bunları yaşadım hep :) seni mutlu edecekse yaptır gitsin.bedeli takıntılarla geçirilmiş bi ömürden daha ağır olmaz..

(niyeyse üyeligi yepyeni olupta hemen ikinci mesajinda "kesinlikle yusuf can" diyen birini hic gözüm tutmadi resmen reklam yapiyo
tabi bu benim sahsi fikrim )
fstk A CEVABIM-GÜZEL KARDEŞİM REKLAM DEMEDEN ÖNCE BENIM FIKRIMI SORMAN GEREKİRDİ.
3 YILDAN BERI BURUN ÜZERİNE DOKTOR ARAŞTIRIYORUM.
3 YIL SONUNDA GÜVENEBİLECEĞİM DOKTOR BULDUM VE ONA GÜVENDİĞİM İÇİN KESİNLİKLE DR YUSUF CAN DEDİM.
BİR İNSANIN DIGERINI BEGENİP FİKRİNİ SÖLEMESİ DE REKLAMSA EVT REKLAM YAPTIM O ZMN.:
SAYGILARIMLA

Back
X