- 19 Kasım 2009
- 182
- 1
- 643
merhaba ben estetik yaptırmak için araştırma yapıyorum. Fakat bir yandan da çok korkuyorum. Maddi olarak çok rahat değiliz.Ancak 2500 tl. gibi bir miktarı denkleyebiliyorum. İsim yapmış doktorlar çok pahalı. Diğerleri ise daha kötü olurmu diye düşündürüyor. Fizik ve kişilik olarak çok şükür iyi olduğumu düşünüyorum. 37 yaşındayım. Bu güne dek her , ama abartısız , her aynaya baktığımda gözüme ilk çarpan burnum oldu. Girdiğim bir toplumda , burnum ne yazık ki benden önce girdi. Hareketlerim hep kısıtlandı. Kendimi çirkin hissettim. Çevremdekiler klasik olarak sen bilirsin... Gerek yok falan filan ...diyorlar. Gözlük takamıyorum . İğrenç duruyor. Yazın güneşlendiğimde Burnumun yan kısımları asla bronzlaşmıyor. Çünkü ne yaparsam yapayım güneş ışınları oralara ulaşamıyor. Burnumun yan kısımları beyaz olarak yüzüm bronzlaşıyor. Oh be.. rahatladım. Hiç bu kadar net , rahat dile getirmemiştim. Hep içimde saklamıştım. Çook üzülüyorum. Yaşımda 38 olunca acaba diyorum, bundan sonra burnum güzel olurmu? Yada genel görüntüme ne kadar katkısı olur. Özellikle bir yıl öncesi ameliyat olan ve hiç sorun yaşamayan arkadaşların doktor tavsiyelerini ve olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Hoşçakalın. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlarım.