ecemel Burun Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsun önemli olan sizin mutlu olmanız biliyorum o duyguyu hep eksik oluyor bazı şeyler..bu arada ne kadar tuttu ameliyatınız??

kesinlikle kimseye sormana gerek yok bence.. eğerki seni rahatsız ediyorsa ve bu rahatsızlık zamanla gecömiyorsa yaptırmak en normali. genel olarak bwurnu kemerli olanlar,geniş olanlar burnunu beğenmez ama beğeni kriteri sadece bu değil kesinlikle.. önemli olan standart kıstaslar değil kişinin beğenisidir.. bence çok iyi yapmıssın.. simdiden cok cok gecmiş olsun.. umarım her şey cok güzel olur..

kesinlikle kimseye sormana gerek yok bence.. eğerki seni rahatsız ediyorsa ve bu rahatsızlık zamanla gecömiyorsa yaptırmak en normali. genel olarak bwurnu kemerli olanlar,geniş olanlar burnunu beğenmez ama beğeni kriteri sadece bu değil kesinlikle.. önemli olan standart kıstaslar değil kişinin beğenisidir.. bence çok iyi yapmıssın.. simdiden cok cok gecmiş olsun.. umarım her şey cok güzel olur..

evet bende aynen öyle düşünüyordum. konu başlangıcındaki ilk fotolar biraz uzun olduğu için farklı. ameliyat öncesi fotolarım albümde daha gerçeği yansıtmış. ameliyat olduğumu , ameliyat olmayı istediğimi bilenler bile anlamıyor. bende söylemiyorum. o kadar doğal oldu. hafif kaldırıldı. yanlardaki kemikler alındı. ve kavis verildi. şiş olmasına rağmen aynaya daha mutlu bakıyorum. eskiden burnunu beğendim insanlardan daha iyi oldu. derli toplu düzgün bir burun var artık yüzümün ortasında. darısı olmak isteyenlerin başınaopuyorumnanaktan

eskiden alış veriş merkezlerindeki büyük aynalara baktığımda, yada kabinlerde olur ya çift taraflı aynalar, üf yaa.. burnum ne biçim düzgün yapılı değil diye üzülürdüm. geçenlerde alış verişe gittik. fizik olarak yaşıma göre oldukça iyi olduğumu söylerler . aynalara baktıımda artık burnumda güzel olduğu için çoooook mutlu mutlu baktım. Allahım inşallah ileride bir değişiklik olmaz. :lepi:

ameliyat olmak isteyen arkadaşlara tecrübe ile söylüyorum. doğru doktoru seçerek hiç düşünmeden olun.... korkulacak hiç bir şey yok.

canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten

canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten

teşekkürler ama ben ameliyat oldum zaten :)

bugün hala kızıma gittim. sende bir değişiklik var dedi sonra haaa burnunu yaptırmışsın.. çok doğal olmuş dedi. inanın 1 ay olmasına rağmen ben bile alıştım. çok doğal oldu. kaynanam bile beğendi yaa..

ecemelcim yeni resim yuklemiyosun galiba
en son alcili hallerin var?
acayip yoğunum eve uyumaya geliyoruz resmen kızımın okuluda açıldı dersane falan , eşime de mağazada yardım ettim . bilgisayarada format atıldı . inşallah yenileri ekleyeceğim. eeeee ben artık kurtuldum ya o yüzden biraz ağıra alıyorum galiba :1: darısı isteyenlerin başına.kaydirigubbakcemile5

ameliyet olalı bir yıl doldu. günler ne çabuk geçiyor. iyi ki olmuşum. olmak isteyenler korkmasın.:61:

Back
X