- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsun önemli olan sizin mutlu olmanız biliyorum o duyguyu hep eksik oluyor bazı şeyler..bu arada ne kadar tuttu ameliyatınız?
sağol özelden istersen yazarım...
kesinlikle kimseye sormana gerek yok bence.. eğerki seni rahatsız ediyorsa ve bu rahatsızlık zamanla gecömiyorsa yaptırmak en normali. genel olarak bwurnu kemerli olanlar,geniş olanlar burnunu beğenmez ama beğeni kriteri sadece bu değil kesinlikle.. önemli olan standart kıstaslar değil kişinin beğenisidir.. bence çok iyi yapmıssın.. simdiden cok cok gecmiş olsun.. umarım her şey cok güzel olur..
amin inş emelciğim yeni fotolarını bekliyoruz :) a.s.
bence okadar kötü değil abartmışsınız galiba gayet normal bir burun kötü durmuyu
canım sana prof ayhan numanoğlu nu şiddetle tavsiye ederim bir arkadaşımı kız kardeşini ve dayısını ameliyat etmiş gözlrime inanamadım bu kadar doğal ve güzel sanırım fiatı çok uygun şaşkınbakkalda muayenehanesi var muayene ücretsiz zaten
ben burnunuzda bir sorun göremedim, gayet güzel duruyor
Ecemel cok gecmis olsun :) kime ameliyat oldun ve resim ekler misin:) :ecrin_bebek:
acayip yoğunum eve uyumaya geliyoruz resmen kızımın okuluda açıldı dersane falan , eşime de mağazada yardım ettim . bilgisayarada format atıldı . inşallah yenileri ekleyeceğim. eeeee ben artık kurtuldum ya o yüzden biraz ağıra alıyorum galibaecemelcim yeni resim yuklemiyosun galiba
en son alcili hallerin var?