ecemel Burun Estetiği Ameliyatı

ablacım biz ne dersek diyelim sen bu takıntıyı hep sırtında taşıyacaksın, aynı şeyi yaşıyorum ve biliyorum.o yüzden sana ameliyat olma diye gaz vermiycem, bugün kendinle barışsan ve iyi hissetsen, 1 ay sonra yeniden acaba yaptırsam mı diye düşüneceksin.ben bunları yaşadım hep :) seni mutlu edecekse yaptır gitsin.bedeli takıntılarla geçirilmiş bi ömürden daha ağır olmaz..

bedeli takıntılarla geçirilmiş bi ömürden ağır olamaz....bu sözü tuttum.. çok edebi ve destekleyen bir söz olmuş. çook beğendim canım. hepinize teşekkürler

niyeyse üyeligi yepyeni olupta hemen ikinci mesajinda "kesinlikle yusuf can" diyen birini hic gözüm tutmadi resmen reklam yapiyo :oklava:
tabi bu benim sahsi fikrim

Özür dilerim ama Yusuf Hoca'nın bu sitede reklama ihtiyacı yok ki ? Zaten yaptığı işler ortada bu birinci konu, http://www.kadinlarkulubu.com/kk-ka...-burun-bogaz-bas-boyun-cerrahisi-merkezi.html adresinde göreceğiniz üzere sitede reklamına izin verilmiş bir uzman. Ayrıca bire bir tanıştığım ve reklama ihtiyacı olmayan bir uzmandır kendisi.

Ayrıca sağlık açısından bir rahatsızlığınız yok ise kesinlikle estetik operasyon şahsi fikrim olarak önermiyorum.

Arkadaşım burnun anlattığın kadar değilmiş ama önemli olan bizim ne düşündüğümüz değil senin ne hissettiğin. Hayatının geri kalanını özgüvenini kazanmış bir kadın olarak geçirebilecekken kendini kötü hissetmene gerek yok bence.
Çünkü sağlık sorunu demek sadece anatomik yada fizyolojik rahatsızlık demek değil
Psikolojinin bozulması da bir sağlık sorunudur. Bence seni bu kadar etkiliyosa; Aa o kadar da sorunlu değilmiş dedik diye ikna olma. Bilirsin ikna yalnızca geçici süre etkilidir. :enbuyukkk:

Bunu takıntı haline getirmişsin besbelli,bizim iyi yorumlarımız seni nekadar rahatlatsada eğer kafaya takıyorsan iyi bir dr. bulup amliyatını ol ve rahatla.Ben 36 yaşında ameliyat oldum seni anlıyorum benim burnum inanılmaz büyük ve çirkindi şimdi nasıl rahatım insanlarla rahat rahat konuşup ,resim çektirebiliyorum artık.....Keşke bu kadar geç kalmasaymışım.......

sonunda Sadullah Karun la görüştüm. Karar aşamasındayım . Dilerim sonuç iyi olur.

sonunda Sadullah Karun la görüştüm. Karar aşamasındayım . Dilerim sonuç iyi olur.
bana kalırsa burnun gayet güzel görünüyo ama yüzünde nasıl durduğu da önemli,fotolar sadece burna ait olduğu için bi şey diyemicem kendi adıma.ama anlaşılan sen bu operasyonu çok istiyosun ve olunca da çok mutlu olcaksın sanırım. araştır arkadaşım ben de istiyorum ve 2 aydır araştırıyorum.herşey gönlüne göre olsun...

bence çok abartılacak bişey yok burnunuzda ama yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle Sadullah Bey diyorum. Ben kendisine amliyat olalı tam 1 hafta oldu ve çok memnumum doktorumdan her konuda da sizi aydınlatır ve yardımcı olmaya çalışır ve çok alçakgönüllü bir doktor. Ben doktorumu öneririm a.s

çok heyecanlıyım kızlar CUMA günü 13 ağustosta ameliyat oluyorum. İçimde korku ve heyecan var....doktorum sadullah karun..

bence çok abartılacak bişey yok burnunuzda ama yaptırmayı düşünüyosanız kesinlikle Sadullah Bey diyorum. Ben kendisine amliyat olalı tam 1 hafta oldu ve çok memnumum doktorumdan her konuda da sizi aydınlatır ve yardımcı olmaya çalışır ve çok alçakgönüllü bir doktor. Ben doktorumu öneririm a.s

karar vermemde çok etkili oldunuz yıllardır cesaret edemediğim konuda sizin deneyimleriniz bana cesaret verdi. Kadınlar kulubu iyiki var...alkisalkisalkis

çok heyecanlıyım kızlar CUMA günü 13 ağustosta ameliyat oluyorum. İçimde korku ve heyecan var....doktorum sadullah karun..

bu arada hiç korkma canım inan benim kadar ödlek insan sayısı azdır :) ama gözümü kapayıp tekrardan açtığımda herşey bitmişti ve öyle ağrı sızı felan da bende çok az oldu. Umarım senin de sıkıntıların hiç olmaz :)

bu arada hiç korkma canım inan benim kadar ödlek insan sayısı azdır :) ama gözümü kapayıp tekrardan açtığımda herşey bitmişti ve öyle ağrı sızı felan da bende çok az oldu. Umarım senin de sıkıntıların hiç olmaz :)
elimde değil korkuyorum galiba birazda seviniyormuyum ne acayip duygular...

elimde değil korkuyorum galiba birazda seviniyormuyum ne acayip duygular...

Aynı duyguları bende yaşıyorum cnm.Allah yardımcımız olsun valla.Stresli bir durum özellikle de beklemek! :)

Bu arada şimdiden çok geçmiş olsun.İnş. sıkıntısız bir şekilde atlatırsın ameliyatı.Sonucun güzel olması ümidiyle...

Aynı duyguları bende yaşıyorum cnm.Allah yardımcımız olsun valla.Stresli bir durum özellikle de beklemek! :)

Bu arada şimdiden çok geçmiş olsun.İnş. sıkıntısız bir şekilde atlatırsın ameliyatı.Sonucun güzel olması ümidiyle...

sağol canım destek mesajlarınız beni mutlu ediyor.

büyük bi burnunuz yok ama sekil bozuklugu var yüzle birleşen kemik kısmı geniş duruyor çukur yerler var güneş gelmiyor vs.cok facia anlattıgınız gibi bir burnunuz yok ama yine de olmayın demicem olun..insan kafasına taktı mı isterse kuş burnu olsun yine de yaptıracak yani..önemli olan sizin psikolojiniz kendinizi naısl hissettiginiz..cok da anlaşılmıcak bi istek deil zaten burnunuza bi şekil verilse cok güzel olur kücük cünkü..

Bende konuyu okuyunca çok büyük bir burun bekliyordum ama anlattığınız gibi kötü değil. Ama ameliyatla çok daha güzel olabilir. İnşallah istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz.

Back
X