ecemel Burun Estetiği Ameliyatı

bu arada bilmiyorum yazdım mı : eşim dışında kimse bilmiyor. annem, babam, kızım ve kız kardeşim yazlıkta hiç haberleri olmayacak. Ameliyata da ben tek başıma gideceğim. eşim işyerini bırakamıyor. Annem ve babam istemiyorlardı. şok olacaklar. hayırlısıyla güzel olsun . yoksa vay halime..

hepinize teşekkür ediyorum. bu gün neredeyse vaktimin çoğunu burada geçirdim. moral buluyorum. hayırlısıyla zaman geçsede olsam...

Bende vaktimin çoğunu burada geçiriyorum birkaç haftadır ve gerçekten burada olmak insana acayip moral veriyor.En azından benim korkularım bir nebze de olsa azaldı.Bu da iyi bir gelişme tabi... :))

Herkese teşekkürler. :))

ameliyatımı oldum. öncesi ve sonrası olarak albüm ekledim. hergün biraz daha kendime geliyorum.

çooooooook geçmiş olsun cnm işte oldu bitti a.s.

pikolat nasıl çevrendeki insanlar ameliyat olduğunu anlıyor mu ? nasıl tepkiler alıyorsun ? asıl yorumları herhalde okullar açılınca öğrencilerden alacaksın.yaşın zaten küçük ama inan en az 3-5 yaş daha küçüldün yani......

canım evet çok yakınlarım hemen farketi ve çok yakışmış dediler orta derecedeki akrabalarla da iftara davetlerde karşılaşıyoruz sende bir değişiklik var çok güzelleşmişsin diyolar ama anlamıyolar :)

yani bu estetik merakını hiç anlayamıyorum niye bu halinizle mutlu olamıyosunuz yani resimde rahatsız edici bir burun göremedim doğrusu hem şimdi bütün kadınlara bakınca çoğunun burnu aynı ve hiç hoş olmayan bir görüntü bence hiç gerek yok magazin programlarında görüyoruz estetikten sonra ne hale geliyorlar nefesi bile zor alıyorlar

Sizin rahatsiz edici olarak goremediginiz seyden, onu tasiyan kisi demek ki rahatsiz oluyor ? insanlarin kafaya taktigi seylerin neler olmasi gerektigini yorumlayamazsiniz ki.
Kendileriyle barisik kisiler de elbette ki var ama bu estetik meraki degil kisinin kendisini gormek istedigi sey sadece. Ayrica nefesi zor aliyorlar diyorsunuz ama neden cogunlugu olusturan sonucu guzel olan operasyonlari gormuyorsunuz ? Kisinin kendisini mutlu hissetmesi size abest geliyorsa siz yaptirmazsiniz ama lutfen ameliyat olmayi dusunen kisilerin de nefes alamama falan deyip kafalarini karistirmayin. Siz biliyor musunuz estetik ameliyatlarin cogunda solunum yollarindaki problemler halloluyor? Yani keyfi ameliyat olanlar az sayida. Anlamiyorum demissiniz ya bence ugrasmayin da zaten zira beceremezsiniz.

Son düzenleme:
yani bu estetik merakını hiç anlayamıyorum niye bu halinizle mutlu olamıyosunuz yani resimde rahatsız edici bir burun göremedim doğrusu hem şimdi bütün kadınlara bakınca çoğunun burnu aynı ve hiç hoş olmayan bir görüntü bence hiç gerek yok magazin programlarında görüyoruz estetikten sonra ne hale geliyorlar nefesi bile zor alıyorlar

yaşayan bilir hayatım..haline şükret diyelim. Ne mutlu sana..artık tıp ilmi çok ilerledi herkese aynı burnu oturtmuyorlar . ben 39 yaşındayım. Bu kadar yıl bekleme nedenim biraz senin gibi düşünüyordum. Fakat günümüzün nimetlerinden de faydalanmak lazım..niye daha mutlu olmayalım ki ?

Ecemel nasil oldun daha iyisindir insallah :Saruboceq: a.s

sağol canım.... daha iyiyim morluklar azaldı. şişler indi.. ama burnum sürekli akıyor. acaba nezlemi oldum diyorum. tek taraftan nefes alıyorum. yarın gideceğim. sadece tamponlarım çıkmıştı. herhalde yarın o plastik kalıbı çıkaracak. bundan sonraki aşama nedir bilmiyorum.çok daha iyiyim . hatırımı sormanız beni çok mutlu ediyor. bu siteyi ve sizleri bulmasaydı herhalde asla ameliyat olmazdım. teşekkürler...:enbuyukkk:

:))) sinir oldum ya, bandajlar cikarsa sanki daha iyi olurmus gibime geldi, bakalim bekliyoruz :))
tikaniklik, akinti, agri, garip sizlamalar hepsi normal canim merak etme ben de n'oluyo ya demistim dememle gecmesi bir oldu, senin de bugun yarin gecer benim de solunum yollarim daha yeni acildi sayilir ama alismisim agizdan nefes aliyorum :))
evet ya burasi olmasaydi ben hala bekliyo olcaktim belki de ameliyat olmak icin.. herkes cok iyi niyetli ve kimsenin nazari kimseye degmiyo ve elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz bu cok onemli.. :enbuyukkk:
cok sukrediyorum insallah darisi olmayi dusunenlere, biz atlattik olumunekankayizsmile

:))) sinir oldum ya, bandajlar cikarsa sanki daha iyi olurmus gibime geldi, bakalim bekliyoruz :))
tikaniklik, akinti, agri, garip sizlamalar hepsi normal canim merak etme ben de n'oluyo ya demistim dememle gecmesi bir oldu, senin de bugun yarin gecer benim de solunum yollarim daha yeni acildi sayilir ama alismisim agizdan nefes aliyorum :))
evet ya burasi olmasaydi ben hala bekliyo olcaktim belki de ameliyat olmak icin.. herkes cok iyi niyetli ve kimsenin nazari kimseye degmiyo ve elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz bu cok onemli.. :enbuyukkk:
cok sukrediyorum insallah darisi olmayi dusunenlere, biz atlattik olumunekankayizsmile

evet aynen öyle. ben yaklaşık 1 yıl takip ettim. hatta ameliyat olan arkadaşların öncesi ve sonrası diye dosya açtım bilgisayarıma. fotolarını kayıt ettim kim hangi doktora ameliyat olmuş üzerine notlar aldım. bayyaaaa geniş araştırma ve takipler yaptım lülülülülülü .böyle karar verdim. iyide oldu. bazen konuları ve kişileri takip etmek zor oluyordu. iyileşince çok detaylı aşamaları anlatan bir konu açacağım inşallah. benim yaşadığım zorlukları insanlar yaşamasın istiyorum.bilgiye daha kolay ulaşılsın. kendine iyi bak canım. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X