ecemula Burun Estetiği Ameliyatı

mrb canım ben de burun estetiği olmak isteyen ama henüz cesaret edememiş biriyim senin burnun çok güzel olmuş maşallah
doktorun kim acaba?

merhaba çok teşekkür ederim beyendiğine sevindim cnm doktorum Op. Dr. Muhammet Dilber kbbci
sonradan sorun çıkmasından çok korktuğum için kbbci olmasını istedim şuana kadar hiçbir sıkıntım olmadı inşallahta olmaz cnm

medineleynanur kardeşim sana sesleniyorum özel mesaj hakkım yok malesef cevap yazamıyorum inşallah burayı okursun
öncelikle geçmiş olsun sakın ümidini kaybetme canım mutlaka herşey yoluna girer:) ben zaten ilgisine tav oldum yoksa fazla tanıdığım yoktu ameliyat olan
kalma problemini çözersin zaten doktora iletirsin yardımcı olur herşey istediğin gibi olur inşallah görüşmek üzere..

pesimisst sanırım çekimden kaynaklanıyor yakın çekim olmuş oyüzden çok farklı çıkmışım başka resim vardır muhakkak isterim yakın zamanda
bende başka resim yok çünkü resim çektirmiyordum fazla olanları da silmişim tekrar bakayım belki çıkar

tsk ederim canim, demin dru aradim, cok mutluyum, iki arkadas gidecez insallah, sadece esimi ikna etmek kaldi,. cok korkuyor da, 3uncu ameliyatim olacagi icin
.

canım ilk önce maşallah demek istiorum sana çook güzelsin..Ameliyat öncesi burnun da pohotoshopla oynanmış gibi geldi bana biraz.. çünkü sonraki resimler harika..Ben doktorunun nerde olduğunu öğrenmek istiyorum hangi hastanede ameliyat oldun ve nekadara.

medine iyi yapmışsın iki arkadaş derken odamı düşünüyo yoksa yanında yoldaşmı:)

elayamber teşekkür ederim cnm:) yakın çekim olduğu için öyle görünüyo gerçekten ama eski resimleri çektiği anda gösterdi aynen böyleydi
pohotshopla oynanması mümkün değil yani dediğim gibi yakın çekim olduğu içindir aşka resim varsa söylerim bi ara doktora gönderir

bana da photoshop varmış gibi geldi hepimiz yakın çekim yapıyoruz ancak böyle değil kusura bakma ama çok garip görünüyor :97:

Son düzenleme:
ben sizin için yani ameliyat olcaklar için burda uğraşıyorum çünkü onları benden daha iyi anlıycak biri olamaz o süreçte başımda saç kalmadı şuan tedavi
oluyorurum bu kaçıncı arkadaşlar suçlanmayı haketmiyorum ben istemesseniz kaldırcam cvpta yazmıycam ben kendimi göstermeye.....! meraklıda değilim

Son düzenleme:
ben acıbademde olmuştum ozamanki fiyat 5bindi biraz indirttim şimdiki fiyatları bilmiyorum 3 hastaneyle anlaşması vardı ozaman fiyatta değişiyo ona göre
ofiside değişti bahçelievler metroport residencete önceden bakırköydeydi

tamda sonuncu resme gelmiştim özele aldın:)maşallah çok yakışmış burnun ben çok beğendim.sende ayrı bir güzelsin zaten.ama ben eski burnunu çok merak ettim gerçekten.görmek isterdim(

herkes aynı amaçla koyuyordur heralde ama düşüncelerimizi söylüyoruz buna açık olmalısın bence..fotoğraf paylaşımı elbette faydalı oluyor ancak kişi takıldığı şeyleri sormadığı takdirde hiçbir faydası olmaz emin ol....

helen tabiki açıka söyleyebilirsin herşeyi ama suçlayıcı bi şekilde değil lütfen üzülüyorum gerçekten burada mutluluğumu paylaşmaya geldim acaba yakışmış mı diye yoksa kötümü olmuş diye bunları başkalarının gözünden öğrenmeye geldim ama çok olay oldu artık eski resimleri kaldırdım rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…