ecemula Burun Estetiği Ameliyatı

bencede sen eski resimleri koyma çünkü bu yeni halin harika.maşallah.ne kadar değişmişsin ya.benimkide böyle güzel olucak inşallah:)

jelyb inşallah seninkide güzel olur sen ameliyat oldunmu yoksa ne zaman olcaksın

ecemulacım burnun harika muhteşemm daha ne diyebilirim bilmiyorum :) yalnız ben eski halini göremedim silmişsin sanırım. ama merak ettim açıkcası

ecemulacım burnun harika muhteşemm daha ne diyebilirim bilmiyorum :) yalnız ben eski halini göremedim silmişsin sanırım. ama merak ettim açıkcası

sağol canım:) sildiğim fotoları tekrar koymam artık ama başka bulursam koyarım yakın zamanda

amacım üzmek değildi hem suçlayıcı bir ifade kullanmadım... seni canlı bir şekilde görmedim ki nerden bilebilirim bana garip geldi ve gördüğümü yorumladım o kadar hem sen photoshop yok bu benim dedikten sonra sorun yok canım değişim süper olmuş diyen birçok arkadaş var ki bunlardan biri de benim ancak bana çok çok farklı geldi bende bunu dile getirdim yoksa bizi kandırıyorsun hiç inandırıcı değil demedim kesin ifadeler kullanmadım...insan bu zor süreçten sonra değsin istiyor ve haklı olarak bunu başkalarından duymak istiyor ve kimi belki bizim şiştir deyip geçiştirdiğimiz kusurlara objektif bir şekilde bakıyor (tabi şiştir diyen ve çok sorunlu burunlara bile muhteşem ben kusur göremedim diyenlerde var onlara şaşıyorum gerçekten ) belki halledebilinecek bir kusuru vakit geçmeden düzeltmesine faydalı oluyor...

Son düzenleme:
Keske silmeseydin ecemula. Gördugum en basarili ameliyat seninki idi:) Ablama da gösterecektim ama silmissin.
Her neyse, cok güzel bir buruna kavusmussun!!! Gözlerin ve dudaklarin cok güzelmis zaten, burnunu yaptirinca ACAYIP güzel olmussun:) mükemmel diye buna denir. Kiskandim vallah

Ecemula, sen cok guzel bir kizsin canim, burunun seni cok degistirmis, iyiki yaptirmisssin canim, dun sormustun ya cevapliyayim guzelim, evet biz iki arkadas Hollandadan Turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz, hemde senin doktorun, Muhammet Dilbere, dun konustum dedim ya, kismet se kasimin ortasinda gelmeyi dusunuyoruz, ikimizde burda ameliyat olup husrana ugradik, senin resimlerini gordukten sonra, doktorunu aradim canim, ve anlastik, sadece esimin onayini tam alamadim, insallah biz iki arkadas da senin gibi findik bir buruna kavusuruz,. sen hic uzme kendini,. herseyin guzeline laiksin canim , ve coooooook guzelsin masallah!!

ilk albümde photoshop var bence, hatta 2. fotoda zoom yaptım oynarken kayma yapmış gibi duruyor burun bi yana toplanmış ,bunuda photoshop kullanan biri olarak söylüyorum,bana öyle geldi yanılıyorda olabilirim tabiki

kelebek kiss çok komiksin gerçekten diğer eski fotomada olmamış bu burun demenden de belli ne amaçla geldiğin olumsuz yorum yapcaksan doğru düzgün yap yeni fotoma yaz bakalım nasıl olmuşum

kelebek kiss çok komiksin gerçekten diğer eski fotomada olmamış bu burun demenden de belli ne amaçla geldiğin olumsuz yorum yapcaksan doğru düzgün yap yeni fotoma yaz bakalım nasıl olmuşum

Canım benim ordaki olmamış kelimesi, olmamış bu photoshop manasındaydı bunuda anlamıyorsan,neyse burdaki hiçkimse öyle her önüne gelen doktorada tuzla koşmaz benden söylemesi,reklam için farklı yollara başvurulmasını tavsiye ederim

peki ozaman hepsi öyle olsun cicim senimi kırcam:)

slm elayamber eski resimlerden bi kaç tane buldum ekledim bakabilirsin

Senin burnunu gördükten sonra içim daha rahat etti. Ben de bu cumartesi ameliyat oluyorum Muhammet beye bakalım nasıl olacak...

ceymey benim ağrım olmadı hiç hatırlamıyorum zaten sürekli ilaç almak zorundasın onun etkisi oluyor, inşallah herşey istediğin gibi olur sakın habersiz bırakma beni merak ederim çok:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…