ecenin dukanla zayıflama serüveni

dukanece

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
4
1
16
Edirne
herkese merhabaa..
gecenin bu vaktinde kendime günlük açtım dukanla 15 gün geçirdim ve istediğim kiloaya ulaşana kadar bu diyeti bırakmayı düşünmüyorum
öncelikle kendimden bahsedeyim 31 yaşındayım ve 75 kiloyla dukana başladım boyum 160 şu anda 69 kiloyum baya iyi bi başlangıç aslında
az çok okumuşsunuzdur dukan diyetini protein ağırlıklı bir diyet atak seyir güçlendirme ve koruma diye 4 bölümden oluşuyor. hayatım boyunca hep kilolarla savaştığım için artık bu gidişata bi son vermek için dukan diyetine başladım. dukan bey nerdeyse garanti veriyor her evreyi eksiksiz uygularsanız bir daha kilo alıp vermek tarih olucak diye. zaten ben hatamı orda anladım diyete başlıyorum 5 kilo filan veriyorum sonra bırakıyorum yoyo etkisi hooop kilolar eskisinden daha fazla yapışıyo üstüme. bu gidişata bir son vermek için dukanla bir yolculuğa başladım ve şu an her şey mükemmel gidiyor. 5 gün atak yaptım sonra seyire geçtim.
seyir evresinde bir gün saf protein bir gün protein artı sebze
gün gün yeyip içtiklerimi yazıcam marta kadar 60 kgyu görmem gerek. gerçi dukan amcam testte bana 62.9 dedi ama ben yine de şansımı zorluycam. en son lisede mi 60tım :) hele 59 58 filan olsaaammmm deymeyin keyfimeeee. ama önce 60 bi olayım
dukancılarrrrrrr beni burda yalnız bırakmayın arada uğrayın günlüğümeeeeee

slm ece :) tebrik ederim 15 günde 6 kg vermişsin :)
neden ayrı bi sayfa açtın dukan diyeti deneyimlerimiz sayfasındada paylaşabilirdin??
ben 25 günde 5.5 kg verebildim:) doğumdan sonra 6 lı sayıları hiç göremiyceğimi sanmıştım ama...
75 kg ile başladığım diyette şuan 69,5 kg geliyorum :) bu beni çok mutlu ediyo anlatılmaz bi duygu :)

yeni gördüm dediğin sayfayı ama olsun burdan da devam ederim bi problem olur mu ki ?
ben sadece kendime özgü kendi yeyip içtiklerimi paylaştığım bir alan olsun istiyorum. şimdi orda yabancılık çekerim kaç sayfa olmuş :)
bu sabah dukan ekmeği yaptım kendime 8 kaşık yulaf kepeği 1 bardak süt 2 kaşık mısır nişastası 1 kabartma tozu 2 yumurta kattım kardım verdim fırına. güzel olmuştu kek kalıbına koydum kek gibi görünüyordu. toplam 20 dilim var ama ben 7 dilim yedim. 5 dilimi geçmemem gerekiyordu daha da yerdim de hemen buzluğa attım yemeyim diye bir yumurta ve peynir yedim yaklaşık 100 gr ayyy ne çok yemişim dimi
ama bu sabah 68.4 kg olmuşum çok güzel bir duygu kilo verdikçe hevesleniyorum diyetime daha bi sevinçle sarılıyorum.
bugün protein günümdeyim ayyy protein gününde mısır nişastası var mıydı ki

Ben bu diyete 75 ,ile başladım 02/11/2012 de şu an 62 kiloyum şimdilik iyi gidiyor

günaydın
sabah 6 da uyandık 8 de kahvaltımı yaptım
kahvaltımda 5 dilim dünkü yaptığım ekmeği tost makinasında kızartıp sütüne light labne sürdüm bi tane de rafadan yumurta
bu sabah 68.5 çıktım yaaa kilo verememişim
dünkü 2 dilim ekmekten olsa gerek
dün öğlen 4 e doğru yedim yemeğimi dışardaydım yemek yiyemedim eve geldiğimde çok açtım hemen light peynir ve haşlanmış yumurta atıştırdım ve tavuk soteledim bol acılı üstüne de sarımsaklı yoğurt akşama da aynısını yaptım
valla bu dukan diyeti ocağıma incir ağacı dikecek ama yaza kadar sabredicem artık napalım
yeter ki zayıflayım yeter ki verdiğim kiloyu almayım da. sonuçta diyetisyene de çok gittim ama bi faydasını göremedim
hiç olmazsa et yiyorum . ömrüm boyunca kurban bayramları haricinde bu kadar et süt yumurta yememişimdir heralde
az kaldı gidecek bu kilolar.
bi yandan da düşünüyorum acaba sigarayı da bıraksaydım diye. dukana başladığımdan beri içesim yok ama atıştıramadığımdan sigaraya sarılıyorum. yemeğin yerine sigarayı koyuyorum ve büyük bi risk alıyorum. ve içtiğim sigara 1 tl zamlanmış. kendime güvensem bırakınca kilo almıycamı bilsem şu anda bırakırım son paketim bitsin deniycem bakalım

Bende basliycam en yakin zamanda

merhaba bende yarın dukana başlıyorum hamilelik öncesi yapmıştım ve güzel kilo vermiştim şimdi kızım 13 aylık bende ne yediğimi yazarım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…