Merhaba ordaki doktor bir rapor yazıyor bilgi de veriyor ama yine de raporu kendi doktorunun degerlendirmesi gerekir
SAfsa canım film bitince ben filmi çeken doktora sormuştum bir şey var mı diye. O anda sen de sorabilirsin tüplerin açık mı değil mi ya da başak bir şey var mı söyler. Benim tüplerim açıkmış ama küçük bir polip varmış mesela
Hee ii o zaman bende sorarim canim. Amannn ne sorunlu varliklariniz tupuydu polipiydi bitmiyorlar ya. Polip ne onuda simdi duydum.
of ben de bıktım bu işlerden elaleme özeniyorum vallapolip de et parçası et beni gibi bir şeymiş. Doktor öyle demişti :'(
Hiç korkma canim. Bende orda çektirdim bildigin rutin alttan muayene gibiydi. Ordan kalkana kadar titredim hatta korkudan ama cok guler yüzlü bir bayan yardimci oluyor zaten o rahatlatıyor insaniMerhaba kızlar bende şimdi echomardan randevu aldım 4 ocak için daha önce çapa hastanesine gittim akintidan dolayı sıvıyı veremiyorum dedi. Echomara sordum rahim filminin akintiyla alakası yok dedi. Herşeye dayanirimda o sıvının acısını çok merak ediyorum gerçi echomardaki yorumlar hep olumlu gerçekten acimiyormu kızlar
Bizdede morfoloji vardi canim. Benim 1 sene olmadi. Hsgden sonra hic korunmadim o sayedede hamile kaldim.Benim esimde azosperm var canim keşke bende doğal yolla kalabilsem hayırlı olsun bebisin Allah im kucağına almayı nasip etsin
Bugün ekomar da hsg çektirdim ve tuplerde birinde genişleme varmış daha dr gostermedim Ne oluyo bu durumda bilen varmı(
Merhaba canm. Ben kasım ayında çektirmiştim. Hiç stres yapma. Echomarda çektirmeyi düşünüyorsan eğer ekip ve doktoru mükemmel. Çok iyiler canın hiç yanmıyor. Makine son sistem. Fiyatı 500 küsürdü biz anlaşmalı tüp bebek hastanem tarafından yönlendirilmiştik 480 vermiştik. eğer pahalı diyorsan şöylede yapabilrsin. Son sistem makine kullanan başka yer varmı onu araştırabilirsin. C kollu makine adı. Bunu kullanan yer ve daha uygun fiyatta belki bulursun.arkadaşlar merhaba,
Bizde 2 yıldır çocuk istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim oldu. Doktoruma hsg çektirmek istediğimi söyledim. Çektir dedi nerde çektirsem daha iyi olur dediğimde ise echomar ı tavsiye etti. Gelecek ay adet bitiminin 3 günü içerisinde çektirmem gerekiyormuş. Sizler yakın zamanda çektirmişsiniz yardımcı olabilir misiniz nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Fiyatlar ne durumda? Bilgilendirebilirseniz çoook sevinirim. Rabbim tüm isteyene sağlıklı hayırlı evlat versin aratmasın
Gerçekten çok çook teşekkür ederim bilgi verdiğin için.. Fiyat piyasa ortalamasının az üstü sanırım ama o kadar fark sorun değil işini iyi yapan bir yer olması daha önemli sanırım.. Sormak istediğim bir iki şey daha vardı yardımcı olabilirsen.. süreç nasıl oluyor arayıp randevumu alıyorsun önceden muayene ya da herhangi bir tahlil yapıyorlar mı? Adet olduktan sonra mı arıyorsun sonuçta tam günü belli olmayabiliyor. Sende bir sorun çıkmışmıydı filmde?Merhaba canm. Ben kasım ayında çektirmiştim. Hiç stres yapma. Echomarda çektirmeyi düşünüyorsan eğer ekip ve doktoru mükemmel. Çok iyiler canın hiç yanmıyor. Makine son sistem. Fiyatı 500 küsürdü biz anlaşmalı tüp bebek hastanem tarafından yönlendirilmiştik 480 vermiştik. eğer pahalı diyorsan şöylede yapabilrsin. Son sistem makine kullanan başka yer varmı onu araştırabilirsin. C kollu makine adı. Bunu kullanan yer ve daha uygun fiyatta belki bulursun.
Canım arayıp randevu al direkt. Ben hemen ertesi günüme almıştım sıkıntı olmamıştı. Ben adetimin 7.günü gitmiştim. Önceden muayneye gerek yok gidiyosun seni odaya alıp giydiriyorlar sonrada muayne odasına alınıyorsun. Adetinin kaçıncı günü olduğunu geçirdiğin ameliyat kürtaj falan varmı onu soruyorlar. Çıktıktan yarım saat sonrada sonucu veriyorlar zaten eline film şeklinde orada 4 farklı açıdan çekilmiş rahminin görüntüsü var. Sadece ilaç verilirken belinde hafif bir ağırlık hissediyorsun ama çok çok hafif. Hatta ben doktora ilacı gönderdiniz galiba demiştim oda evet dedi. Sende karşında ekran var orafa görüyorsun ilacın rahime dağılışını fala. Doktor ilacı verdikten sonra söylüyor zaten problem olup olmadığını. Bende şükür bir sorun çıkmadı. hiç sıkıntı yapma valla bak.Gerçekten çok çook teşekkür ederim bilgi verdiğin için.. Fiyat piyasa ortalamasının az üstü sanırım ama o kadar fark sorun değil işini iyi yapan bir yer olması daha önemli sanırım.. Sormak istediğim bir iki şey daha vardı yardımcı olabilirsen.. süreç nasıl oluyor arayıp randevumu alıyorsun önceden muayene ya da herhangi bir tahlil yapıyorlar mı? Adet olduktan sonra mı arıyorsun sonuçta tam günü belli olmayabiliyor. Sende bir sorun çıkmışmıydı filmde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?