- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Burdaki yorumlar ve en çok da senin desteğinle içim baya rahatladı canım çok teşekkür ederim. Allah gönlğne göre versin en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat.. bende kararımı verdim eşimlede konuştum bayramdan sonra adet olcam bitince gidicem inşallah. Hayırlısı bakalım hakkımızdaCanım arayıp randevu al direkt. Ben hemen ertesi günüme almıştım sıkıntı olmamıştı. Ben adetimin 7.günü gitmiştim. Önceden muayneye gerek yok gidiyosun seni odaya alıp giydiriyorlar sonrada muayne odasına alınıyorsun. Adetinin kaçıncı günü olduğunu geçirdiğin ameliyat kürtaj falan varmı onu soruyorlar. Çıktıktan yarım saat sonrada sonucu veriyorlar zaten eline film şeklinde orada 4 farklı açıdan çekilmiş rahminin görüntüsü var. Sadece ilaç verilirken belinde hafif bir ağırlık hissediyorsun ama çok çok hafif. Hatta ben doktora ilacı gönderdiniz galiba demiştim oda evet dedi. Sende karşında ekran var orafa görüyorsun ilacın rahime dağılışını fala. Doktor ilacı verdikten sonra söylüyor zaten problem olup olmadığını. Bende şükür bir sorun çıkmadı. hiç sıkıntı yapma valla bak.
İnşallah sende kucağını doldurursun canm benim. Zor süreç ama her süreci ayrı heyecanlı. SevgilerBurdaki yorumlar ve en çok da senin desteğinle içim baya rahatladı canım çok teşekkür ederim. Allah gönlğne göre versin en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat.. bende kararımı verdim eşimlede konuştum bayramdan sonra adet olcam bitince gidicem inşallah. Hayırlısı bakalım hakkımızda
Ben yaptırdıktan sonra sordum notmal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi havuz denize girmekte bi sakınca yok dediler ama siz yaptırdığınız yere yine bi sorunKızlar bişey sormak istiyorum benim hesabıma göre önümüzdeki ay adet olduktan sonra hsg çektireceğim ve 1 hafta sonra da tatile gideceğim. Aradığımda randevu alırken soracağım ama sizin bilginiz varmı 1 hafta sonra denize gireceğim için enfeksiyon kapma gibi bi durum yaşanır mı? Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim yorum için, ben echomar da yaptırmayı düşünüyorum bir değişiklik olmazsa.. dediğiniz gibi derlerse bana da çok iyi olur tabi 1 ay daha sarkmamış olur.. hayırlısı bakalımBen yaptırdıktan sonra sordum notmal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi havuz denize girmekte bi sakınca yok dediler ama siz yaptırdığınız yere yine bi sorun
Bende randevu aldım ctesi çektireceğim inşallah.. sizde varmıydı bir sorun bebek oldu mu hsg den sonra1 sene oldu şişli echomarda rahim filmi cektireli korka korka titreye titreye gitmistim ama kesinlikle aci hissetmedim cok rahatti gitmeyi dusunenlere tavsiye ederim 450 tl ye yaptirmistim. Hepinize saglikli gunler :)
Hayirlisi canm insaallah guzel sonuclar alirsin. Ben tup bebek yaptirmak icin hsg cektirdim hicbir sorun yoktu suanda bebegim yokBende randevu aldım ctesi çektireceğim inşallah.. sizde varmıydı bir sorun bebek oldu mu hsg den sonra
Herşeyin hayırlısı hakkımızda.. Allah tüm isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin en yakın zamanda..Hayirlisi canm insaallah guzel sonuclar alirsin. Ben tup bebek yaptirmak icin hsg cektirdim hicbir sorun yoktu suanda bebegim yok
Aminnn canimmm aminnHerşeyin hayırlısı hakkımızda.. Allah tüm isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin en yakın zamanda..
Bittiginden emin olunca gitmeniz gerekir arayıp bilgi alın bu konuda görünt7leme merkezinde.Arkadaşlar benim adetim 7 gün sürüyor. Sonrada 2 gün kahverengi akıntı oluyor. 11 veya 12. Gün gitsem çekinmeye olmazmı ?
Teşekkür ederimBittiginden emin olunca gitmeniz gerekir arayıp bilgi alın bu konuda görünt7leme merkezinde.
Rica ederim yanlıs hatırlamıyorsam adetin 10. Gününe kadar cekiyorlar bende subat ayında cekildim 3 ay icinde hamile kaldim onun etkisinden mi bilmemTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?