EchoMAR görüntüleme merkezinde rahim filmi çektirenler yorumlarını bekliyorum.

Burdaki yorumlar ve en çok da senin desteğinle içim baya rahatladı canım çok teşekkür ederim. Allah gönlğne göre versin en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat.. bende kararımı verdim eşimlede konuştum bayramdan sonra adet olcam bitince gidicem inşallah. Hayırlısı bakalım hakkımızda

İnşallah sende kucağını doldurursun canm benim. Zor süreç ama her süreci ayrı heyecanlı. Sevgiler

Ben encomarda çektirdim kesinlikle tavsiye ederim acısız ve sıkıntısız. Kolposkopi yapılırken kısmı felç gibi bişi geçirmiş biri olarak söylüyorum kendimi nasıl kastıysam elim ayağım yüzüm her yerim uyuştu öylece kaldım konuşamadım bile hiç öyle olamamıştım hayatımda. Rahim filmi hiç korktuğum gibi olmadı son teknoloji kullandıkları için tabii parayı veren düdüğü çalar kuralı burası için de geçerli.

Valla kızlar benim transferim bile anestezi ile olmuştu anotomik olarak rahim darlığım ve rahmim normalden yukarda kataterden önce spkulum bile canımı çok acıtıyo normalde ama ECHOMAR bu konuda muhteşem bir merkez titreyerek gittim korka korka anestezili istedim kormayın dediler ve gercektende dr ve hemşireler çok tatlı güler yüzlü çok rahatlatıyorlar ve hiç ağrısız sızısız işim bitti hiç bir kanama sancı yaşamadım ben anestezi almadan çektirebildiysem bence herkes yapar aşırı panik bi insanım özellikle o bölgede yapılan işlemlerde ama echomarda hiç bişey hissetmedim hemende sonucumu aldım echomar çalışanlarına güvendiğim için çok mutluyum iyki orayı tercih etmişim herkese tavsiye ederm kabus gibi bişeydi benim için rahim filmi ama 1 numara her konuda echomar benim için

Kızlar bişey sormak istiyorum benim hesabıma göre önümüzdeki ay adet olduktan sonra hsg çektireceğim ve 1 hafta sonra da tatile gideceğim. Aradığımda randevu alırken soracağım ama sizin bilginiz varmı 1 hafta sonra denize gireceğim için enfeksiyon kapma gibi bi durum yaşanır mı? Bilgisi olan var mı?

Ben yaptırdıktan sonra sordum notmal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi havuz denize girmekte bi sakınca yok dediler ama siz yaptırdığınız yere yine bi sorun

Ben yaptırdıktan sonra sordum notmal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi havuz denize girmekte bi sakınca yok dediler ama siz yaptırdığınız yere yine bi sorun
Teşekkür ederim yorum için, ben echomar da yaptırmayı düşünüyorum bir değişiklik olmazsa.. dediğiniz gibi derlerse bana da çok iyi olur tabi 1 ay daha sarkmamış olur.. hayırlısı bakalım

1 sene oldu şişli echomarda rahim filmi cektireli korka korka titreye titreye gitmistim ama kesinlikle aci hissetmedim cok rahatti gitmeyi dusunenlere tavsiye ederim 450 tl ye yaptirmistim. Hepinize saglikli gunler :)

1 sene oldu şişli echomarda rahim filmi cektireli korka korka titreye titreye gitmistim ama kesinlikle aci hissetmedim cok rahatti gitmeyi dusunenlere tavsiye ederim 450 tl ye yaptirmistim. Hepinize saglikli gunler :)
Bende randevu aldım ctesi çektireceğim inşallah.. sizde varmıydı bir sorun bebek oldu mu hsg den sonra

Bugün tüm olaylara rağmen hsg randevuma geç de olsa gittim arkadaşlar filmi çektirdim. Echomarda ilgi çok güzel sabah biz çalışıyoruz diye arayıp bilgi verdiler 1 saat geç gitmeme rağmen işlemi yaptılar.. ben sıvı verildikten sonra adet ağrısının biraz daha şiddetli olanı şeklinde bir ağrım oldu dayanılmayacak gibi değildi anestezilik bir durum değildi yani.. film bittiğinde bilgi almak istediğimi söyledim Cevat hoca ya ilettiler hemen danışmayı aradı benimle görüştü bilgi verdi. Herhangi bir sorun yokmuş.. en azından bu olasılıkda kafamdan gitmiş oldu

Merhaba az önce hsg çekildim.ve hemen deneyimlerimi yazmak istedim. Öncelikle beni oldukca endiselendiren bir dueum oldu fakat arastirdiktan ve buradaki bircok kisinin deneyimlerinden yola cikarak echomar şişli den randevu aldim. Adet oldugunuz gunden itibaren 6-10. Gunler arasinda cekim yapiyorlar. Ve sonucu 10 dakika icerisinde alip ckiyorsunuz Acı ya da bir agri kesinlikle yok. 5 dk suren bir islem. Herkes oldukca ilgili alakali. Ucreti ise 500 tl. Anestezi ye hic gerek yok inanin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkese gecmis olsun.

Ağrısız ve sorunsuz. Bende yaklışık iki ay önce cevat beye çektirdim.. Hiç korkmayın

Arkadaşlar benim adetim 7 gün sürüyor. Sonrada 2 gün kahverengi akıntı oluyor. 11 veya 12. Gün gitsem çekinmeye olmazmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…