EchoMAR görüntüleme merkezinde rahim filmi çektirenler yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar benim adetim 7 gün sürüyor. Sonrada 2 gün kahverengi akıntı oluyor. 11 veya 12. Gün gitsem çekinmeye olmazmı ?
kahverengi akıntı olurken de çekilebiliyor ben reglimin 3. gününde çekilmiştim tabi farklı bir yerde. bunun için randevu alırken sormanızda fayda var bence

Merhaba arkadasim, echomar i aradiginda adet tarihini soruyorlar baslangic bitis ve randevu tarihini onlar belirliyor. Bence ararsan daha iyi olur.

Kızlar Cumartesi rahim filmi çekincem echomarda. Oraya nasıl gidiliyor? Metro ile Şişli Mecidiyeköy durağında inince ordan nereye doğru yürüycem?

Kızlar Cumartesi rahim filmi çekincem echomarda. Oraya nasıl gidiliyor? Metro ile Şişli Mecidiyeköy durağında inince ordan nereye doğru yürüycem?

Canim cevahirin onünden asagi dogru devam edeceksin. Sol da bir hotel var oradan sola sapınca echomar sağında göreceksin.

Canim cevahirin onünden asagi dogru devam edeceksin. Sol da bir hotel var oradan sola sapınca echomar sağında göreceksin.
Sağol canım banada teldeki bayan namlı market var dedi. O sokağa gir dedi. Peki metrodan inince hangi istikamete doğru yürüyeceğim cevHirin önüne çıkmak için? Oralar Karışık biraz sanki

sisli echomar'da mukemmel hizmet aldigini ifade eden arkadaslar ya iyi saatlerine denk gelmis ya da hayatlarinda hic ozel hastaneye gitmemisler. ilgili merkezde hsg cektirdim aci sizi agri vs evet yok ama coooook eksiklik var... istemediginiz kadar amatörlük var... o gun yasadiklarim tam bir kabus. gidin bir hastanede alin anestezinizi, daha uygun fiyata paşalar gibi yaptirin kafaniz rahat olsun.

sisli echomar'da mukemmel hizmet aldigini ifade eden arkadaslar ya iyi saatlerine denk gelmis ya da hayatlarinda hic ozel hastaneye gitmemisler. ilgili merkezde hsg cektirdim aci sizi agri vs evet yok ama coooook eksiklik var... istemediginiz kadar amatörlük var... o gun yasadiklarim tam bir kabus. gidin bir hastanede alin anestezinizi, daha uygun fiyata paşalar gibi yaptirin kafaniz rahat olsun.
Valla canim cok sukur ozel hastanede gorduk dogumda yaptim ameliyatda oldum. Echomardanda gayet memnun kaldim
Bi amatorlukde goremedim ben film cektirdim o ay hamile kaldm simdi 5 aylik kizimla mutlu mesut yasiyoruz
Echomara gittigimede hic pisman degilim
O senin sanssizligin olmus olabilir

Valla canim cok sukur ozel hastanede gorduk dogumda yaptim ameliyatda oldum. Echomardanda gayet memnun kaldim
Bi amatorlukde goremedim ben film cektirdim o ay hamile kaldm simdi 5 aylik kizimla mutlu mesut yasiyoruz
herkes ayni deneyimi yasayacak diye bir kaide yok. sans ya da sanssizlik bu kritere bagli degil. allah yavrunuzu gule gule buyutmek nasip etsin sevgiler.

ufak bir not: farkli bir hasta ile isimleriniz karistirilsa ne hissederdiniz? biraz empati.. profesyonel hizmet veren saglik kurumlarinda asla boyle bir sorun yasamazsiniz.

ufak bir not: farkli bir hasta ile isimleriniz karistirilsa ne hissederdiniz? biraz empati.. profesyonel hizmet veren saglik kurumlarinda asla boyle bir sorun yasamazsiniz.
Bu sekilde yazsaniz tabi ki empati kurar ve size hakverirdim
Ama konuya o kadar sert giris yapmissiniz ki
Hic ozel hastane gormemisler vb gibi
Bu yuzden yazma geregi hissettim
Ki boyle bir karistirilma soz konusuysa tabi ki sansla degil tamamen merkezle ilgilidir

Bilginiz için çok tşk ederim. Doktorum Echomar da çekilmemi istedi merak ettim

Back
X